Idézet (madmike @ 2012.09.22. 12:36)
Most nyomtattam pár 2for1 vouchert és nem találtam a London Eye-hoz

Lehetséges, hogy arra nincs már az ez a kedvezmény?
A szállodákban szokott lenni eu szabványú 230as csatlakozo vagy vinni kell? Itthon vegyünk vagy kint olcsóbb?
Megnéztem én is, most tényleg nincsen... Kicsit furcsa, bár lehetséges, hogy most egy időre visszamondták a kedvezményt, mondván, hogy "veszteségesek" voltak vele. Nem tudom... Esetleg ha a vasútállomáson látsz brossúrát, abban még szerepelhet. Meg kell próbálni... Ha abban sincs, akkor arra most tényleg egyáltalán nincs kedvezmény, maximum diákjegy, bár nem tudom, ez mennyire érint titeket. Mondjuk diákot általában csak a nemzetközi diákra adnak... Én egyszer a Westminster apátságban próbálkoztam be a magyar diákkal, nem örültek neki (magyarul van az egész), de jófejek voltak és megadták. De nem biztos, hogy mindenhol jófejek...
Egyébként mikre nyomtattál?
Csatlakozó. Nos, nem tudom, hogy más szállodákban mi a szokás, ahová mi járunk, ott nem adnak. Viszont némely szobákban a fürdőben a tükör mellett/fölött van egy olyan konnektor, amibe bele tudjuk dugni az otthonról hozott dolgokat. Mi itthonról szoktunk vinni egy átalakítót. Hogy mennyibe kerül kint, fogalmam sincs, gondolom nem egy drága dolog. Maximum 1-2 fontért biztosan van. De szerintem ennél csak olcsóbb... De pontosan nem tudom, mert még sosem vettem. Esetleg nézd meg a TESCO oldalát, vagy a Boots-ét, hátha ott van erről valami..?