Jared Leto nem akarna lány lenni
2010. október 06. 18:31
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez nagyon késssz...
Szeretem az ilyen kedves, senkinek sem ártó kis őrültségeket, amik szórakoztatnak és nem megbotránkoztatnak. Megnéztem volna, amint női ruciban flangál az utcán.
2010. október 06. 18:32
Hát tuti,hogy csakis Jared-nek jutna eszébe ilyet csinálni Russel Brand-en kívül xD Amúgy igen,pasinak jobb vagy Jared
2010. október 06. 18:35
Áááh, istenem. Ez a pasi
Olyan kis őrült, de imádom
Képet azért én is néztem volna arról, hogy hogy néz ki így beöltözve
Szívemből szóltál
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.06. 17:56)
Hát én még lánynak öltözve is utánafordulnék
De Jared, maradj csak pasinak

Szívemből szóltál
2010. október 06. 18:36
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Jaj, drága Jared! Inkább maradj meg annak a dögös pasinak, aki most vagy!!
2010. október 06. 19:04
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
a szerkesztő legalább jól csinálta mert am ez neonos sztori és nem csak kimásolta.;D(Y)
valamit legalább változtatott is.
valamit legalább változtatott is.
2010. október 06. 19:14
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (raspberry @ 2010.10.06. 18:02)
Valahogy nem lep meg, hogy ilyet csinált
Szerintem férfi ruhába is felkelti pár pasi érdeklődését
ez csak tipp.
Amúgy viseljen csak női ruhát, azok jó villantósak, bárhogy csak zenéljen
Szerintem férfi ruhába is felkelti pár pasi érdeklődését
Amúgy viseljen csak női ruhát, azok jó villantósak, bárhogy csak zenéljen
Már én se lepődök meg a dolgain, soha nem fog felnőni (remélem)
Még Colin Farrell is poénkodott hogy Jared cuki meg hasonlók
Nem kell neki női ruhába öltöznie ha pasikat akar felcsípni, menne az magától is.
7 felhasználónak tetszik:
bibicsibi,
raspberry,
Eszty Morgan,
Fuller,
janet7,
vvivienne8,
AdamLambertrulz
2010. október 06. 19:15
Istenem de bolond pasas. Elég cingi csajszi lehetett.
2010. október 06. 19:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Eve87 @ 2010.10.06. 19:14)
Nem kell neki női ruhába öltöznie ha pasikat akar felcsípni, menne az magától is.
(Na most fognak megkövezni a hetero pasik
)
Hát Colinnal jó haverok, úgyhogy nem csoda, pláne a sok közös Alexanderes jelenetük után
2010. október 06. 19:20
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (Eve87 @ 2010.10.06. 19:14)
(Na most fognak megkövezni a hetero pasik
)
Én is remélem, hogy nem nő fel.
Hát ha kiderülne hogy pasikat csíp fel kíváncsi lennék hány "rajongót" veszítene, lehet pár embernek megváltozna a véleménye de az minősítené miért is szerette. (elsősorban cuki és csak utána tehetséges művész - az ilyen úgy feldühít
nem sokára új klipp
2010. október 06. 19:22
|
|
|
Idézet (Rutie @ 2010.10.06. 19:19)
Ez a Jared,istenem!

Nem hiába imádjuk!!
2010. október 06. 19:23
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (raspberry @ 2010.10.06. 19:20)
Hát ha kiderülne hogy pasikat csíp fel kíváncsi lennék hány "rajongót" veszítene, lehet pár embernek megváltozna a véleménye de az minősítené miért is szerette. (elsősorban cuki és csak utána tehetséges művész - az ilyen úgy feldühít
fellángolás és divat imádat)
nem sokára új klipp
addig meg szavazás
nem sokára új klipp
Tényleg, This Is War klipp mikor jön?
Ne legyen OFF: Szerintem Jared megmarad már örök gyereknek, ami egyáltalán nem baj, sőőt...
2010. október 06. 19:25
|
|
|
nem sokára új klipp
addig meg szavazás
nem sokára új klipp
Áh, ilyen úgysem lesz, de ha esetleg mégis - ne adja Isten!! - én akkor is imádnám. Persze, hogy jóképű meg minden, de átkozott jól énekel, és én spec. színészként is imádom, sőt.. úgy még jobban!
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2010. október 06. 19:37
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.06. 19:18)
Hát Colinnal jó haverok, úgyhogy nem csoda, pláne a sok közös Alexanderes jelenetük után

Imádtam őket együtt
nem sokára új klipp
addig meg szavazás
nem sokára új klipp
Felőlem holnap bevallhatná hogy a pasikért van oda, az enyém valószínűleg úgysem lehet, akkor meg nekem mindegy hogy milyen neművel van. A zenéjét/filmjeit nem befolyásolná.
2010. október 06. 19:39
|
|
|
Idézet (Eve87 @ 2010.10.06. 19:37)
Felőlem holnap bevallhatná hogy a pasikért van oda, az enyém valószínűleg úgysem lehet, akkor meg nekem mindegy hogy milyen neművel van. A zenéjét/filmjeit nem befolyásolná.
Én is így vagyok vele! Tőlem akár tütüben szaladgálhatna a Hősök terén, akkor is imádnám! Max. jót mosolyognék rajta! De csak azért szeressem mert jóképű.. vagy mert hetero?? Na, az nem az én világom! Ez a cikk is jól példázza, hogy milyen jó a humora
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.