de én is úgy tudtam h terhes :|
Mariah Carey kerekesszékbe kényszerült
2010. október 07. 01:15
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
dióhélyban, a pihentetés oka szvsz, hogy ő 2x annyi idős mint itt a legtöbben akiknek ha kiesik 1-2 hónap, lemásolja a padtársáról ami kimaradt a suliban, de neki meg leszervezett koncerteket kéne lemondani, etc
2010. október 16. 11:04
|
|
jadensmith98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 135316 offline
|
Szegény...minden esetre jobbulást neki.!Nemkem is kibicsaklott egyszer a lábam IPIAPACS közben de végülis úgy játszottam tovább hogy elbicegtem a helykre meg minden...
De hát én 12 ő meg kb 30 évvel idősebb azért...!
szal azért nemmind1
2010. október 18. 00:18
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Uhh... Nagyon remélem, hogy nincs semmi baja. Bár én nem vagyok a rajongója, de elismerem a tehetségét és, hogy tényleg kár lenne, ha ez miatt le kellene állni a munkával. Bár, ahogy ismerem, továbbra is folytatja... De csak vigyázzon magára!
2010. november 06. 19:05
Szegény. Jobbulást neki, gyógyuljon meg gyorsan!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: