Starity

London: akik szeretik

48 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 20. 16:00 #301
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 143
Csatolások: 0
Azonosító: 158799
Én itt lakom 1 hónapja, de nem igazán szeretem. Amikor turistaként voltam kint akkor nagyon élveztem, de lakni itt nagyon rossz. Jövőhéten költözöm Surreybe, ami Londonhoz nagyon közel van, viszont csendes, tiszta, nyugodt környék. De gyakran fogok visszajárni, mert itt vannak a barátaim...

Ami a zavargásokat illeti, azért indult el, mert lelőttek egy fekete férfit a rendőrök, hozzáteszem minden okuk megvolt rá, a pasi egy drogdíler volt és többszöri felszólításra sem tette le a fegyvert. Erre a feketék bosszút álltak..

Én nem féltem jobban, mikor a zavargások voltak, mert én alapból nagyon félek itt mindig, mert elég rossz közbiztonság...meg én olyan környéken lakom ahová tudtam, hogy nem jönnek, pedig nagyon közel lakom ahhoz az első zavargás történt.
2 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Sally Sparrow
2011. augusztus 20. 18:38 #302
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Sziasztok!
Egy ideje fontolgatom már, hogy írok ide, olvasgattam a topikot, mert én is nagyon szeretem Londont. Sajnos nem jártam még kint, de ami késik nem múlik, mert ha belepusztulok is kijutok egy éven belül oda. Nemsokára tervezek amúgy én is kiköltözni egy időre, persze vidékre, de terveim szerint lesznek olyan szabad hétvégéim, mikor egy plusz szabadnapot még hozzá tudok majd csapni és akkor el tudok majd látogatni Londonba. smileeee.gif Igaz, engem nem pont az átlag látványosságok vonzanak, hanem egy-két forgatási helyszín rohog.gif Jó, persze, érdekelnek a múzeumok is, meg a többi. biggrin.gif
És persze sajnálom a mostani helyzetet :/
Sally, köszi a sok tippet, tanácsot, képet, leírást, amit beraktál, nagyon hasznosak meghajolo.gif
Idézet (Little Dreamer @ 2011.08.20. 16:00)
Én nem féltem jobban, mikor a zavargások voltak, mert én alapból nagyon félek itt mindig, mert elég rossz közbiztonság...meg én olyan környéken lakom ahová tudtam, hogy nem jönnek, pedig nagyon közel lakom ahhoz az első zavargás történt.

Ezt sokaktól hallom, de mikor egyik barátnőm kint volt most egy hónapig, ő úgy látta elég jó a közbiztonság...egy srácra jutott több rendőr is és elég hamar elkapják. Mondjuk ez az ő környékükön volt így, máshol ettől még lehet rosszabb, Budapesten se mindenhol ugyanolyan a közbiztonság. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Sally Sparrow, funny18, DiscoDiva
2011. augusztus 20. 20:47 #303
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nagyon szívesen minden információt. smileeee.gif
A látszat ellenére én itt nem "menőzni" akarok, hogy már 4x jártam kint és ősszel megyek ötödjére is, hanem egyszerűen arról van szó, hogy tényleg szó szerint szerelmes vagyok a városba és boldogsághormont termel, ha beszélgethetek róla. Plusz nagy örömmel segítek és válaszolok mindenkinek, akit érint, vagy akit csak érdekel a téma. Ezért is született meg ez a topik. smileeee.gif

Ami a zavargásokat illeti, teljesen megértem azokat, akik félnek. Illetve féltek. Egy ilyen esemény mindig és mindenhol okot ad a bizalmatlanságra, a biztonságérzet teljes hiányára, a félelemre. Akármennyire is szeretem Londont, ilyenkor én sem szívesen tartózkodtam volna kint. Nekem ráadásul állandó félelmem, hogy egyszer ki akarnak rabolni és/vagy elhagyom a személyimet, az irataimat és nem tudok hazajönni. unsure.gif Mert én személyivel utazom, 2008-ben még érvényes volt az útlevelem, és az is nálam volt, de mióta csak a személyit viszem, mindig bennem van a félsz. Fontolgatom is, hogy kéne csináltatni egy útlevelet is, biztos, ami biztos. Sosem lehet tudni...
Ami a közbiztonságot illeti. Nem tudom, biztos ott is esemény és környékfüggő lehet. Én általában itthon is biztonságban érzem magam, talán túlságosan is, túl magabiztos vagyok. Pedig én külvárosban, mondhatni csendes környéken lakom egy vidéki városban, de itt is történtek már rablások, sőt, gyilkosságok is. unsure.gif
Sajnos nem lehetünk sehol biztonságban. Ugyanakkor "kalitkába zárva" sem élhetünk, mert az nem élet. Olykor muszáj kockáztatnunk, lesz, ami lesz. unsure.gif A sorsát szerintem senki nem kerülheti el, maximum nem előbb, hanem utóbb. Ez az én filozófiám. Éppen ezért igyekszem nem félni, és bár kerülöm a veszélyes helyzeteket, néha muszáj bevállalni.
Bocsánat, hogy kicsit offoltam, eltértem a tárgytól... mellow.gif
Mindenesetre mindenkinek teljes szívből kívánom, aki szeretne kijutni a szigetországba, hogy váljon valóra ez az álma. Mert tényleg csodálatos élmény. Kint élni pedig igen, más, mintha az ember csak turistaként járna ott. De ez mindenhol így van. Őszintén megmondom, én is kivágyódom, de azt nem tudom, képtelen vagyok határozottan kijelenteni, hogy hosszú távon tudnék ott kint élni. Most úgy érzem, hogy igen, de ez csak azért van, mert annyira még mindig nem ismerem.
Egy csendes, vidéki kisvárossal viszont nem nagyon lehet mellényúlni. Legalábbis annak, aki nem rajong annyira a tömegért és a nyüzsgésért. Az emberre olykor rátör a vágy, hogy pezsegni vágyik, felfedezni, mászkálni, vásárolni, beülni valahová, stb. Erre London tökéletesen alkalmas. Tengernyi csodálatos múzeuma, étterme, pubja van. Ugyanennyi üzlet. De egy idő után az ember belefárad a nyüzsgésbe, kikapcsolni vágyik, vidékre, túrázni, friss levegőre... És az itt nincs. Meg ugye a biztonság. Bár az sehol sem garantált. Sosem tudhatjuk igazán, kivel, kikkel állunk szemben. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Domcicc, funny18, Mary Westmacott, DiscoDiva, Nita09
2011. augusztus 20. 21:57 #304
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
Hozzászólás: 143
Csatolások: 0
Azonosító: 158799
Igen, mondjuk azért az jó Londonban, hogy ennyi park van. Az az egyetlen ahol igazán ki tudok kapcsolódni most. A St James park a kedvencem, egyszerűen gyönyörű. Reggel a legjobb menni, akkor még nincs ott szinte senki. Ezt sosem értettem Budapesten miért nincsenek normális parkok (kivéve az Öböl XI, de az se a belvárosban van), mert szerintem egy nagyvárosi nyüzsit csak így lehet elviselni, hogyha időnként látsz egy kis zöldet is.
4 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Sally Sparrow, Domcicc, DiscoDiva
2011. augusztus 22. 06:59 #305
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Little Dreamer @ 2011.08.20. 21:57)
Igen, mondjuk azért az jó Londonban, hogy ennyi park van. Az az egyetlen ahol igazán ki tudok kapcsolódni most. A St James park a kedvencem, egyszerűen gyönyörű. Reggel a legjobb menni, akkor még nincs ott szinte senki. Ezt sosem értettem Budapesten miért nincsenek normális parkok (kivéve az Öböl XI, de az se a belvárosban van), mert szerintem egy nagyvárosi nyüzsit csak így lehet elviselni, hogyha időnként látsz egy kis zöldet is.

A St James's tényleg nagyon szép... Nekem a Regent's a kedvencem, de tulajdonképpen minden parkjuk gyönyörű... smileeee.gif Imádom, hogy olyan nagy, olyan tiszta, olyan sok a madár... smileeee.gif Például Londonban láttam életemben először nagyon közelről (alacsonyan) repülő hattyúkat. mellow.gif smileeee.gif Majdnem lesüvítették a fejemet. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFan, DiscoDiva
2011. augusztus 22. 07:50 #306
- törölt felhasználó -    
Ahogy ígértem hoztam a képeket az új függönyömről és a szobám falát díszítő képekről. smileeee.gif wub.gif
8 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Sally Sparrow, Domcicc, funny18, Rékakroki72, Sellycica, DiscoDiva, Nita09
2011. augusztus 22. 12:15 #307
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2011.08.22. 07:50)
Ahogy ígértem hoztam a képeket az új függönyömről és a szobám falát díszítő képekről. smileeee.gif wub.gif

Jaj, nagyon szépek! Gratulálok mindegyikhez! thumbsup.gif
Nekem a szobámban egy nagy Tower Bridge képet leszámítva nincs semmi London. A folyosón viszont kint van a Baker Street utcatáblám. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, DiscoDiva
2011. augusztus 22. 12:27 #308
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 12:15)
Jaj, nagyon szépek! Gratulálok mindegyikhez! thumbsup.gif 
Nekem a szobámban egy nagy Tower Bridge képet leszámítva nincs semmi London. A folyosón viszont kint van a Baker Street utcatáblám. rohog.gif

Köszönöm. biggrin.gif
Akarok majd még egy nagyobb posztert is, már ki is néztem, csak még nem volt időm megvenni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 22. 18:08 #309
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2011.08.22. 12:27)
Köszönöm.  biggrin.gif 
Akarok majd még egy nagyobb posztert is, már ki is néztem, csak még nem volt időm megvenni.  smileeee.gif

Majd arról is kérünk egy képet. thumbsup.gif
2011. augusztus 22. 18:30 #310
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 18:08)
Majd arról is kérünk egy képet. thumbsup.gif

Rendben. biggrin.gif
Egyébként volt még a kikában egy kép ami nagyon tetszett, csak az már sok lett volna, így is kicsit megcsappant a pénztárcám... blush.gif
Ez volt az:
8 felhasználónak tetszik: funny18, DisneyFan, Sally Sparrow, Rékakroki72, thunderbird, Domcicc, Arianaa, DiscoDiva
2011. augusztus 22. 19:48 #311
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2011.08.22. 18:30)
Rendben. biggrin.gif
Egyébként volt még a kikában egy kép ami nagyon tetszett, csak az már sok lett volna, így is kicsit megcsappant a pénztárcám...  blush.gif 
Ez volt az:

Ez a Kika ilyen klassz hely? w00t.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2011. augusztus 22. 19:50 #312
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 19:48)
Ez a Kika ilyen klassz hely? w00t.gif biggrin.gif thumbsup.gif

Én is csak most fedeztem fel, eddig nem voltam oda érte. laugh.gif biggrin.gif
2011. augusztus 22. 19:51 #313
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2011.08.22. 19:50)
Én is csak most fedeztem fel, eddig nem voltam oda érte.  laugh.gif  biggrin.gif

Jobb későn, mint soha, nem igaz? biggrin.gif
2011. augusztus 22. 19:52 #314
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 19:51)
Jobb későn, mint soha, nem igaz? biggrin.gif

De, valóban. biggrin.gif
2011. augusztus 22. 19:58 #315
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Átmentem aktív tetszikelő üzemmódba, de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy Mizi meseszép a függönyöd és a képeid is tetszenek. Köszi a képeket róla meghajolo.gif Ilyenkor bánom, hogy nálunk nincs Kika. mellow.gif
Sally (ha hívhatlak így) megnézném azt a Baker Street-es utcatáblát biggrin.gif Sajnos nekem még nincsenek ilyen cuccaim, de ami késik az nem múlik.
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, Sally Sparrow, DiscoDiva
2011. augusztus 22. 20:09 #316
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Mizi @ 2011.08.22. 18:30)
Rendben. biggrin.gif
Egyébként volt még a kikában egy kép ami nagyon tetszett, csak az már sok lett volna, így is kicsit megcsappant a pénztárcám...  blush.gif

Azt hiszem, el kell mennem a Kikába, nincs mese laugh.gif A függönyöd is tetszik nagyon, de ezek a képek sokkal jobban bejönnek, úgyhogy utána fogok kutatni smileeee.gif Nagyon drágák, vagy csak akkor könnyebbíti nagyon a pénztárcát, ha sokat veszel egyszerre?
2011. augusztus 23. 07:14 #317
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.08.22. 20:09)
Azt hiszem, el kell mennem a Kikába, nincs mese laugh.gif A függönyöd is tetszik nagyon, de ezek a képek sokkal jobban bejönnek, úgyhogy utána fogok kutatni smileeee.gif Nagyon drágák, vagy csak akkor könnyebbíti nagyon a pénztárcát, ha sokat veszel egyszerre?

A plakátok 2000 ft körül vannak, de abból van kicsi- nagy szóval az ár változó. A képek amik kicsit drágábbak, amit beraktam képet (amit nem vettem meg) az 4000 ft. Viszont lehet, hogy még tart az akció, nem tudom, hogy meddig van. think.gif
Igazából akkor nagyon drága, ha egyszerre veszel sok mindent. A függönyöm is egy db volt most akcióba 3000, de mi kettőt vettünk így volt 6000. Akción kívül lenne 6000 db-ja. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. augusztus 23. 08:21 #318
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (funny18 @ 2011.08.22. 19:58)
Sally (ha hívhatlak így) megnézném azt a Baker Street-es utcatáblát biggrin.gif  Sajnos nekem még nincsenek ilyen cuccaim, de ami késik az nem múlik.

Mivel találtam a neten is egy ugyan olyat, nem fotózom le, hanem csak beteszem azt. De tényleg ugyanolyan. smileeee.gif

http://www.stockphotopro.com/photo-thumbs-2/B55339.jpg
4 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Domcicc, funny18, DiscoDiva
2011. augusztus 23. 11:05 #319
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Én egyszerűen oda vagyok Londonért.A Tower híd csoda szép és a Big Ben is.Tetszenek a piros telefonfülkék.Remélem majd eljuttok oda egyszer.
3 felhasználónak tetszik: Arianaa, DisneyFan, Domcicc
2011. augusztus 23. 11:16 #320
- törölt felhasználó -    
Én nagyon szeretem Londont az egyik kedvenc városom! heart.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Domcicc
48 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!