Starity

A vonzás szabályai (Rules of the attraction)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 05. 19:38 #1
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Úgy látom ennek a filmnek még nincs topicja, úgyhogy nyitottam egyet rolleyes.gif a magam részéről imádom a filmet, szerintem fantasztikus, egyrészről, mert Bret Easton Ellis adaptáció és szerepel benne Ian Sommerhalder, James van der Beek - akinek az alakítása lenyűgözött - valamint Russell Sams is fantasztikus volt, bár a szerepe rövid, ámde annál briliánsabb thumbsup.gif

további szereplők: Jessica Biel,Kip Pardue,Kate Bosworth, Thomas Ian Nicholas, Clifton Collins Jr. , Faye Dunaway

ja és a trailer
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2010. október 23. 14:25 #2
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Hát igen, ez a film is addig volt számomra 9/10, míg el nem olvastam a könyvet. laugh.gif Azt is csak Jessica Biel jelenléte miatt vontam le, de mivel kiütötték pluszpontot jelentett. Könyv elolvasása után csak 8, mert olyan alapvető dolgokat változtattak meg, amiknek ott lett volna a helye, és kb 5 perccel kellett volna meghosszabbítani a filmet. tongue.gif
Igazán meglepő volt James VDB játéka, nagyon kellemes csalódás volt.
Ian meleg szerepben nagyon édes volt, főleg a Richardos, meg az öltözős jelenet.
Shannyn Sossamon, a film harmadik főszereplője is jó volt benne.
Nah Russell Sams - Richard. Tökéletes volt, egyszerűen fantasztikus. Kár, hogy keveset láthattunk belőle. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Sixy
2010. október 23. 15:22 #3
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (Domcicc @ 2010.10.23. 14:25)
Hát igen, ez a film is addig volt számomra 9/10, míg el nem olvastam a könyvet. laugh.gif Azt is csak Jessica Biel jelenléte miatt vontam le, de mivel kiütötték pluszpontot jelentett. Könyv elolvasása után csak 8, mert olyan alapvető dolgokat változtattak meg, amiknek ott lett volna a helye, és kb 5 perccel kellett volna meghosszabbítani a filmet. tongue.gif 
Igazán meglepő volt James VDB játéka, nagyon kellemes csalódás volt.
Ian meleg szerepben nagyon édes volt, főleg a Richardos, meg az öltözős jelenet.
Shannyn Sossamon, a film harmadik főszereplője is jó volt benne.
Nah Russell Sams - Richard. Tökéletes volt, egyszerűen fantasztikus. Kár, hogy keveset láthattunk belőle. sad.gif

igen, amikor kiütötték Biel-t én is ujjongtam _nevet.gif
A könyv után számomra is "vesztett fényéből" kicsit, de még így sem tudom lehúzni a filmet, mert a változtatások ellenére is nagyon jók a színészi játék, főleg, Russel-é meg JVDB-é ugye blush.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!