Lady Gaga magyarázkodik az állatvédőknek
2010. október 03. 19:08
BeWhisper BeWhisper
Engem nem zavar, de kicsit szar, hogy mások éheznek Ő meg már húst hord magán :/
Ja igen!!!
Amúgy én úgy hallottam, hogy ezzel a módszerrel az állatkínzás ellen tiltakozik..
Engem nem zavar, de kicsit szar, hogy mások éheznek Ő meg már húst hord magán :/
Ja igen!!!
Amúgy én úgy hallottam, hogy ezzel a módszerrel az állatkínzás ellen tiltakozik..
2010. október 03. 19:10
Bár az ténleg zavaró, hogy mások éheznek, ő meg húst hord magán!
2010. október 03. 19:22
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
*SÓHAJTÁS* Valami iszonyat... Lady Gaga ruhája ne húsból állt... Ki az a hülye már bocsánat aki ezt beveszi?? -.-"
2010. október 03. 19:23
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ha hús lenne annak eléggé durva szaga lenne... -.-
2010. október 03. 19:23
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Idézet (Candy93 @ 2010.10.03. 18:56)
Jaj Istenem! -.- a PETA is fogyatékos, meg azok is akik kiakadtak ezen a ruhán... vajon én mért nem lepődtem meg, mikor megláttam? sztem Gagához képest tök normális és sztem jópofa volt...
Na látod, éppen az a furcsa, hogy neked egy húscafatokból álló ruha már nem furcsa (akárkihez viszonyítva).
és nem 12 éves disney fan vagyok...
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Benzedrine
2010. október 03. 20:07
|
|
szisztyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 130107 offline
|
miköze van a PERÁNAK EHEZ??? ugyan már azért mert őkk ilyenek eszre vehetnék h az VILÁG NAGYOBB RÉSZE szereti a hús ezek ellen ők nem tehtnek semmit mert aki szereti szereti aki nem nem én se szólok bele h mien ruhát vegyenek vagy éppen mit egyenek áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá UTÁLOM AZ ILYENEKET WWWWWWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2010. október 03. 20:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Senkinek nem tartozik elszámolással hogy mit miért csinál
Nekem nincs bajom az állatvédőkkel sőt , magam is az vagyok , de ezt soha nem értettem hogy minek kell behívni és beszélgetni az illetővel
Mármint megtéríteni úgy sem lehet senki , akkor meg
De a tisztázás végett szerintem is elég gáz ez a ruha sőt , és Gaga-ban is csak a zenéjét szeretem , szóval nekem pártatlan ez a dolog
Nekem nincs bajom az állatvédőkkel sőt , magam is az vagyok , de ezt soha nem értettem hogy minek kell behívni és beszélgetni az illetővel
Mármint megtéríteni úgy sem lehet senki , akkor meg
De a tisztázás végett szerintem is elég gáz ez a ruha sőt , és Gaga-ban is csak a zenéjét szeretem , szóval nekem pártatlan ez a dolog
2010. október 03. 20:19
uhh.pedig eddig Gaga még segített is a Petának a szőrmeellenes-akcióban,akkor amiatt viselte a csupán buborékokból álló ruhát
2010. október 03. 20:28
Hát nem túl jó a stílusa sztem GaGának,de ha ő így érzi jól magát...
2010. október 03. 20:38
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
szörnyű ez a ruha >.<
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.