Ha a kokóbotrány nem lett volna elég, a meglévő két valóságshow mellé még egyet csinál Paris. Egy igazán mélyreható sorozatot szeretne forgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új reality show-val rukkol elő Paris Hilton
2010. október 05. 14:15
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
2010. október 05. 14:26
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
hát...kiváncsi leszek
2010. október 05. 14:38
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
"Egy igazán mélyreható sorozatot szeretne forgatni."
én is sok mindent szeretnék ám...mondjuk az egyik az lenne, hogy ne fárassza az embereket még több ilyen hülyeséggel
én is sok mindent szeretnék ám...mondjuk az egyik az lenne, hogy ne fárassza az embereket még több ilyen hülyeséggel
2010. október 05. 14:42
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Valaki avasson már be h milyen problémája lehet egy gazdag bulizós csajnak azon kívül h állandóan lecsukják??? Ebből ő nem lábal ki, aki meg utálta az most is fogja...max lejáratja magát az egész világ előtt, ha meg normális lesz akkor azt meg a pénzért csinálja, utána meg ugyan az a buta szőke lesz belőle...
2010. október 05. 14:44
|
Jelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11 Azonosító: 133309 offline
|
szerintem szánalmas ez a nő és nevetséges is!!(bocsi ha valaki szereti, de ez az én véleményem)
De tehetsége az van!Sok embert tulajdonképpen a semmivel megtud hülyíteni!!
De tehetsége az van!Sok embert tulajdonképpen a semmivel megtud hülyíteni!!
2010. október 05. 14:52
Ez a lány megerősíti azt a sztereotípiát, miszerint a szőke nők buták... -.-
2010. október 05. 15:04
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11 Azonosító: 133309 offline
|
nOmiee
"Ez a lány megerősíti azt a sztereotípiát, miszerint a szőke nők buták... -.- "
Ne haragudj,de nem értek veled egyet!!Azért mert Paris hülye és szőke az még nem azt jelenti hogy más szőke hajú lány is hülye!! Szerintem még nem szabadna más embereket a hajuk színe vagy más külső tulajdonság alapján megítélni alapján megítélni!!
Ne haragudj,de nem értek veled egyet!!Azért mert Paris hülye és szőke az még nem azt jelenti hogy más szőke hajú lány is hülye!! Szerintem még nem szabadna más embereket a hajuk színe vagy más külső tulajdonság alapján megítélni alapján megítélni!!
2010. október 05. 15:13
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (Jelena @ 2010.10.05. 15:04)
nOmiee
szerintem ezzel ő nem azt akarta mondani, hogy a szőke nők buták, hanem azt, hogy van az a hülye gondolat, hogy a szőke nők buták, arra pl. Paris a bizonyiték/példa
ha jól értelmeztem...
2010. október 05. 15:17
Idézet (Boroo @ 2010.10.05. 15:13)
szerintem ezzel ő nem azt akarta mondani, hogy a szőke nők buták, hanem azt, hogy van az a hülye gondolat, hogy a szőke nők buták, arra pl. Paris a bizonyiték/példa
ha jól értelmeztem...
ha jól értelmeztem...
Hajszín nem számít. Barnán, feketén, de vörösen is lehet nem normális. Szerintem alapból viselkedik így
2010. október 05. 15:24
|
|
Boroo
nOmiee
ha jól értelmeztem... laugh.gif
nOmiee bocsi, hogyha félre értelmeztem a kommentedet és Boroo köszönöm a kommentedet
Sajnos Paris és még sok más híres ember tényleg okot ad arra hogy az emberek elhiggyék ezt a szőke nőkről alkotott hülye tévhitet!!
nOmiee
ha jól értelmeztem... laugh.gif
nOmiee bocsi, hogyha félre értelmeztem a kommentedet és Boroo köszönöm a kommentedet
Sajnos Paris és még sok más híres ember tényleg okot ad arra hogy az emberek elhiggyék ezt a szőke nőkről alkotott hülye tévhitet!!
2010. október 05. 15:31
Igen Boroo jól értette... Egyébként én is szőke hajú vagyok, szóval...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: