Lady Gaga magyarázkodik az állatvédőknek
2010. október 10. 09:43
Senkinek nem tartozik elszámolással hogy mit miért csinál
Nekem nincs bajom az állatvédőkkel sőt , magam is az vagyok , de ezt soha nem értettem hogy minek kell behívni és beszélgetni az illetővel
Mármint megtéríteni úgy sem lehet senki , akkor meg
De a tisztázás végett szerintem is elég gáz ez a ruha sőt , és Gaga-ban is csak a zenéjét szeretem , szóval nekem pártatlan ez a dolog
Nekem nincs bajom az állatvédőkkel sőt , magam is az vagyok , de ezt soha nem értettem hogy minek kell behívni és beszélgetni az illetővel
Mármint megtéríteni úgy sem lehet senki , akkor meg
De a tisztázás végett szerintem is elég gáz ez a ruha sőt , és Gaga-ban is csak a zenéjét szeretem , szóval nekem pártatlan ez a dolog
2010. október 13. 18:43
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
House Of Wax-Love írta:
Senkinek nem tartozik elszámolással hogy mit miért csinál dry.gif
Nekem nincs bajom az állatvédőkkel sőt , magam is az vagyok , de ezt soha nem értettem hogy minek kell behívni és beszélgetni az illetővel unsure.gif
Mármint megtéríteni úgy sem lehet senki , akkor meg dry.gif
De a tisztázás végett szerintem is elég gáz ez a ruha sőt , és Gaga-ban is csak a zenéjét szeretem , szóval nekem pártatlan ez a dolog wink.gif
Szerintem ez akkor borzalmas dolog.Mert ha az egész világ úgy gondolkodna ahogy te,akkor már állatok se élnének!Hiszen minek ne vegyük meg a húst-úgyis kinyírták szegény állatot,neki már mindegy!Minél nagyobb az igény valamire-mint például a húsra-annál többet fognak 'készíteni' belőle.Ha csak pár ember enne húst a földön,akkor biztosan,csak pár állatnak kéne meghallnia.Ha csak pár ember hordana valódi szőrméből készült bundákat,akkor nem ölnék meg szegény fókákat,rókákat,csincsillákat és még rengeteg állatot.
Senkinek nem tartozik elszámolással hogy mit miért csinál dry.gif
Nekem nincs bajom az állatvédőkkel sőt , magam is az vagyok , de ezt soha nem értettem hogy minek kell behívni és beszélgetni az illetővel unsure.gif
Mármint megtéríteni úgy sem lehet senki , akkor meg dry.gif
De a tisztázás végett szerintem is elég gáz ez a ruha sőt , és Gaga-ban is csak a zenéjét szeretem , szóval nekem pártatlan ez a dolog wink.gif
Szerintem ez akkor borzalmas dolog.Mert ha az egész világ úgy gondolkodna ahogy te,akkor már állatok se élnének!Hiszen minek ne vegyük meg a húst-úgyis kinyírták szegény állatot,neki már mindegy!Minél nagyobb az igény valamire-mint például a húsra-annál többet fognak 'készíteni' belőle.Ha csak pár ember enne húst a földön,akkor biztosan,csak pár állatnak kéne meghallnia.Ha csak pár ember hordana valódi szőrméből készült bundákat,akkor nem ölnék meg szegény fókákat,rókákat,csincsillákat és még rengeteg állatot.
2010. október 16. 17:17
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
Nem normális !!!! Undorító !!!! Szegény állatnak nem elég, hogy megeszik az emberek, erre Gagának a testét fedje??o.o''''-.-
2010. október 18. 00:13
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
GaGát csak nemes célok vezérelték és egy ilyen világban, ahol ilyen magas az ingerküszöb a sok horror filmeknek meg satöbbinek köszönhetően, a kutya se figyelne oda rá, ha nem lenne sokkoló és kirívó. Akik elítélik, nem is ismerik őt igazán, GaGa tényleg egy csupa szív nő és megérdemli a sikereit, valamint nem száll el magától, nagyon is tudja, hogy a little monstereknek köszönhet mindent és hálás is nekik, él-hal értük. Hajrá, GaGa! <3
2010. október 25. 17:59
FÚJ MÁR >.<' ki az az elmebeteg aki egy ilyen ruhát fel mert venni??? O.o omg.
2010. október 30. 13:32
Pff...most meg jönnek ide a kis 10 éves disney sztárok imádói írni ide,hogy fúj de undorító meg stb.!!
Ja és ezen miért kellett felkapni annyira a vizet??
Egyébként szerintem Gagának jól állt!
Ja és ezen miért kellett felkapni annyira a vizet??
Egyébként szerintem Gagának jól állt!
2010. november 03. 16:05
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Én szeretem Gagát, de nekem sem tetszett ez a "ruhakölteménye". Igazán nem az állatvédők szemébe kellene szálkát pöckölni, mert ők legalább jót tesznek a világgal. Botránkoztasson másokat.
2010. december 22. 14:15
AliceCarror :
én sem láttam XD amúgy mellesleg nem azért írtam az előző kommentemet, hogy bárkit is arra buzdítsak vagy szóltsak fel rá, hogy ez nem baj, mert én sem szeretem hogy leölik az állatokat, de ezzel nem lehet mit csinálni. ha most Lady GaGa nem vette volna fel ezt a ruhát, akkor a húsipar eladta volna valami embernek hoyg egye meg (na jó, talán nem, de érti mindenki a lényeget). állatokat így is, úgy is fognak ölni, és a vegetáriánusok elve csak akkor lép érvénybe, ha az egész világ fellázad a húsevés ellen, ami lehetetlen.
én sem láttam XD amúgy mellesleg nem azért írtam az előző kommentemet, hogy bárkit is arra buzdítsak vagy szóltsak fel rá, hogy ez nem baj, mert én sem szeretem hogy leölik az állatokat, de ezzel nem lehet mit csinálni. ha most Lady GaGa nem vette volna fel ezt a ruhát, akkor a húsipar eladta volna valami embernek hoyg egye meg (na jó, talán nem, de érti mindenki a lényeget). állatokat így is, úgy is fognak ölni, és a vegetáriánusok elve csak akkor lép érvénybe, ha az egész világ fellázad a húsevés ellen, ami lehetetlen.
2011. június 29. 00:24
legalább ő mer másként öltözködni, és nem unalmas...
2011. június 29. 00:28
Idézet (Corby @ 2011.06.29. 00:26)
nem értek egyet nudlmontitisszi 
én sem veled, corby... -.-
2011. június 29. 00:30
Idézet (Corby @ 2011.06.29. 00:29)
Akkor ne értsél most mi lesz összefog dölni a világ?legaáb én szeretem a teheneket 
és attól miért dőlne össze a világ ha Gaga ilyen ruhát visel??
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: