London: akik szeretik
2011. november 13. 21:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Trafalgar Square
a képet még 2010 márciusában készítettem, és nem csak azért kedves számomra, mert London, hanem mert DeviantArton megtalálták és beválogatták egy színvonalas online képgalériába. imádom azt a végigfolyó esőcseppet
2011. november 14. 07:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Mizi @ 2011.11.12. 15:14)
Ma egy új Londonos képpel bővült a gyűjteményem. Már most imádom.

Gratulálok hozzá.
Kicsit off, de ha már... Én ugye most novemberben voltam kint, és vásároltunk egy meglehetősen nagy méretű németjuhászt (én azt gyűjtöm
2011. november 14. 07:15
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.11.13. 21:04)
Trafalgar Square
a képet még 2010 márciusában készítettem, és nem csak azért kedves számomra, mert London, hanem mert DeviantArton megtalálták és beválogatták egy színvonalas online képgalériába. imádom azt a végigfolyó esőcseppet 
Gratulálok a beválogatáshoz.
Tényleg jól sikerült a kép!
2010. március? Hmm, lehet, hogy majd alaposabban megszemlézem a fotódat, hátha rajta vagyok...
2011. november 14. 09:46
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.14. 07:15)
Gratulálok a beválogatáshoz.
2010. március? Hmm, lehet, hogy majd alaposabban megszemlézem a fotódat, hátha rajta vagyok...
Én is kint voltam akkor. 
Köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. november 14. 14:28
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.14. 07:14)
Gratulálok hozzá.
Kicsit off, de ha már... Én ugye most novemberben voltam kint, és vásároltunk egy meglehetősen nagy méretű németjuhászt (én azt gyűjtöm
). Én 30 centi magasra saccolom, mindegy, szép nagy. Végig azon izgultam, hogy épségben hazaszállítsam. És sikerült.
Párommal röhögtünk, és lestük a reptéren a csaj fejét, aki átvilágította a poggyászokat... 
Én ezért nem szeretek törékeny dolgokat venni, ha sokat kell utazni hazafelé. Amilyen szerencsétlen vagyok sokszor biztos, hogy csak összetörném.
heyitsamyMT gratulálok a beválogatáshoz, nagyon jó lett a képed.
Sally Sparrow
2011. november 14. 21:18
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
|
Idézet (Mizi @ 2011.11.14. 14:28)
Én ezért nem szeretek törékeny dolgokat venni, ha sokat kell utazni hazafelé. Amilyen szerencsétlen vagyok sokszor biztos, hogy csak összetörném.
Köszönöm neked is!
Sally Sparrow
2011. november 14. 21:27
|
|
|
Idézet (Mizi @ 2011.11.14. 14:28)
Alapvetően én sem. De mivel ilyet nálunk nem kapni, muszáj volt...
Ami vicces volt, hogy a párommal eddig simán elvoltunk egy hétig fejenként 1-1 hátizsákkal kint, most meg vittünk egy gurulós bőröndöt (amúgy egyébként utálunk), hogy majd karácsony, meg izé, hozunk haza pár dolgot, de alig fértünk el.
2011. november 15. 11:21
|
|
|
Az imént olyan dologgal szembesültem, amin igencsak meglepődtem.
Történetesen azon, hogy hazafelé jövet Londonból egy igazi sztárral várakoztam a beszállásra, alig egy karnyújtásnyira állt tőlem...
Így már értem, miért volt ismerős...
Ettől függetlenül "érdekesen" nézett ki a néni, nem mondom inkább, mi volt az első dolog, ami a páromnak eszébe jutott róla...
Az tökjó, hogy lefogyott, meg minden, de öltözködni is meg kellene tanulni, vagy én nem is tudom...
És ha már szóba hoztam a híres embereket. Egyik nap utaztunk a metrón és ült velünk szemben egy pár. Én pedig kínosan éreztem magam, mert alig tudtam megállni, hogy ne bámuljam a pasit... Ennek oka az volt, hogy a bácsi teljesen úgy nézett ki, mint Hugh Laurie...
Az arca volt csak kerekebb, de amúgy minden stimmelt. Borosta, szemszín, ábrázat, sőt, a magasság is, mert igencsak magas is volt.
És még az öltözködési stílusa is olyasmi volt, meg jajj...
Mondtam a páromnak, hogy ez biztos ő volt, csak álcázta magát.
És ha már szóba hoztam a híres embereket. Egyik nap utaztunk a metrón és ült velünk szemben egy pár. Én pedig kínosan éreztem magam, mert alig tudtam megállni, hogy ne bámuljam a pasit... Ennek oka az volt, hogy a bácsi teljesen úgy nézett ki, mint Hugh Laurie...
DisneyFan
2011. november 15. 13:38
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.15. 11:21)
Nekem erről rögtön ez ugrott be.
Hát én igazából még Bécsnél tovább sosem jutottam, ami a külföldi utakat illeti, de mikor anyáékkal kimegyünk egy napra már akkor is annyi mindent tudunk összevásárolni, hogy sokszor alig győzzük felcipelni a negyedikre. Kíváncsi lennék, hogy egy Londoni út után mennyi cuccunk lenne.
2011. november 15. 13:50
|
|
|
Idézet (Mizi @ 2011.11.15. 13:38)
Nekem erről rögtön ez ugrott be.
Hát én igazából még Bécsnél tovább sosem jutottam, ami a külföldi utakat illeti, de mikor anyáékkal kimegyünk egy napra már akkor is annyi mindent tudunk összevásárolni, hogy sokszor alig győzzük felcipelni a negyedikre. Kíváncsi lennék, hogy egy Londoni út után mennyi cuccunk lenne.
Ismerem a képet.
Mi nem szoktunk sokat vásárolni, éppen ezért nem is értem.
Valamiért nehezen sikerült elpakolni 6 doboz teát, 2 DVD-t, 12 CD-t, 2 tábla csokit, 4 kis zacskó cukorkát, 4 szappant, pár kulcstartót, pár 'zacskó' bélyeget...
DisneyFan
2011. november 15. 13:56
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.15. 13:50)
Ismerem a képet.
Vajon hány hasonmása lehet még?
A legnagyobb és legnehezebb szerzemény az a németjuhász volt, de direkt hátizsákot vittem ezúttal kézipoggyásznak, aminek a felét nem töltötte ki...
Valamiért nehezen sikerült elpakolni 6 doboz teát, 2 DVD-t, 12 CD-t, 2 tábla csokit, 4 kis zacskó cukorkát, 4 szappant, pár kulcstartót, pár 'zacskó' bélyeget...
Ki tudja? Talán minden országban akad egy hasonmás.
Hát pedig azok tényleg nem nagy dolgok, tehát elvileg könnyen el kellene férniük.
2011. november 18. 21:06
|
|
|
Idézet (touchthesky @ 2011.11.18. 19:48)
Aki mostanában Londonban jár annak ide érdemes elnézni. Mi December 1- én megyünk pár osztállyal, elég jó helynek néz ki.
Majd hozok képeket, ha nem bánjátok.
Először is jó szórakozást!
A képeket előre is köszönjünk, nagyon fogunk nekik örülni!
A Hyde Parkban én minden alkalommal megfordulok, mert egyrészt gyönyörű, másrészt a szállás mellett van, harmadrészt pedig sok a mókus.
2011. november 19. 08:22
Idézet (touchthesky @ 2011.11.18. 19:48)
Aki mostanában Londonban jár annak ide érdemes elnézni. Mi December 1- én megyünk pár osztállyal, elég jó helynek néz ki.
Majd hozok képeket, ha nem bánjátok.
Biztos gyönyörű lehet, jó lenne élőben is látni. A képeket tényleg előre is köszönjük.
Annyi helyre elmennék ilyenkor karácsony táján, mert ilyenkor mindent olyan szépen meg tudnak csinálni. Idén csak Bécsig jutok, de majd egyszer Londont is meg akarom nézni karácsonykor.
2011. november 29. 14:21
A rossz hír, hogy a Winter Wonderlandba való látogatást átrakták 13.-ára, mert ezekben a hetekben pakolni fognak a suliban, mind1.. Vasárnap amúgy voltam ott apummal, enni mentünk, mert van ott egy Magyar étkezde, gulyáslevest meg marha pörköltet ettünk 4- 4 fontért, ami szerintem sok volt érte, de legalább finom volt. Sajnos a fényképezõgép
le volt merülve úgyhogy otthon maradt.
Múlt hétfõn meg voltunk a Natural History Múzeumba, nemtudom járt e ott már valaki, de nekem nagyon tetszett, pedig nem vagyok egy múzeum rajongó.
Múlt hétfõn meg voltunk a Natural History Múzeumba, nemtudom járt e ott már valaki, de nekem nagyon tetszett, pedig nem vagyok egy múzeum rajongó.
DisneyFan
2011. november 29. 14:24
|
|
|
Idézet (touchthesky @ 2011.11.29. 14:21)
A rossz hír, hogy a Winter Wonderlandba való látogatást átrakták 13.-ára, mert ezekben a hetekben pakolni fognak a suliban, mind1.. Vasárnap amúgy voltam ott apummal, enni mentünk, mert van ott egy Magyar étkezde, gulyáslevest meg marha pörköltet ettünk 4- 4 fontért, ami szerintem sok volt érte, de legalább finom volt. Sajnos a fényképezõgép
Igen, láttam fotókat és láttam, hogy van magyar "étkezde" is. Nem tudom, én ha idegen helyre megyek, inkább ottani ételeket próbálok megkóstolni, magyar kaját itthon annyit eszem, amennyit akarok.
A Natural Historyban még 4 éve voltam, azt hiszem... Szóval valamikor még nagyon az elején. Nekem is nagyon tetszett, bár mondjuk én múzeummániás (is) vagyok...
2011. november 29. 15:16
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.29. 14:24)
Igen, láttam fotókat és láttam, hogy van magyar "étkezde" is. Nem tudom, én ha idegen helyre megyek, inkább ottani ételeket próbálok megkóstolni, magyar kaját itthon annyit eszem, amennyit akarok.
(éppen ezért nem értem azokat a magyar turistákat, akik oda mennek enni - van magyar étterem is Londonban
/ az nyilván más, ha az ember kint él és azért eszik ott
)
A Natural Historyban még 4 éve voltam, azt hiszem... Szóval valamikor még nagyon az elején. Nekem is nagyon tetszett, bár mondjuk én múzeummániás (is) vagyok...
Az életnagyságú bálna nagyon komoly... 
Hát igen, ha nem Londonban élnék én sem magyar kaját ennék, bár az angol ételekért nem vagyok oda. A fish& chipset kifejezetten utálom, meg azt a babos dolgot is. Legtöbbször kínait eszek, bárhol vagyok. Hétközben meg általában chiken& chipset, mert az a legolcsóbb.
Nekem a mozgó dínó tetszett, meg az a nagy Föld amibe a mozgólépcsõ vitt fel, ja és az a földrengés imitátor, bár nem volt nagy szám, mi élveztük.
2011. november 29. 18:27
|
|
|
Idézet (touchthesky @ 2011.11.29. 15:16)
Hát igen, ha nem Londonban élnék én sem magyar kaját ennék, bár az angol ételekért nem vagyok oda. A fish& chipset kifejezetten utálom, meg azt a babos dolgot is. Legtöbbször kínait eszek, bárhol vagyok. Hétközben meg általában chiken& chipset, mert az a legolcsóbb.
Nekem a mozgó dínó tetszett, meg az a nagy Föld amibe a mozgólépcsõ vitt fel, ja és az a földrengés imitátor, bár nem volt nagy szám, mi élveztük.
Utálod a fish&chipset? Nem tudom, én szeretem. Mondjuk nyilván ezt is ahány hely, annyi elkészítési módszer. Ha kint vagyok, egyszer legalább ennem kell halat sültkrumplival.
Egyszer én is ettem kínait. A Chinatownban betévedtünk az egyik étterembe. Aranyos volt, mert a pincér nem (igazán) tudott angolul.
Amúgy az angol konyha tényleg nem a legjobb ételeiről híres.
Tényleg, ott van a T-Rex is. Jajj, én is nagyon szerettem.
Igen, a csillagászati résznél van az a nagy Földgömb. Elég "sejtelmes", sötét van és szépek a fények...
2011. december 01. 19:29
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
De jo lenne egyszer elmenni Londonba
Czuppon Mónika
2011. december 21. 11:40
|
|
|
DisneyFan
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.