Frissített adatlapok
2013. szeptember 21. 12:24
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Alexandra Chando lapja teljesen megújult!
2013. szeptember 21. 13:46
|
|
Loraineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 211148 offline
|
Idézet (Pumpkin @ 2013.09.20. 19:33)
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem Robiként a haverjaidat emlegesd. Említett személy eleget tett már le ahhoz az asztalra, hogy ha a sztáradatlapjáról van szó a teljes nevét használják. Ugyanezt gondolom Tisha Campbell-Martin-ról is.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. szeptember 21. 13:56
Idézet (Loraine @ 2013.09.21. 13:46)
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem Robiként a haverjaidat emlegesd. Említett személy eleget tett már le ahhoz az asztalra, hogy ha a sztáradatlapjáról van szó a teljes nevét használják. Ugyanezt gondolom Tisha Campbell-Martin-ról is.
Nem fogok ilyen piszricsáré dolog miatt veszekedni.
2013. szeptember 21. 17:09
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Jensen Ackles
- Új profilkép
- Új filmográfia
- Évről évre kép szekció
- Hozzákapcsolódó sztárok
- Új 'Amit tudni kell róla'
Jensent sokan az Odaát című sorozatból, a Dawson és a haverokból és a Samllville-ből ismerherik. Ha meg nem tetted kedvenced közé, akkor bátran jelöld be!
10 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Luckie,
Pumpkin,
duracell,
Lindsay019,
kurrek,
Lady Suzy,
DennyKeh,
TheDanush,
pink_bunny
2013. szeptember 24. 17:26
Sheane Grimes
— Életrajz
— Filmográfia
— Új profilkép
— Amit Tudni Kell Róla
Az évről évre részen még dolgozom.
A lapért köszönet a szavazóknak, és ToTo-nak! Akinek még nem kedvence ez a bájos kanadai színésznő, az tegye be a kedvencei közé
2013. szeptember 24. 17:31
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Brenda Gandini
(Csacska angyal - Olivia)
- Új profilkép
- Twitter azonosító
- Új életrajz
- Diszkográfia frissítése
- Szerepeinél is frissítettem
- Évről-évre képek feltöltése
Adrienne Bailon
(Cheetah Girls)
- Új profilkép
- Új életrajz
- Kiegészítések
Victor Webster
(Bűbájos boszorkák - Coop bácsi)
- Új profilkép
- Új életrajz
- Új filmográfia
(Csacska angyal - Olivia)
- Új profilkép
- Twitter azonosító
- Új életrajz
- Diszkográfia frissítése
- Szerepeinél is frissítettem
Adrienne Bailon
(Cheetah Girls)
- Új profilkép
- Új életrajz
- Kiegészítések
Victor Webster
(Bűbájos boszorkák - Coop bácsi)
- Új profilkép
- Új életrajz
- Új filmográfia
2013. szeptember 24. 18:10
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Brenda Song
- Új profilkép
- Új biográfia
- Új filmográfia
- Új Érdekességek
- Évről évre kiegészítés
- Frissített kapcsolódó sztárok
Brendát sokan a Zack és Cody élete / a fedélzeten című sorozatból ismerhetik. Akinek még nem kedvence a bájos színésznő jelölje be. 
2013. szeptember 25. 09:50
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
http://starity.hu/sztarok/debbi/
Ez az énekesnő most került fel, így már fel is raktam két klipet, és a diszkográfiáját is.
Ez az énekesnő most került fel, így már fel is raktam két klipet, és a diszkográfiáját is.
2013. szeptember 25. 17:42
|
|
kurrekღ Emton ღ |
|
Sarah Hyland
- Új profilkép
- Új életrajz
- Filmográfia átalakítva és frissítve
Saraht a Modern családból és a Bájos törtetőkből ismerhetitek, akinek még nem a kedvence, az tegye be! A lapért hálás köszönet lolagirl5-nek!!!
- Új profilkép
- Új életrajz
- Filmográfia átalakítva és frissítve
Saraht a Modern családból és a Bájos törtetőkből ismerhetitek, akinek még nem a kedvence, az tegye be! A lapért hálás köszönet lolagirl5-nek!!!
DennyKeh
2013. szeptember 25. 18:01
Takács Nóra adatlapja, életrajza illetve profilképe frissült a napokban.
A lapért köszönet Shenayla-nak
Nórát a Hogyan legyek jó nő? videókból ismerhetitek, illetve a Tv2 Mokkájában is találkozhattok vele. Aki még nem tette be kedvencek közé, az tegye meg.
A lapért köszönet Shenayla-nak
Nórát a Hogyan legyek jó nő? videókból ismerhetitek, illetve a Tv2 Mokkájában is találkozhattok vele. Aki még nem tette be kedvencek közé, az tegye meg.
pink_bunny
2013. szeptember 25. 21:47
A mai nap elkészültem Jang Dong Woo lapjával, kapott szép életrajzot valamint teljes filmográfiát és biográfiát is. Valamint Kim Myung Soo lapja is frissítésre került, kicsit átdolgoztam/fogalmaztam és bővítettem az életrajzát valamint a filmográfia és diszkográfia része is bővítésre és átszerkesztésre került a napokban.
2013. szeptember 26. 20:13
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Joanna García
- Új profilkép
- Új biográfia
- Új filmográifa
- Új érdekességek
- Frissített kapcsolódó sztárok
- Évről évre kiegészítés
Joanna a Reba sorozattal vált ismertté. Szerepelt Lucy Hale mellett a Privilegedben (Kőgazdagok). Jelenleg a Once Upon a Time-ban fog szerepelni. Akinek még nem kedvence a bájos színésző, az jelölje be.
2013. szeptember 27. 21:04
2013. szeptember 27. 22:09
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Szabó Gyula bácsit végre én szerkesztem, így kapott új képet, kicsit pontosítottam az adatait (feleségét beírtam, gyermekei számát egyről kettőre át kellett írnom...), új biográfiát (ami még szerkesztés alatt áll, de legalább van neki) és filmográfiát.
2013. szeptember 28. 13:29
BooBoo Stewart Karrierjét teljes egészében frissítettem a két nagyobb szerepének bővebb leírásával, ezen kívül kiegészítettem az életrajz részt, külön írtam az együtteseiről, és bővültek az érdekességek is!
Aki nem tette, jelölje kedvencnek ezt a tehetséges fiút!
2013. szeptember 28. 20:10
Boo Boo mellett egy tehetséges és gyönyörű lány lapját is szerkesztettem a mai nap folyamán!
Klariza Clayton lapját teljes egészében frissítettem: kiegészítettem az alapinfókat, átírtam az Amit tudni kell róla-részt, új évről-évre képeket kapott, írtam neki egy teljesen új biográfiát, megcsináltam a filmográfia részt, és új profilképet is kapott!
Aki még nem tette, jelölje őt bátran kedvencnek!
A lapot ezúton is köszönöm ianninának!
Klariza Clayton lapját teljes egészében frissítettem: kiegészítettem az alapinfókat, átírtam az Amit tudni kell róla-részt, új évről-évre képeket kapott, írtam neki egy teljesen új biográfiát, megcsináltam a filmográfia részt, és új profilképet is kapott!
Aki még nem tette, jelölje őt bátran kedvencnek!
A lapot ezúton is köszönöm ianninának!
Idézet (Chelsy @ 2013.09.28. 13:29)
BooBoo Stewart Karrierjét teljes egészében frissítettem a két nagyobb szerepének bővebb leírásával, ezen kívül kiegészítettem az életrajz részt, külön írtam az együtteseiről, és bővültek az érdekességek is!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.