Valami ilyesmiről beszéltem az egyik előbbi bíberes cikknél, és mennyire le lettem hurrogva, most meg mindenki csak ámuldozik...
Justin Bieber nem lép föl 60 millió Ft alatt
2010. október 03. 15:48
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Ennyit arról, hogy nem nagyképű
Valami ilyesmiről beszéltem az egyik előbbi bíberes cikknél, és mennyire le lettem hurrogva, most meg mindenki csak ámuldozik...
2010. október 03. 15:55
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
ha a pénzből támogat valami alapítványt (legalább a felét odaadja!!) rendben van, de ha csak kiakarja fizetni a gázszámlát akkor menjen a p****ba.. akármenyire cuki nem kérhet ennyi pénzt!!
:@
2010. október 03. 15:59
Meg van zakkanva! Mit képzel magáról? Nem normális! Ennyire nem nagy sztár, hogy ennyit elkérjen!
2010. október 03. 16:26
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
de am a menedzsere dönti el a dolgokat és nem ő,szval nem Justint kell leszólni
2010. október 03. 16:44
|
|
PiciMogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135607 offline
|
Nem ő szabja, hogy mennyit adjanak. Neki ehhez semmi köze és szinte semmi nem marad neki e pénzből. Örülhet ha 1-1 koncert után kap 1 vagy 2 milliót. A többit mind zsebreteszik..:S És még abból a pár millióból is rendszeresen jótékonykodik. De aztán gondoljatok amit akartok.
2010. október 03. 17:00
|
|
PiciMogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135607 offline
|
Olvassátok vissza a kommenteket, mielőtt Ti is írtok..
Mégegyszer mondom: Nem ő szabja, hogy mennyit adjanak. Neki ehhez semmi köze és szinte semmi nem marad neki e pénzből. Örülhet ha 1-1 koncert után kap 1 vagy 2 milliót. A többit mind zsebreteszik..:S És még abból a pár millióból is rendszeresen jótékonykodik. De aztán gondoljatok amit akartok.
Mégegyszer mondom: Nem ő szabja, hogy mennyit adjanak. Neki ehhez semmi köze és szinte semmi nem marad neki e pénzből. Örülhet ha 1-1 koncert után kap 1 vagy 2 milliót. A többit mind zsebreteszik..:S És még abból a pár millióból is rendszeresen jótékonykodik. De aztán gondoljatok amit akartok.
2010. október 03. 17:30
olyanokat is soroltak itt fel,akiket nem is ismerek O.o
2010. október 03. 17:42
Idézet (Fuller @ 2010.10.03. 11:52)
Annak a 60 milliónak szerintem a felét se látja.
És ha a felét sem látja, akkor sajnáljuk?
2010. október 03. 18:32
sztem ő dolga
bár tényleg sok
de ő tudja kitudja lehet a menedzser akarja nem ő
bár tényleg sok
de ő tudja kitudja lehet a menedzser akarja nem ő
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: