Tiszteled a kedvenced?
2012. április 21. 13:34
igen!
Az üzenet hossza túl rövid! Írj még valamit
Az üzenet hossza túl rövid! Írj még valamit
2012. április 21. 17:14
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Igen, teljesen igazad van és a paparazzok a világ legocsmányabb emberei. Egytől egyig akasztófára valók.
Én tisztelem annyira a kedvencemet, hogy nem piszkálom a magánéletével kapcsolatban. Igaz, hogy neki is vannak kínos pillanatai tegnap pl. megtudtam róla egy eléggé kellemetlen történetet, (mellékesen egy rajongó hibája) és tisztelem őt annyira, hogy nme fecsegtem ki. Szerencsére annyira nincsenek a nyomában a paparazzok. (Hayley Kiyoko) De én ideggörcsöt kapnék , ha folyton a nyomoban lennének a lesifotósok.
2012. április 21. 17:37
Úristen. Ez eddig a legértelmesebb topik, amit valaha láttam itt. Amit rheuska leírt abban van minden igazság, már tényleg bekönnyeztem egy icike-picit [tudni illik, nagyon érzékeny vagyok, bármin tudok sírni].
Még jó hogy tisztelem a legnagyobb kedvenceimet, meg persze a többit is. Az ilyen képeken én, csak mosolygok, de nem esek le a székről és fetrengek még a földön fél órát. Mindenkinek van magánélete és másoknak is sz*rul esne, ha csak fél órát szeretnél a barátaiddal tölteni, de azt egyetlen egy ember el tudja rontani.
Még jó hogy tisztelem a legnagyobb kedvenceimet, meg persze a többit is. Az ilyen képeken én, csak mosolygok, de nem esek le a székről és fetrengek még a földön fél órát. Mindenkinek van magánélete és másoknak is sz*rul esne, ha csak fél órát szeretnél a barátaiddal tölteni, de azt egyetlen egy ember el tudja rontani.
2012. április 21. 19:00
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Idézet (FruzShina. @ 2012.04.21. 17:37)
Úristen. Ez eddig a legértelmesebb topik, amit valaha láttam itt. Amit rheuska leírt abban van minden igazság, már tényleg bekönnyeztem egy icike-picit [tudni illik, nagyon érzékeny vagyok, bármin tudok sírni].
Hát igen! Ezeket a paparazzokat le kéne csukni, de most komolyan, ez már a magánélet megsértése.
2014. augusztus 06. 00:59
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Maximálisan egyetértek veled. Én évek óta tisztelem a kedvenceimet, töretlenül.
2014. augusztus 14. 12:40
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Még szép. Az összeset ♥
2014. augusztus 14. 16:42
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Nos, ahogy az talán ki is derült a nevemből, az avataromból vagy a dolgaimból Starityn, legnagyobb kedvencem Zacky Vengeance. Én is tudok róla minden információt, de mélységesen megvetem azt, aki pletykákat terjeszt, lesi fotókat csinál, stb. Van is egy bizonyos ügy, ami miatt nagyon fel vagyok háborodva még mindig.
A dolog pedig az Instagrammal kapcsolatos. Tumblr-ön van egy csaj, aki Sevenfoldos "infókat" oszt meg a követőkkel. Nos, ott már annyira elfajultak a dolgok, hogy el sem tudjátok képzelni. Ugye Zacky exének van egy instagram oldala, ahol hiányos öltözékben pózol. Playboy lánynak állt. Jött kismillió pletyka, ezért Zacky kiakadt, és úgy döntött, törli a francba az instagramot. Egyedül a twitter fiókja marad meg, de oda is csak a VU-s dolgokat (saját márkája) írja ki, az akciókat, ilyesmi.
Én meg, aki imádja őt, nagyon szerettem nézegetni a fotóit, jókat mosolyogtam, az összeset kedveltem, szóval értitek. Aztán egyszer csak törölve van a profil. Nem tudtam mi van, de annyira rossz volt, még ha csak egy instagramról is van szó. Belegondolok, hogy zaklatják meg terjengenek a pletykák... Istenem, szörnyű, hogy egy híresebb embernek milyen rossz a sok túlságosan is elvakult "rajongó" miatt... Az ilyeneket pofán verném egy szívlapáttal...
A dolog pedig az Instagrammal kapcsolatos. Tumblr-ön van egy csaj, aki Sevenfoldos "infókat" oszt meg a követőkkel. Nos, ott már annyira elfajultak a dolgok, hogy el sem tudjátok képzelni. Ugye Zacky exének van egy instagram oldala, ahol hiányos öltözékben pózol. Playboy lánynak állt. Jött kismillió pletyka, ezért Zacky kiakadt, és úgy döntött, törli a francba az instagramot. Egyedül a twitter fiókja marad meg, de oda is csak a VU-s dolgokat (saját márkája) írja ki, az akciókat, ilyesmi.
Én meg, aki imádja őt, nagyon szerettem nézegetni a fotóit, jókat mosolyogtam, az összeset kedveltem, szóval értitek. Aztán egyszer csak törölve van a profil. Nem tudtam mi van, de annyira rossz volt, még ha csak egy instagramról is van szó. Belegondolok, hogy zaklatják meg terjengenek a pletykák... Istenem, szörnyű, hogy egy híresebb embernek milyen rossz a sok túlságosan is elvakult "rajongó" miatt... Az ilyeneket pofán verném egy szívlapáttal...
2015. március 12. 13:22
Többek között azért is szeretem a kedvenceimet,mert tisztelem Őket.
2015. május 16. 23:45
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Az nem a kedvencem, akinek nem adok egy alap tiszteletet. Szóval a kérdésre válaszolva, igen, tisztelem. Persze nem annyira mint mondjuk azt azokat akik felnevelnek, de igen. :D
Hogy ez miben nyilvánul meg, az már legyen egy másik kérdés.
Hogy ez miben nyilvánul meg, az már legyen egy másik kérdés.
2015. május 25. 21:45
Igen, a példaképemet nagyon tisztelem, és felnézek rá, minden mozdulatát szentnek tekintem! Ő az egyetlen ember, akit tisztelek, sok mindent letett már az asztalra ilyen fiatalon, és egy született tehetség és szépség, szóval minden elismerésem és tiszteletem az övé! Elárulom, h Martina Stoesselről van szó
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: