Starity

London: akik szeretik

48 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 17. 10:17 #581
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Misao @ 2012.06.16. 13:05)
Augusztus közepén? A gyerekek meg csak Szeptember elsején mennek,ugye? Küll. igaz,hogy vanamikor szombaton is be kell járni tanításra? rohog.gif Nekem egyik ismerősöm mondta,hogy már szombaton is iskola nap van +vasárnap meg templom (mivel katolikus iskolába jár) - így elmondása szerint,szinte mindennap iskolába van... rohog.gif 
Igen,nálunk is elég későn kezdödik a nyári szünet,de előtte is kapunk ilyen 1 vagy 2 hetes szüneteket,pl. húsvétkor nem kellett mennünk 12 napig.Februárban is van egy nagy szünet,meg véletlenszerűen is becsúszik néhány nap. Pl. amikor az iskolát újították vagy szülői értekezlet van,stb...Szóval szerintem amennyivel később kezdődik itt,az nekünk megvan nyár előtt. pardon.gif 
Hőség? Ú,na az biztos nincs.Igazából a nyár a legrosszabb.Itt van mondjuk a tegnap példának: Elindulok a buszmegállóhoz csak egy kardigán volt rajtam,egész kellemes idő volt,később még melegem is volt.Elkezdődik a tornaóra villámlik,az ég dörög,aztán meg zuhog az eső mintha dézsából öntenék,jól el is áztunk (mivel kint voltunk egész órán),bemegyünk science-re,süt a nap (bár a szél még mindig fújt) de megint elég kellemes idő volt.Utána zeneórán már megint felhős volt az ég egy kicsit,amikor meg indultam haza elkapott az eső. Én amúgy is elég fejfájós vagyok,ez az éghajlat meg még rá tesz egy lapáttal. rohog.gif Szóval,nyáron van annyi féle időjárás mint máshol egy évben. Viszont Május elején meg néhány napig kánikula volt.Utána meg hol esik,hol kisüt a nap.Itt igazán a télen nagyon jó,nincs az a nagy hideg,esni is ritkábban esik,havazni meg nemigen szokott,mondjuk februárban esett egy kis hó,de az a ritka. pardon.gif Hát igen,worse weather pardon.gif

Igen, kicsit túloztam a közepével, de legalább 2 héttel tanévkezdés előtt már munka van. De könnyen lehet, hogy én a nyaram egy részét is bent töltöm, mert költöztetnem kell, most készül az új helyiség, ahová át kell majd rakni mindenféle könyveket, és nekem ott kell lennem. mellow.gif
Ami a szombati tanítást illeti: igen, viszonylag gyakran előfordul. Bár általában csak azért, mert ledolgoztatják azt, ami egy munkaszüneti nap miatt kiesik. dry.gif Vasárnapi iskoláról viszont még nem hallottam én sem. ohmy.gif
Ó, itt a tavaszi, őszi szünet úgy van kitalálva, hogy a lehető legkevesebb napot tudjon otthon lenni a gyerek. Minél több hétvégi nap essen bele lehetőleg meg ha van akkortájt munkaszüneti nap, direkt úgy időzítik, hogy az is beleessen. Így nálunk a tényleges szünet, ami kiadásra kerül, az körülbelül 2-3 munkanap. Jó esetben 4, de az már igen ritka... blink.gif A téli szünetet viszont ugye muszáj kiadni... De nálunk például ez is úgy szokott általában lenni, hogy 24-e előtti nap a maximum amit kiadnak, és január 2-án már menni is kell, kivéve, ha hétvégére esik. Sőt! Az én sulimban a gyerekek még érettségi szünetet sem kaptak. blink.gif Panaszkodtak is szegények, hogy más sulikban jár 1-2 nap pihi ilyenkor, de nálunk nem... mellow.gif
Ó, az időjárás... rohog.gif Nem tudom, szerintem én azt simán el bírnám viselni. Én megőrülök ettől, hogy vagy totális hőség van, vagy hideg. Utóbbival nincs problémám különösebben, mert felöltözöm és kész, de a meleg ellen nem tudok védekezni, bőrömet levetni már nem vagyok képes. blink.gif Ha kivételesen esős az idő, vagy borult és szeles, már ujjongok és kitisztul a fejem is. smileeee.gif A hirtelen jövő esőnek én sem mindig bírok örülni, különösen, ha nincs nálam ernyő. De azért próbálom követni az időjárás-előrejelzést. És aszerint lenni aznap. Bár nálatok ez is elég zsákbamacska... Akkor van az embernek némi esélye az aznapi időhöz alkalmazkodni, ha a kora reggeli időjárás-jelentést lecsekkolja a BBC-n. Én legalábbis így szoktam csinálni, ha kint vagyok. Korán reggel megnézem, aznapra mit mondanak, és aszerint tervezem a programot. smileeee.gif Ha októberben megyek, remélem, legalább 2 esőmentes nap lesz, mert kell egy Greenwich miatt, és egy Hampton Court miatt... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. június 18. 23:54 #582
corny4
corny4
DramaQueen™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
blush.gif Egyik kedvenc kép
2012. június 19. 07:50 #583
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megkérdezem, hátha valaki tudja a választ. A St. George's Cathedral Londonban ingyenesen látogatható-e, vagy nem, vagy csak adományos, vagy mihogyanmiképpen? A weboldalunkon erre vonatkozó információt nem találok sehol. think.gif
2012. június 20. 08:08 #584
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megint én kíváncsiskodnék. Aki már járt Pollock játékmúzeumában, az mesélne róla néhány mondatot, esetleg tenne fel róla képeket..? Csak mert az őszi túra útvonalába nagyon is beleesne, de a párom eléggé elhatárolódik tőle, s ha esetleg meg lehetne győzni... rohog.gif
2012. június 22. 09:46 #585
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.17. 10:17)
Igen, kicsit túloztam a közepével, de legalább 2 héttel tanévkezdés előtt már munka van. De könnyen lehet, hogy én a nyaram egy részét is bent töltöm, mert költöztetnem kell, most készül az új helyiség, ahová át kell majd rakni mindenféle könyveket, és nekem ott kell lennem. mellow.gif
Ami a szombati tanítást illeti: igen, viszonylag gyakran előfordul. Bár általában csak azért, mert ledolgoztatják azt, ami egy munkaszüneti nap miatt kiesik. dry.gif Vasárnapi iskoláról viszont még nem hallottam én sem. ohmy.gif 
Ó, itt a tavaszi, őszi szünet úgy van kitalálva, hogy a lehető legkevesebb napot tudjon otthon lenni a gyerek. Minél több hétvégi nap essen bele lehetőleg meg ha van akkortájt munkaszüneti nap, direkt úgy időzítik, hogy az is beleessen. Így nálunk a tényleges szünet, ami kiadásra kerül, az körülbelül 2-3 munkanap. Jó esetben 4, de az már igen ritka... blink.gif A téli szünetet viszont ugye muszáj kiadni... De nálunk például ez is úgy szokott általában lenni, hogy 24-e előtti nap a maximum amit kiadnak, és január 2-án már menni is kell, kivéve, ha hétvégére esik. Sőt! Az én sulimban a gyerekek még érettségi szünetet sem kaptak. blink.gif Panaszkodtak is szegények, hogy más sulikban jár 1-2 nap pihi ilyenkor, de nálunk nem... mellow.gif

Ez nagyon kemény. blink.gif Vagy én nem emlékszem annyira,vagy megváltozott azóta,de mintha több szünet lett volna,legalábbis az én volt magyar-sulimban... unsure.gif Bnőm szerint vasárnap nem kell bemenni a suliba,csak gyülekezni a templom előtt és megtartanak egy istentiszteletett.Ott vannak a tanárok,mindenki...De szombaton rendes tanítási nap van...Én nem is értem ezt,a gyerkőcök akkor csakis kizárólag nyáron kapnak egy szünetnek nevezhető pihenőt? Gondolom akkor is feladnak egy csomó házit.Legalábbis szegény Dorci állítása szerint kapott annyi kötelező olvasmányt,hogy egész nyáron könyvet bújhat...Hihetetlen mekkora különbség van az itten meg az ottani iskolák között.Amy-nek azt mondanák,hogy szombaton menjen iskolába,szabadidejébe meghogy olvasson regényt,a facebook posztjai helyett,kiszaladna a világból. rohog.gif
Küll. nekünk szerdán meg sport nap volt,ami egy egész napos programnak számít.Annyiból áll,hogy kikell ülni a mezőre a pálya körül,lehet vinni kaját is,és nézni a versenyzőket.Persze a futás ami a legtöbbek figyelmét leköti,de van magasugrás is,stb...Ami engem illet az ideji elég uncsira sikeredett,és bár a mi "iskola részünk" nyert (a Saxon) de,így 100x megnézni ugyanazt minden évben már nincs olyan hatása.Második lett a Grafton,3th a Dansteed,4th a Portway.Emlékszel,említettem korábban,hogy minden épületnek más színe van és aszerint hordjuk a kártyákat is? Meg hogy nincs egyenruha? Nah,most megy a szavazás,és elég valószínű,hogy jövőre egyenruhába kell menni...Nekünk természetesen sárga felső lesz,mivel a Saxon színe az arany,ebből következik a Graftonnal zöld,a Portway-nek piros...Én személyszerint még mindig jobban szeretem a saját ruháimat,de végülis mindegy.Legalább nem lesz et a divatozás ami most folyik.Viszont azt nem értem,miért most akarják bevezetni,állítólag 1979 óta nem volt...think.gif Ma meg emiatt nincs iskola,mert a tanárokat is bevonták ebbe,azt nem tudnak órát tartani vagy mi...bár örültem amikor tegnap este írtak,hogy pénteken meg jöv. hét hétfőn nem kell menni... rohog.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.17. 10:17)
Akkor van az embernek némi esélye az aznapi időhöz alkalmazkodni, ha a kora reggeli időjárás-jelentést lecsekkolja a BBC-n.

Én annyira nem szoktam tv-zni,az időjárást meg nem is nagyon érdemes nyomon követni mert mindig változik.Ahogy a jó angol mondás is mondja: "Nem tetszik az idő? Gyere vissza egy óra múlva!" rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vampiregirl1
2012. június 22. 11:02 #586
Lisa2000
Lisa2000
visszatérő vendég

Státusz♡ stressed, depressed but boyband obsessed ♡
Hozzászólás: 222
Csatolások: 1
Azonosító: 175495
Én imádom Londont. A hónap elején voltam kint 10.napig és hát hadd ne mondjam,de beleszerettem a kultúrába és az egész Nagy Britanniába. Érdemes egyszer elmenni oda. Nagyon megéri. thumbsup.gif
2012. június 22. 13:26 #587
WildRose
WildRose
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 0
Azonosító: 160891
Én nagyon szeretem Londont. Egyszer biztosan szeretnék kimenni, de ez még a jövő. smileeee.gif
2012. június 22. 18:50 #588
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Misao @ 2012.06.22. 09:46)

Tulajdonképpen igen. Csak a nyári szünet nevezhető igazán szünetnek, a többi az amolyan "könyöradomány" és elég szűkmarkú. mellow.gif Nálunk legalábbis biztosan. mellow.gif
Sportnap az itt is szokott lenni. A mi sulinkban sincs ilyenkor tanítás. Mindenféle sportolási lehetőség van, s valamit kötelező választani. biggrin.gif
Értem. Egyébként mi a helyzet a várólistáddal írtad, hogy át szeretnél menni egy másik suliba. Hogy halad a dolog? smileeee.gif
És mit szoktál csinálni, amikor nincs suli? smileeee.gif
Érdekes, ezt a mondást én 5 perccel ismerem, nem egy órával... rohog.gif Amúgy teljesen igazad van, pillanatok alatt tud változni a "klíma". biggrin.gif
2012. június 26. 23:49 #589
corny4
corny4
DramaQueen™
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 07:50)
Megkérdezem, hátha valaki tudja a választ. A St. George's Cathedral Londonban ingyenesen látogatható-e, vagy nem, vagy csak adományos, vagy mihogyanmiképpen? A weboldalunkon erre vonatkozó információt nem találok sehol. think.gif

Szerintem kell jegyet venni. Igaz ott még nem voltam, de a St. Paul's Cathedral-ba igen, és ott kellet, azért gondolom ezt. mellow.gif
2012. június 26. 23:56 #590
corny4
corny4
DramaQueen™
Háttérképeim w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vampiregirl1
2012. június 27. 07:51 #591
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (corny4 @ 2012.06.26. 23:49)
Szerintem kell jegyet venni. Igaz ott még nem voltam, de a St. Paul's Cathedral-ba igen, és ott kellet, azért gondolom ezt.  mellow.gif

Igen, mert a St. Paul's a bizonyos olasz székesegyházzal egyetemben piszok híres és nagy. rolleyes.gif A St. George's Cathedral ezzel szemben nem akkora szám. Kis túlzással, de egy sima templom. rolleyes.gif

Egyébként köszi, hogy megpróbáltál segíteni. biggrin.gif

A St. Paul's-ban én is voltam még 2008 tavaszán. Hihetetlenül gyönyörű, impozáns és hatalmas. Christopher Wren egy zseni volt, efelől semmi kétség. meghajolo.gif biggrin.gif
2012. június 27. 09:13 #592
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
London nekem nagyon szimpatikus hely,bár az Angliai-Skóciai esőzések miat nem a kedvencem.Londonba ha elmész,két féle időt tudsz kifogni,ugye bár vagy a szakadó esőt,vagy a 17-20 fok körülit.Ettől eltérve,én nagyon szeretnék eljutni ide,nagyon tetszenek az ottani műemlékek.Valóságos csodák vannak Londonba szerintem.Sok ismerősünk lakik Londonba,Cambridgbe.Én,személyszerint nagyon kíváncsi vagyok a madame tussauds múzeumra,szerintem fantasztikus munkát végeznek ott. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. június 27. 09:27 #593
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Anna_Toth @ 2012.06.27. 09:13)
London nekem nagyon szimpatikus hely,bár az Angliai-Skóciai esőzések miat nem a kedvencem.Londonba ha elmész,két féle időt tudsz kifogni,ugye bár vagy a szakadó esőt,vagy a 17-20 fok körülit.Ettől eltérve,én nagyon szeretnék eljutni ide,nagyon tetszenek az ottani műemlékek.Valóságos csodák vannak Londonba szerintem.Sok ismerősünk lakik Londonba,Cambridgbe.Én,személyszerint nagyon kíváncsi vagyok a madame tussauds múzeumra,szerintem fantasztikus munkát végeznek ott. smileeee.gif

Hát igen, Nagy-Britanniában és Írországban is van ez a bizonyos időjárás. Én viszont szeretem ezt. Megőrülök attól, hogy itthon hőgutát kapok a 40 fokok miatt. mad.gif Ha rajtam múlna, nálunk is maximum 20 fok lenne nyáron is, és ennyi. Nem szeretem a meleget. dry.gif
Ha sok ismerős lakik kint, akkor kicsit könnyebb dolgod lesz kijutni. Lesz hol lakni, vagy legalábbis lesz némi idegenvezetésed. smileeee.gif
A Madama Tussauds engem sosem érdekelt különösebben. Eddig 5x jártam kint és még egyszer sem ejtettem útba. Brutálisan drága és szerintem ez az ár nincs arányban magával a múzeummal. Ez már rég az üzletről szól. Mindenféle sztárocskákat kiállítanak (sokról szerintem meg merem kockáztatni, hogy azt se tudnám, kicsoda-micsoda) abban a reményben, hogy majd a sok fiatal turista bemegy, hogy ezeket lássa. És valóban ez történik. De szerintem ha tényleg csak azoknak a bábui lennének ott, akik meg is érdemelnék, hát akkor fele ennyi látogató keresné fel a helyet, az biztos. unsure.gif
Nem lebeszélni akarlak, ha érdekel, menj, de szerény véleményem szerint ezer meg egy értékesebb és érdekesebb látnivaló van Londonban, mint a Tussauds. Ráadásul kívül-belül nagy a tömeg, állhatsz sorba, ha is képet akarsz... Mondjuk akikkel én fotózkodnék, ott biztos nem nagyon lenne sor, bár szerintem szobruk se nagyon van odabent... blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Anna_Toth
2012. június 27. 09:44 #594
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Betévedtem a repülős topikba és onnan jött az ötlet: pár kép a London Luton Airportról. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: rolllllleee
2012. június 27. 14:17 #595
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Lehet kicsit hülyén hangzik de nekem pont az eső miatt tetszik wub3.gif good.gif
2012. június 27. 21:02 #596
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.22. 18:50)

Értem. Egyébként mi a helyzet a várólistáddal írtad, hogy át szeretnél menni egy másik suliba. Hogy halad a dolog? smileeee.gif
És mit szoktál csinálni, amikor nincs suli? smileeee.gif
Érdekes, ezt a mondást én 5 perccel ismerem, nem egy órával... rohog.gif Amúgy teljesen igazad van, pillanatok alatt tud változni a "klíma". biggrin.gif

Először is elnézést a késői válaszért (most látom csak,hogy írtál laugh.gif )
Múlt héten megint bementünk az iskolába (ahova menni szeretnék) erre kiderül,hogy nem is ott vagyok várólistán amelyik évfolyamba kéne mennem... mad.gif De végülis mindegy,mert egyikben sincs hely. Sajnos maga az iskola sem túl nagy,Milton Keynesben meg mindenki oda akar menni,dehát könyörgöm itt van a szomszéd utcában gyalog odaérnék 2 perc alatt,most meg járhatok be busszal a Stantonbury-be,ami még járművel is 10 perc,meghát a busz az megis áll mindenhol +megállók miatt hatalmas kerülőket tesz,így fél óra mire beérek...Tényleg nagyon szívás így,dehát ez van pardon.gif Azér remélem,hátha Dembigh-ből kirugnak valakit,vagy elkölzözik,vagy csak megunja azt az iskolát,nekem mindegy,csak szabaduljon fel egy hely rohog.gif Annyira szigorúan veszik ezt,állítólag így is 78-al több diák van mint amennyi ideális lenne az iskolának,szóval...Azért mégis reménykedem,hogy szeptemberben megüresedik egy poszt,ugyanis akkor sokan iskolát váltanak,hátha pont onnan megy el valaki... unsure.gif
Mit csinálok mikor nincs suli? Hú,hát van itt melettünk,Loughton-ban (ott van tesóm iskolája is) - egy lovarda oda eljárok néha...piszok drága egy lovaglóóra,de megkértem,hogy legyek olyan 'volunteer',vagyis lovaglásért cserében,néha segítek a lovak körül is rohog.gif De annyira nem vagyok kimozdulós típus inkább bent gubasztok,és stalkolom az aktuális kedvenceimet rohog.gif Mostanában meg újra rákattantam a Merlinre,régen is néztem,de volt egy-két kihagyás,amiket a napokban pótoltam,nagyon jó kis sorozat.Lehet ismered,sok ottani színész vendégszerepelt a Doctor Who-ban is...Azt is néztem,de csak azokat a részeket láttam ahol David Tennant a doki,persze belenéztem az új epizódokba is,úgymond adtam egy esélyt Matt Smith-nek,de nem...Vagy David Tennant meg a hadarásai,vagy nincs Doctor Who. rohog.gif De nem is kalandozom el túlságosan a témától... blush.gif

5 perc? Én egy órával hallottam,de vanaki meg 10 percet mondott,szerintem mindegy,mert akkár egy perc alatt is változhat az időjárás rohog.gif Mostanában nem esik,csak folyton bevan borulva,közben elég fülledt a levegő...Nem hiába utálom a nyarat. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Sally Sparrow
2012. június 28. 01:14 #597
corny4
corny4
DramaQueen™
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.27. 09:44)
Betévedtem a repülős topikba és onnan jött az ötlet: pár kép a London Luton Airportról. biggrin.gif

Mindig ott szálltam le és fel biggrin.gif
2012. június 28. 07:37 #598
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (corny4 @ 2012.06.28. 01:14)
Mindig ott szálltam le és fel  biggrin.gif

Én is. biggrin.gif Felmerült idén, hogy inkább menjünk Ryanairrel, de ott macerásabb a foglalás, nem tudom itthonról ülve elintézni (mindenképpen kell hozzá netes kártya és/vagy hitelkártya), meg hát a Ryanairben egyelőre nem bízom. Elég gyakran látom a honlapjukon, hogy ilyen sztrájk, olyan sztrájk, meg gyakori járattörlések... blink.gif A WizzAir pedig eddig teljesen rendben volt, igaz, akadtak kisebb késések, de ennyi pénzért nálam belefér. Legutóbb Ferihegy 1-en dekkoltunk elég sokáig, mert elromlott a füstjelző, ami blokkolta az egész gépet. Meg kellett várni, amíg kijavítják. Le is szállítottak minket a buszról, oszt' állhattunk egy csomót a 10-es kapunál, mire méltóztattak beszállítani bennünket. Ha jól emlékszem, olyan 1-1,5 órát csúsztunk. De a pilóta ügyes volt, hamar megérkeztünk Londonba. Csak pont annyit csúsztunk, amivel sikeresen megúsztuk a peak (csúcs)időt... rohog.gif

Idézet (rolleee @ 2012.06.27. 14:17)
Lehet kicsit hülyén hangzik de nekem pont az eső miatt tetszik wub3.gif good.gif

Szerintem nem hangzik hülyén. Magam is kedvelem az esőt. Már el is határoztam, hogy legközelebb, ha megyek, és lesz rá money-m, akkor beszerzek végre egy I heart.gif rain feliratú esernyőt, nagyon poén. rohog.gif
2012. június 28. 07:47 #599
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Misao @ 2012.06.27. 21:02)

Nem gond, a lényeg, hogy visszajöttél. biggrin.gif
Ejj, másik listán voltál? És akkor most átraktak a jó listára..? Csak lesz szabad hely szeptembertől..! Amúgy tényleg hülyeség, hogy egy messzi suliba kell járnod ahelyett, hogy a mellettetek lévőbe mennél... blink.gif Mindenesetre drukkolok, hogy ősztől oda járhass, ahová szeretnél. Bár akkor Cleaver már nem tanítana... biggrin.gif
Wow, pacigolni szoktál? w00t.gif Az jó lehet! Én kiskoromban néha ültem lovon, de azok ilyen póniszerűek voltak. Nem azok a nagyon picik, hanem nagyobbak... Akkoriban vicces volt, de biztos van egy hangulata ennek, pláne ha az ember ért is a lóhoz és tudja irányítani. smileeee.gif És tényleg meg szokták engedni, hogy segítségért ingyen mehess? De jó! smileeee.gif
Ismerem a Merlint, bár nem nagyon néz(t)em. Na igen, a DW... Nekem Chris Eccleston az abszolút kedvenc Dokim, de Davidet is nagyon szeretem. Matt Smith viszont engem se igazán tudott meggyőzni. rohog.gif
Nem esik? Érdekes, az itthoni időjárásjelentésben minden napra esőt mutat arrafelé... _nevet.gif Lehet, hogy ezt már csak úgy reflexből benyomják a meteomókusok, hogy hát brit szigetek, felesleges agyalni rajta, eső, oszt' kész... rohog.gif Amúgy meg persze, nem esik ott mindig, csak borult az ég. Egy ismerősöm nézegette a londoni fotóimat és megjegyezte, hogy van olyan képem is, ahol nem borult az ég..? rohog.gif Amúgy természetesen van... biggrin.gif
2012. június 28. 08:26 #600
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Gondoltam megosztom a gondolataimat, mert bosszankodok miatta már egy ideje, de nincs hol leírni. rohog.gif
Biztosan többen ismeritek a BritishStore-t. Jó dolog, ehhez kétség sem fér, de az áraik már-már a pofátlanság határát súrolják. Gondoltam, hogy kéne venni ezt-azt, addig is, amíg nem megyek ki, de amikor megláttam, mi-mennyibe kerül, dobtam egy hátast és úgy döntöttem, hogy inkább nem nagyon veszek semmit, majd inkább Londonban. Például egy doboz teáért elkérnek annyi pénzt, amennyiért kint 3 dobozzal tudsz venni ugyanannyi összegből. Elhiszem én, hogy kell rá tenni némi pluszt a haszon miatt, na de ennyit?! blink.gif A pofátlanságnak is van határa. dry.gif Szóval javaslom, hogy inkább kinti ismerőssel, vagy kimenő ismerőssel szerezzétek be az ilyesmi termékeket, ha van rá lehetőségetek, mert kirabol a BritishStore. blink.gif
48 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!