Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról
2010. október 05. 20:43
Én néztem ezt a műsort, láttam hogy ő beszélt és meg is lepődtem azon amit mondott. Viccesnek hangzott, lehet nem is gondolta komolyan.
2010. október 05. 20:46
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Mi lenne, ha nem azon vitatkoznátok, hogy ki tud jobban angolul és ki tudja, mit jelent az, hogy dork? Ha tényleg olyan jók vagytok angolból, akkor valószínűleg már megtanultátok, hogy egy szó jelent egy csomó mást is. A dork jelenti az összes dolgot, amit felsoroltatok; ha beírjátok Wikipédiába, akkor kihozza mindkettőt.
Szerény személyem szerint, itt most dinkát akart mondani, mert én még nem hallottam csúnyán beszélni(nem vagyok fan, tehát foggalmam sincs).
Szerény személyem szerint, itt most dinkát akart mondani, mert én még nem hallottam csúnyán beszélni(nem vagyok fan, tehát foggalmam sincs).
2010. október 05. 20:46
hát akár komolyan gondolja akár nem igaza van.....
2010. október 05. 20:52
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Ezt szépen megmondtad neki Selena és igazad is van
2010. október 05. 20:54
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem ez nem volt durva, nem kéne a Justin fanoknak felszívniuk magukat.
2010. október 05. 20:58
egyrészt igaza van. Annak ellenére, hogy beképzelt
2010. október 05. 20:59
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
Hát,Selena ezt nem kellett volna mondanod,mert a sok Justin fan,aki talán szeretet téged most már rühell...amúgy meg ez tényleg nem durva,úgyhogy! Na,mindegy.. Selena 4ver!
2010. október 05. 21:05
mért lenne ez durva Selenától ??
justinka tényleg egy dinka
justinka tényleg egy dinka
2010. október 05. 21:10
Vázolom a problémát: "16 éves gyerek, aki egyáltalán nem beképzelt, annak ellenére, hogy a csapból is ő folyik.”
Kiemelném: "egyáltalán nem beképzelt"
Erre a következő mondat:
„Értem én, hogy a sok kislány oda van érte, de már teljesen el van szállva!”
Kiemelném: "már teljesen el van szállva!"
TEHÁT:
"egyáltalán nem beképzelt" rá fél mondatra: "már teljesen el van szállva!"
Hihetetlen, hogy ilyen cikkeket felengednek Starytire! Nem az hogy elírás, pontatlanság, és a legnagyobb baki van benne, hanem AKADJATOK MÁR LE A TEHETSÉGTELEN ELFUSERÁLT DISNEY-SZTÁROCSKÁKRÓL!!!!
Kiemelném: "egyáltalán nem beképzelt"
Erre a következő mondat:
„Értem én, hogy a sok kislány oda van érte, de már teljesen el van szállva!”
Kiemelném: "már teljesen el van szállva!"
TEHÁT:
"egyáltalán nem beképzelt" rá fél mondatra: "már teljesen el van szállva!"
Hihetetlen, hogy ilyen cikkeket felengednek Starytire! Nem az hogy elírás, pontatlanság, és a legnagyobb baki van benne, hanem AKADJATOK MÁR LE A TEHETSÉGTELEN ELFUSERÁLT DISNEY-SZTÁROCSKÁKRÓL!!!!
2010. október 05. 21:13
Ez az interjú ki lett forgatva teljesen.
Azt mondja, hogy imádja Justint és milyen édes, de hogy az imidzse szerint ilyen hűdelaza, menőcsávó, de mikor együtt lógnak, akkor csak simán vicces és tök aranyos. Így konyhanyelven leírva.
Így keletkeznek az ilyen gyökér pletykák, hogy kiforgatnak mindent... -.- Már a cikk is ellentmondásos volt, mert ha leszólná, miért mondaná, hogy olyan neki, mintha az öccse lenne... Szóval mielőtt fikáztok, értsétek meg mit beszél, de szerintem aki nem tud angolul egy szót sem, az is látja Selenán, hogy szeretettel beszél róla.
Így keletkeznek az ilyen gyökér pletykák, hogy kiforgatnak mindent... -.- Már a cikk is ellentmondásos volt, mert ha leszólná, miért mondaná, hogy olyan neki, mintha az öccse lenne... Szóval mielőtt fikáztok, értsétek meg mit beszél, de szerintem aki nem tud angolul egy szót sem, az is látja Selenán, hogy szeretettel beszél róla.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: