Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról
2010. október 05. 20:13
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.10.05. 20:06)
MI LENNE, HA OLYAN FORDÍTANA INTERJÚT, AKI TUD ANGOLUL???
a dork egy vicceskedő szó, egyáltalán nem azt jelenti.
szlengszótárból kimásolva:
"someone who does things that are kinda silly and not neccessarily cool but always cute"
"olyasvalaki, aki butus dolgokat csinál, amik nem feltétlenül menőek, de ettől függetlenül mindig aranyosak."
a dork egy vicceskedő szó, egyáltalán nem azt jelenti.
szlengszótárból kimásolva:
"someone who does things that are kinda silly and not neccessarily cool but always cute"
"olyasvalaki, aki butus dolgokat csinál, amik nem feltétlenül menőek, de ettől függetlenül mindig aranyosak."
ez így már valamivel jobb
2010. október 05. 20:14
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
A dork-ra én nem "pöcsöt" írtam volna, mert ez azért elég durva így. A dinka, vagy a bolondos figura illene inkább ide, Szerintem Selena ezt nem így gondolta.
1 felhasználónak tetszik:
rheuska
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (I Love JBiebs @ 2010.10.05. 20:11)
de bunkó volt Selena Gomez.
Justin ilyet nem is mondna Selenának.
Selena ez nem volt szép tőled.
de nem ezt jelenti amit mondott!!!
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Idézet (I Love JBiebs @ 2010.10.05. 20:11)
de bunkó volt Selena Gomez.
hát igen ,Justin tényleg nem mondana ilyet!!
2010. október 05. 20:17
én utálom Justint,de nem Selenát szidták a múltkor?
http://starity.hu/magazin/6191-selena-peldakepenek-tartja-maite-perronit/
http://starity.hu/magazin/6191-selena-peldakepenek-tartja-maite-perronit/
2010. október 05. 20:17
Igaza van de ezt nem gondoltam volna hogy ilyet mond
2010. október 05. 20:20
írjátok be a sztakiba hogy mit jelent a dork általában és az nem "bolondos ember" hanem egy p*cs -t jelnet ... megnéztem:D
2010. október 05. 20:21
Jó voltál Selly! Teljes mértékben igazad van!!!!!!Mellette vagyok!!!!! ezt jól odamondtad!!!
Volt bátorságod kimondani, amit gondolsz, ez nagyon jó!!!!!
Háháá,eddig egy kicsit kezdett Sel nekem uncsinak tűnni mert mindig ilyen jókislányos,de ezzel a mondattal.....húúúúú =)=)
igazad van Sellliiiii =) Ł
igazad van Sellliiiii =) Ł
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Sourire @ 2010.10.05. 20:20)
írjátok be a sztakiba hogy mit jelent a dork általában és az nem "bolondos ember" hanem egy p*cs -t jelnet ... megnéztem:D
Pedig nem azt jelenti. A p*cs az a dick.. a dork dinka, bolondos.. Pár éve tanulok csak angolt, szótár nélkül én "csak" ennyit tudok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.