bár eljutnék egyszer Londonba
London: akik szeretik
2011. július 26. 10:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Mizi @ 2011.07.25. 12:43)
Én ma néztem a suli honlapját és ott láttam, hogy lehet, hogy lesz londoni út. Azt hogy mikor és mennyi lesz még nem lehet tudni, de nekem akkor is ott kell lennem. Még egy lehetőséget nem fogok elszalasztani. 
Hajrá!
2011. augusztus 10. 19:16
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Remélem már nem tart sokáig ez a jelenlegi kinti helyzet.
2011. augusztus 10. 19:38
Londonba is vannak ezek a zavargások?
Nagyon sajnálom az ottani ártatlan embereket,félelmetes lenne ott lakni,mikor gyújtogatnak,tuti nem aludnánk egy szemhunyásnyit sem és ahogy Sally Sparrow írta,jó lenne ha vége lenne már ennek.
2011. augusztus 11. 06:42
|
|
|
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.10. 19:38)
Londonba is vannak ezek a zavargások?
Nagyon sajnálom az ottani ártatlan embereket,félelmetes lenne ott lakni,mikor gyújtogatnak,tuti nem aludnánk egy szemhunyásnyit sem és ahogy Sally Sparrow írta,jó lenne ha vége lenne már ennek. 
Igen. Ott kezdődött az egész. Aztán már más angliai városokban is elkezdtek mozgolódni a fiatalok.
Nekem él kint egy ismerősöm és jelenleg retteg. Bár egyes újságírók szerint ezeknek tetteknek nagyobb a tüze, mint a lángja, csak a külföldi sajtó fújj(t)a fel ekkorára, az ottaniak annyira nem "veszik fel" az eseményeket. Szerintem ez butaság.
Sokan jönnek azzal, hogy ez is csak ékes bizonyítéka annak, hogy a multikulti becsődölt... Szerintem meg nem hovatartozás függő az ilyenfajta deviáns viselkedés, hanem emberfüggő. Ha XY rossz társaságba keveredik, hat rá, de nem azért lesz valaki gyújtogató vagy bűnöző, mert karibi származású...
2011. augusztus 11. 19:29
Nekem a barátom aki kiment még pont haza tudott jönni, még mielőtt ez az egész elkezdődött. Amilyen gyenge idegzetű nem hiszem, hogy kibírta volna, úgyhogy nagy szerencséje.
Igazából én ezt az egészet nem értem. Most attól, hogy gyújtogatnak, törnek-zúznak attól mi lesz jobb? Mi értelme van egyáltalán ennek? Ráadásul egyre csak nő a tömeg, de sokan azt sem tudják, hogy miért csinálják, csak követik a többieket. Néha nem értem az embereket..
Igazából én ezt az egészet nem értem. Most attól, hogy gyújtogatnak, törnek-zúznak attól mi lesz jobb? Mi értelme van egyáltalán ennek? Ráadásul egyre csak nő a tömeg, de sokan azt sem tudják, hogy miért csinálják, csak követik a többieket. Néha nem értem az embereket..
2011. augusztus 12. 07:44
|
|
|
Idézet (Mizi @ 2011.08.11. 19:29)
Nekem a barátom aki kiment még pont haza tudott jönni, még mielőtt ez az egész elkezdődött. Amilyen gyenge idegzetű nem hiszem, hogy kibírta volna, úgyhogy nagy szerencséje.
Akkor tényleg nagy szerencséje volt. Bár ahogy utánaolvastam, a legtöbb (magyar) turistát egyáltalán nem érinti/érintette úgymond személyesen ez az egész, mert London belvárosát a bandák elkerülték. Kivéve az Oxford Circust... A szegényebb városrészeken mozgolódnak nagyon, oda meg az átlag turista általában nem megy, vagy csak ritkán és akkor is rövid időre. (a legtöbb és leghíresebb nevezetesség a belvárosban van)
És hogy miért csinálják mindezt? Azért, mert a legtöbb nagyon befolyásolható, az ő kultúrájukban a tanulás nem jelent különösebb presztízst, ebből kifolyólag pedig csak igen "beszűkült látásmóddal" rendelkeznek. És ami talán a legfontosabb és az egésznek a mozgatórugója, az a manipuláció. Biztosan van a csoportban legalább egy erősebb személyiség, akire felnéznek a társai, és aki különösen manipulatív. 1-2 ember kezdte, és ez a pár emberkés kis csoport egyfajta nyomást gyakorolhatott a kívülálló környezetükre. A tudat, hogy egy csoporthoz tartoznak, hihetetlen biztonságérzetet ad, nem is beszélve arról, hogy tudatosul bennük, hogy igen, tartozik valahová. Ezzel párhuzamosan pedig erőszakossá vál(hat)nak, megváltozik a személyiségük, hiszen megsemmisíthetetlennek érzik magukat, hiszen sokan vannak. Együtt nem érheti őket semmi baj - így látják. És szentül meg vannak győződve, hogy az eszme, amit követnek, egy szent dolog, és akár az életüket is adhatják érte. Ez egy folyamat, ami az erre hajlamos emberekben nagyon hamar kialakul. A kritikusokat meg még idejekorán elfojtják, nem gondolhatsz mást, mint amit ők, mert akkor már nem tartozol oda, ki fognak közösíteni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Konformitásnak kell uralkodnia a csoporton belül, mert ha nem, akkor ellenük vagy. És onnantól kezdve te is ellenség vagy. Az egyén itt elveszik, tömegember lesz belőle. Itt is ilyesmi folyamat zajlik most le, amiért nem állnak le ezek a fiatalok.
2011. augusztus 14. 09:41
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én már voltam ott áprilisban és nagyon tetszett,London varázslatos.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 18:11
A hétvégén sikerült beszereznem két plakátot és egy képet és jövőhéten érkezik a Londonos függönyöm is. Annyira jól néznek ki.
Majd hozok képeket is, ha már a függönyöm is meglesz.
2011. augusztus 16. 18:58
|
|
|
Idézet (Mizi @ 2011.08.14. 18:11)
A hétvégén sikerült beszereznem két plakátot és egy képet és jövőhéten érkezik a Londonos függönyöm is. Annyira jól néznek ki.
Függöny??!
Hol lehet olyat szerezni??!
2011. augusztus 16. 18:59
|
|
|
Idézet (Eszter655 @ 2011.08.14. 09:41)
Én már voltam ott áprilisban és nagyon tetszett,London varázslatos. 
És meddig voltál kint? Mi mindent láttál? (ne harapófogóval kelljen már kihúzni mindent
2011. augusztus 17. 16:31
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.16. 18:58)
Függöny??!
A képeket igen, várjuk nagyon! 
A kikában volt leakciózva, de nekünk már rendelni kellett, hogy legyen, mert mire mentünk már csak a kiállított darab volt.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. augusztus 17. 17:53
|
|
|
Idézet (Mizi @ 2011.08.17. 16:31)
A kikában volt leakciózva, de nekünk már rendelni kellett, hogy legyen, mert mire mentünk már csak a kiállított darab volt. 
Közben lecsekkoltam neten. Nagyon menő.
2011. augusztus 19. 19:09
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy furán, sőt, szánalmasan fog hangzani a következő kérdés, de valaki fel tudna világosítani, miről szólnak ezek a zavargások?
Mivel kezdődött mindez, és egyáltalán, hová tart?
Már sok helyen próbáltam infókat gyűjteni, de ahány helyen utánanéztem, annyiszor más-más verzióval találtam szemben magam. London, te meseszép, mi történik Veled?!?!
Lehet, hogy furán, sőt, szánalmasan fog hangzani a következő kérdés, de valaki fel tudna világosítani, miről szólnak ezek a zavargások?
2011. augusztus 19. 20:17
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Siasztok
Kár hogy Londonba vannak zavargások.
Minek ezek a zavargások egy ember miatt kezdődött mostmeg már 3-an meghaltak.És több ember éltete tönkremet
Kár hogy Londonba vannak zavargások.
Minek ezek a zavargások egy ember miatt kezdődött mostmeg már 3-an meghaltak.És több ember éltete tönkremet
2011. augusztus 19. 20:23
|
|
|
Idézet (Mary Westmacott @ 2011.08.19. 19:09)
Üdv mindenkinek!
Mivel kezdődött mindez, és egyáltalán, hová tart?
Már sok helyen próbáltam infókat gyűjteni, de ahány helyen utánanéztem, annyiszor más-más verzióval találtam szemben magam. London, te meseszép, mi történik Veled?!?! 
Szia!
Hát én úgy tudom, hogy azért vadultak meg ennyire ezek a fiatalok, mert egy fekete srácot lelőttek a rendőrök.
2011. augusztus 19. 20:30
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.19. 20:23)
Szia!
Hát én úgy tudom, hogy azért vadultak meg ennyire ezek a fiatalok, mert egy fekete srácot lelőttek a rendőrök.
Igen ezért én is így tudom..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.