Starity

London: akik szeretik

48 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 17. 16:36 #501
- törölt felhasználó -    
Nagyon jók a képek. meghajolo.gif

Én meg közben ma megkaptam a szülinapi ajándékomat barátnőmtől és... És nem akartam hinni a szememnek. Már olyan régóta szemeztem ezzel a szépséggel, de aztán végül sosem vettem meg. De most végre ő is a kis gyűjteményem részévé vált. heart.gif biggrin.gif
Néhány helyen kicsit megszenvedtem vele, mert nem mindig akartak a helyükre kerülni a darabok, de végül sikerült nem elszakítanom egyik részét sem. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Mercy Lisa, funny18, thunderbird, DiscoDiva, Vivienn096
2012. április 17. 18:49 #502
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Mizi @ 2012.04.17. 16:36)
Nagyon jók a képek.  meghajolo.gif 
Én meg közben ma megkaptam a szülinapi ajándékomat barátnőmtől és... És nem akartam hinni a szememnek. Már olyan régóta szemeztem ezzel a szépséggel, de aztán végül sosem vettem meg. De most végre ő is a kis gyűjteményem részévé vált. heart.gif biggrin.gif
Néhány helyen kicsit megszenvedtem vele, mert nem mindig akartak a helyükre kerülni a darabok, de végül sikerült nem elszakítanom egyik részét sem. smileeee.gif

Nagyon szuper, gratula hozzá! thumbsup.gif És persze nagyon boldog szülinapot! birthday.gif
Én is nézegettem hasonlót az egyik könyvesboltban, de akcijósan is 7000 pénz. blink.gif Nekem is megvehetné valaki ajándékba. laugh.gif
2012. április 17. 18:57 #503
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.17. 18:49)
Nagyon szuper, gratula hozzá! thumbsup.gif És persze nagyon boldog szülinapot! birthday.gif
Én is nézegettem hasonlót az egyik könyvesboltban, de akcijósan is 7000 pénz. blink.gif Nekem is megvehetné valaki ajándékba. laugh.gif

Köszönöm. biggrin.gif
Többek között én is azért nem vettem meg eddig, mert nem kis pénzbe került. Így igencsak kellemes meglepetés volt, mikor ma megláttam az ajándékzacskóban csücsülni. Persze most ezzel is az a problémám, mint a képekkel: hova tegyem? laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. április 19. 14:15 #504
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Egy ismerősöm most jelentette be, hogy 2 hét múlva megy. Mázlista...

És emberek! Végre április 26-án újra megnyitják a Cutty Sarkot Greenwichben!! Alig várom, hogy lássam! Jómagam nagy Onedin Line rajongó vagyok, így egy igazi clipperre felmerészkedni nem lesz semmi! thumbsup.gif
2012. április 21. 15:43 #505
- törölt felhasználó -    
Ma szert tettem a Tower Bridge makettjére is. Már össze is tettem, már csak a helyét kell majd megtalálnom. Nagyon rákaptam az ilyen modellekre és még annyi jó van, csak sajnos némelyiknek elég borsos ára van. Például volt még a Tower is, de az már elég drága volt. Továbbá láttam még egy olyan Big Bent is ami ledes volt. w00t.gif Biztos vagyok benne, hogy fantasztikusan nézne ki, főleg esténéként, de annyi pénzt azért nem adtam volna érte amennyi volt, bármennyire is szeretem. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, DiscoDiva, Vivienn096
2012. április 21. 15:46 #506
- törölt felhasználó -    
Én sajnos még sose voltam Londonba de tervezem, nagyon tetszik az a város, szerintem nagyon jó hangulata van, legalábbis a képekből nekem ez jön le smileeee.gif
2012. április 22. 10:18 #507
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2012.04.21. 15:43)
Ma szert tettem a Tower Bridge makettjére is. Már össze is tettem, már csak a helyét kell majd megtalálnom. Nagyon rákaptam az ilyen modellekre és még annyi jó van, csak sajnos némelyiknek elég borsos ára van. Például volt még a Tower is, de az már elég drága volt. Továbbá láttam még egy olyan Big Bent is ami ledes volt.  w00t.gif Biztos vagyok benne, hogy fantasztikusan nézne ki, főleg esténéként, de annyi pénzt azért nem adtam volna érte amennyi volt, bármennyire is szeretem. pardon.gif

Húha, ez se semmi, ehhez is gratulálok! smileeee.gif Gondolom, ha valaki belép a szobádba, azt gondolja, hogy ez se százas... rohog.gif Legalábbis nálunk már megy a "fejfogás", hogy úristen. rohog.gif Mondjuk nekem németjuhászokkal osztoznak a Londonos cuccok... rohog.gif
Hmm, ilyenről még nem is hallottam. LED-es 3D-s puzzle? ohmy.gif Miket ki nem találnak. smileeee.gif Bár egyébként meg kell jegyeznem, hogy a Big Ben élőben nem ilyen. Úgy értem, hogy az óra világít rajta nagyon, illetve a csúcs és az óraszámlap között van egy sáv, ahol erősen világít még. Ki van világítva az egész óratorony, de nem igazán ilyen formában. smileeee.gif
2012. április 22. 15:19 #508
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.22. 10:18)
Húha, ez se semmi, ehhez is gratulálok! smileeee.gif Gondolom, ha valaki belép a szobádba, azt gondolja, hogy ez se százas... rohog.gif Legalábbis nálunk már megy a "fejfogás", hogy úristen. rohog.gif Mondjuk nekem németjuhászokkal osztoznak a Londonos cuccok... rohog.gif
Hmm, ilyenről még nem is hallottam. LED-es 3D-s puzzle? ohmy.gif Miket ki nem találnak. smileeee.gif Bár egyébként meg kell jegyeznem, hogy a Big Ben élőben nem ilyen. Úgy értem, hogy az óra világít rajta nagyon, illetve a csúcs és az óraszámlap között van egy sáv, ahol erősen világít még. Ki van világítva az egész óratorony, de nem igazán ilyen formában. smileeee.gif

Mondjuk úgy, hogy elég feltűnő a szobámban, hogy mi az a két dolog amiért nagyon rajongok. rohog.gif
Élőben meg még nem láttam a Big Bent, de azt gondoltam, hogy azért nem teljesen ilyen, mint ahogyan megcsinálták. De azt meg kell hagyni, hogy nagyon ötletes. smileeee.gif
2012. április 22. 15:51 #509
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
én is imádom Londont heart.gif
majd ki szeretnék menni,hogy ott lakjak Londonban,ha minden jól megy,és mégegyszer: Imádoomm heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vivienn096, nicol bellox, szocs hanna
2012. április 24. 11:02 #510
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Tudtok esetleg ajánlani (+ linket küldeni) olyan útifilmekhez, amik Londont mutatják be? Tök mindegy a nyelv (bár az nem probléma, ha mondjuk csak német, angol és spanyol készítésű filmeket tudtok).
Már többször is akartam vásárolni kint útifilmet DVD-n, de érdekes módon elég borsos ára van ezeknek a lemezeknek. ohmy.gif Több 10 fontra tessék gondolni... Viszont letöltésileg meg nem nagyon találtam ilyesmiket. mellow.gif
2012. április 25. 11:28 #511
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megint kérdéssel jöttem. Hátha valaki tud okosat mondani. A Modern Masters Gallery számára képtelen vagyok levelet írni, mert a weboldalukon feltüntetett e-mail címről folyamatosan visszadobja a rendszer az üzeneteimet. blink.gif
Megnéztem, nem másoltam hibásan a címet... Nem értem, mi lehet a baj. think.gif Nincs ötletetek? Esetleg nem tudtok egy másik elérhetőséget, ami működik is..? unsure.gif
2012. április 25. 16:46 #512
- törölt felhasználó -    
Ejha, nagyon szeretnék ide kijutni, gyönyörű város, már a képek alapján is, de élőben pedig egyenesen csúcsszuper lehet! biggrin.gif (Főleg, mivel én magam is imádok fényképezni, és tudom, hogy rengeteg gyönyörű helynek a szépségét a fénykép aligha tudja ízig-vérig visszaadni)
2012. április 25. 16:50 #513
- törölt felhasználó -    
OMG*-* Nem hiszem el, de nyáron megyek 10 napra Londonba. Már annyira várom. Nem hiszem el, nem hiszem el. Valóra válik az álmom:') Istenem. Legszívesebben ott maradnék örökre-örökre! IMÁDOM AZ EGÉSZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGOT!♥
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vivienn096
2012. április 25. 16:50 #514
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Nekem a kedvenc városom London! Egyszerűen imádom! smileeee.gif Nagyon szeretnék oda egyszer kijutni! smileeee.gif ^^ smileeee.gif
2012. április 25. 16:53 #515
- törölt felhasználó -    
Idézet (FruzShina. @ 2012.04.25. 16:50)
OMG*-* Nem hiszem el, de nyáron megyek 10 napra Londonba. Már annyira várom. Nem hiszem el, nem hiszem el. Valóra válik az álmom:') Istenem. Legszívesebben ott maradnék örökre-örökre! IMÁDOM AZ EGÉSZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGOT!♥

Húha, nagyon szerencsés vagy! biggrin.gif Gratulálok! biggrin.gif (Már ha ez olyan, amihez gratulálni kell..)
2 felhasználónak tetszik: FruzShina., Vivienn096
2012. április 25. 19:24 #516
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (FruzShina. @ 2012.04.25. 16:50)

Gratulálok én is. De miért pont nyáron, amikor a legdrágább és a legzsúfoltabb lesz? laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: FruzShina.
2012. április 26. 14:55 #517
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.25. 19:24)
Gratulálok én is. De miért pont nyáron, amikor a legdrágább és a legzsúfoltabb lesz? :lol:

Mire készüljek?:d Nagyon sok ember lesz? Amúgy nem nagyon zavar, a lényeg, hogy LONDON, ANGLIA, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG!*-*♥
2012. április 26. 16:34 #518
cukicsaj
cukicsaj
új tag

Státuszjó az idő *_*
Hozzászólás: 25
Csatolások: 50
Azonosító: 173791
Nagy vágyam hogy kijussak angliába, mert nagyon tetszik a nyelv
,mert forgalmas
,mert csak egyszerüen tetszik minden benne és nincs vele kifogásom:)
2012. április 27. 08:03 #519
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (FruzShina. @ 2012.04.26. 14:55)
Mire készüljek?biggrin.gif Nagyon sok ember lesz? Amúgy nem nagyon zavar, a lényeg, hogy LONDON, ANGLIA, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG!*-*♥

Nos, én tavassszal meg ősszel szoktam inkább kimenni. Akkor is rengetegen vannak, hát még nyáron, amikor az emberek jobban ráérnek magukat szabadságolni. Arról nem is beszélve, hogy az olimpia miatt még hatalmasabb az érdeklődés, az árakat meg felverik mindenhol az olimpiai időszak miatt. Szállást találni nehezebb, általában kevés hely marad, azok is drágák. Kíváncsiságból pont tegnap néztem végig pár szállodát, panziót, stb-t, hogy az adott időszakban milyen árakat kínálnak, hát jól gondoltam: dupla, vagy legalábbis közel dupla annyiba kerül /fő/éj, mint a nem feláras időszakban. Persze ha az embernek van ismerőse vagy rokona kint, akihez mehet, akkor ez nem probléma. Viszont a múzeumok, boltok és szuvenírüzletek mind árat fognak emelni. Ebben szinte biztos vagyok. Mivel én ősszel tervezek kimenni, már most elkezdtem nézni azokat a helyeket, amik érdekelnek. (belépő, elhelyezkedés, nyitvatartás, stb.) És a legtöbb múzeum weboldalán ott van, hogy az olimpiai időszakra külön tarifájuk van. Mondanom sem kell, hogy néhány fonttal drágább. blink.gif
Úgyhogy én már csak ezért sem feltétlenül javaslom az idén nyáron való kiruccanást, ha az ember csak magára a városra kíváncsi és az olimpiára nem. Mert ráfizetéses lesz a kinttartózkodása.
1 felhasználónak tetszik: FruzShina.
2012. április 27. 08:05 #520
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (cukicsaj @ 2012.04.26. 16:34)
mert csak egyszerüen tetszik minden benne és nincs vele kifogásom:)

Ilyen nem létezik. smileeee.gif Én is imádom a várost, de porig is tudnám kritizálni. Nem rózsaszínek ott sem a felhők és nincs cukorból a kerítés. smileeee.gif
Igazán akkor szeretsz valamit, ha kritikát is meg tudsz fogalmazni. Tökéletes ugyanis nem létezik. laugh.gif
48 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!