Szerk.: Okés, azt megértem, hogy tényleg többen nézik az X-Faktort és ez szarul eshet a megásoknak, de azért most attól nem lett volna semmi baja az RTL-nak, ha leül beszélni a TV2-vel. Megdumálhatták volna azt is, hogy a Megasztár változtasson. Nem kellett volna rögtön nekiesni Fridiéknek. Szerintem.
Friderikusz Sándor népmozgalmat indított
2010. október 05. 15:58
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én támogatom Fridit. Egyiket sem nézem, de tudom, hogy milyen rossz, mikor egyszerre megy 2 műsor is, ami ugyanannyira érdekelne. Szóval ez kissé bunkó volt az RTL-től.
Szerk.: Okés, azt megértem, hogy tényleg többen nézik az X-Faktort és ez szarul eshet a megásoknak, de azért most attól nem lett volna semmi baja az RTL-nak, ha leül beszélni a TV2-vel. Megdumálhatták volna azt is, hogy a Megasztár változtasson. Nem kellett volna rögtön nekiesni Fridiéknek. Szerintem.
2010. október 05. 16:18
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
egyetértek Fridivel... de úgyse lesz belőle semmi
2010. október 05. 16:53
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Hogy egy időben van a 2 műsor csak velünk csesznek ki. Össze kellene fogni az országnak és egyik műsort sem nézni.
Mekkora poén lenne már...
Akkor talán észhez térnének.
2010. október 05. 16:56
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Nusii @ 2010.10.05. 16:32)
hát sztem is át kéne tenni valamelyiket! mert eengem mind2 érdekel!!!
én ezért csinálom azt, hogy az egyiket nézem, a másikat felveszem xD a digitális tévé baromi nagy előnye ^^ egyébként, mindkét szériát megtalálod YT-n a vetítés másnapján már felteszik
2010. október 05. 17:20
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
igaza van Friderikusznak! nem igaz, hogy egyik se akar leülni a másikkal... elég nagy hülyeséget csinált a TV2 mert tényleg ők változtattak a műsor renden...
2010. október 05. 17:47
Egyébként Friderikusznak igaza van. Az RTL Klubbot mostanában nem kedvelem, nagyon hajtja őket valami. Semelyiket sem kellene kihagyni egy magyar tv nézőnek, ahogy Fridi mondaná. Nem értem, miért "van úgy oda" az RTL. Pedig tényleg kár lenne kihagyni valamelyiket, bár én még mindig Megasztár párti vagyok, és azt nézem, de ha az okosak nem egy időpontra tették volna, akkor azt is nézném. Szóval ehhez csak gratulálni tudok mindkét csatornának.
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2010. október 05. 17:48
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
simán azt is meglehet csinálni, hogy megnézed az egyiket amelyik érdekel a másikat meg megnézed neten
2010. október 05. 19:01
|
Danceonthefloorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 135153 offline
|
Igaza van teljes mértékben!Ez így nem jó,hogy két ilyen nagy nézettségű műsor egy időpontban megy!A nézők csak kapkodják a fejüket,és sok dologról lemaradnak.
2010. október 05. 19:23
|
csigiribigiriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 127281 offline
|
X-faktor a jobb!!! Aztán jöhet a Megasztár, ha nincs jobb műsor a tv-ben.
2010. október 05. 19:26
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Őszintén szólva ha más időpontban lenne a Megasztár én akkor sem nézném. Mert amilyen sztárokat felvonultat a TV2. A "magyar Susan Boyle" drámája, meg az a kicsi lány is - nevét nem tudom - mit keres ott?
Mindig azzal piszkálják az RTL-t, hogy az egész show megrendezett. Talán, lehet.. de azt nekem ne mondják, hogy náluk minden spontán és "húúú de őszinte".
Mindig azzal piszkálják az RTL-t, hogy az egész show megrendezett. Talán, lehet.. de azt nekem ne mondják, hogy náluk minden spontán és "húúú de őszinte".
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.