Interjú a legkisebb Megasztárral
2010. október 03. 16:41
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
ügyes lány, de 11 évesen kicsit fiatal
de már most nagyon beleéli magát mindebbe, teljesen úgy viselkedik mint Miley vagy a nagyobb sztárok., meg fogja a "rajongói" kezét, tapsol stb.... :S
de már most nagyon beleéli magát mindebbe, teljesen úgy viselkedik mint Miley vagy a nagyobb sztárok., meg fogja a "rajongói" kezét, tapsol stb.... :S
2010. október 03. 17:40
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Én nagyon csípem a kislányt! Nagyon ügyes és tehetséges, minden megvan benne ahhoz hogy tényleg sztár legyen. de nagyon fiatal még. és sajnos a zsűri minél tovább engedi, annál jobban beleéli majd magát abba, hogy győzni fog, és neki nagyon rosszul fog esni, mert az lesz az egyetlen baj, hogy nagyon pici, és nem fogja bírni.
Tehetséges, ez tény. de nagyon fiatal még, és mind a szüleinek, mind a zsűrinek figyelembe kellene vennie azt, hogy sokkal érzékenyebb még egy ekkora lányka lelki világa. és ha csalódik, az benne egész életre szóló törés lesz.
Féltem a lánykát.
Tehetséges, ez tény. de nagyon fiatal még, és mind a szüleinek, mind a zsűrinek figyelembe kellene vennie azt, hogy sokkal érzékenyebb még egy ekkora lányka lelki világa. és ha csalódik, az benne egész életre szóló törés lesz.
Féltem a lánykát.
2010. október 03. 18:35
cuki lány
egyidős vlem
jó a hangja , Mázlista
örülhet h ennyi évesen ien hangja van ráadásul annyi ember elé kiálni
egyidős vlem
örülhet h ennyi évesen ien hangja van ráadásul annyi ember elé kiálni
2010. október 03. 19:21
Sajnos nem bírom ezt a kiscsajt :S Egyszerűen nem való a többiek közé, és a bájolgása is unszimpatikus
2010. október 03. 19:30
Jahj, egy Miley rajongó! Nincs semi keresnivalója ennek a 10-en évesnek a Megasz*rban! Mert egy kicsi nem lessz megasztár, akárhogy is nézzük!!!!
2010. október 03. 19:35
|
Danceonthefloorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 135153 offline
|
Igazán nagyon aranyos,tényleg,és még azt sem mondhatjuk,hogy nem tehetséges,de hát ehhez a versenyhez még túl kicsi.Várnia kellett volna még pár évet.
2010. október 03. 20:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Akit érdekel Tóth Lüszi... Semmi extra nincs vele, ének-dráma tagozatra jár abba a gimibe, ahová anno én is jártam.
(Csak én kommunikációs voltam.
)
2010. október 03. 20:31
Na mivan már?xĐ Törölték a kommentemet,vagy csak én vok vak??xDD Pedig semmi sértőt nem írtam,csak azt hogy nem túl jó példaképei vannak a kislánynak,chh xDDD
2010. október 03. 20:40
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem annyira nem szimpi... :S
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: