Justin Bieber nem lép föl 60 millió Ft alatt
2010. október 04. 09:26
|
|
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline
|
hát én ugy gondolom hogy Magyarországon nagyon ritkán fogjuk látni
2010. október 04. 13:18
nevörszéjjnevööör... hát én ingyen sem mennék a koncertjére... majd ha elkezd mutálni a hangja, lehet, hogy annyi a karrierjének. Biztos most akarja összeszedni gyorsan a pénzt a hátralevő életére...
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. október 04. 13:27
Idézet (Regina @ 2010.10.04. 13:18)
nevörszéjjnevööör... hát én ingyen sem mennék a koncertjére... majd ha elkezd mutálni a hangja, lehet, hogy annyi a karrierjének. Biztos most akarja összeszedni gyorsan a pénzt a hátralevő életére...
Hát állítólag már mutál, nem? (Nekem 17 éves koromban kezdődött, és emlékszem is, hogy onnantól kezdve nem tudok énekelni, pedig általánosban még tudtam.)
2010. október 04. 15:57
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
majd egyszer pórunjár avval,hogy már annyira senki nem lesz rá kiváncsi és nem fognak annyit fizetni egy koncertjegyért és sokkal rosszabb lesz neki mintha kevesebbet kért volna na nekem mind1 csak ab kis agyával ezt felkéne fognia.
2010. október 04. 16:00
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
basszus én annak örülök ha kapok egy évben 10 ezer forintot...ezek meg röhögnek azon ha valaki csak 50 ezer dollárt kap...hát most látom hogy mekkora a különnbség...én fél nap alatt egy garast sem keresek ez meg meg tudja venni az egész univerzumot...xDxDxD
2010. október 04. 16:24
Én örülök ha egy hónapban kapok 2 ft-ot ez meg 1 hónapban(kb.10 fellépés) 600 milliót kap.Menjen már!Bár szerintem bocsi sellySelena de legalább 15 évig még mindenki kíváncsi lesz rá(kivéve engem xD).Kis senki ez a justin!
2010. október 04. 16:45
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
hogy lehet valaki ennyire beképzelet?ez nagyon szar mert...te jó égnormális?mintha olyan jó lenne hogy ennyit megérjen!selena sokkal híresebb és tehetségesebb!
2010. október 04. 19:51
ezt gondolhattuk volna,én utálom justinkát,szóval nagyon nem érdekel,hogy mennyi pénzt akar felhalmozni ez a gyerek,aztán meg jön egy botrány a pénzzel,és kész.amúgy sztem justin semmivel sem tűnik ki a többiek közül,nemértem,miért lett sztár.jaaa,hogy Usher felkapta,és akkor rögtön be kell húzni a sztárvilágba egy pasi tinisztárt,legyen új tinibálvány a lányoknak... ez csak félig vált be,ugyanis a fél világ utálja
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.