– Kivel énekelnél legszívesebben duettet?
– Szandival.
hát ez...elbűvölő:S
Horváth Alexandrát jobban szerettem.
Interjú a legkisebb Megasztárral
2010. október 03. 13:55
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Jaj, ez a kiscsaj még mindig bent van? Értem én, hogy aranyos meg cuki, de ez még nem elég ahoz, hogy énekesnő legyen. Mivan, ha néhány év múlva változáson megy át a hangja? Akkor már nem lesz se cuki, se aranyos és már hangja sem lesz. És akkor fog összetörni, mert a kényelemből és a sztárságból nehéz ismét a földre leszállni. Milyen hülye, felelőtlen szülei vannak már -.-
2010. október 03. 14:03
Én ilyen kiscsajokat nem nagyon csípek, de ő kivételesen aranyos. Mindig fut a többiekhez, mikor továbbjutottak, stb. Nem úgy, mint Lüszike. Hangja is van, de a hangja még fog változni, úgyhogy szerintem hogyha 2-3 év múlva jelentkezett volna, simán bejut a döntőbe.
2010. október 03. 14:19
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Miért kell fiatalokat nyomatni....-.-
nem azt mondom, hogy tehetségtelen (sőt, nagyon szép hangja van!), de ez még változni fog! Még csak 11 éves! Szerintem ráért volna a Megasztár 10-ben (xdsiiimán), vagy egy Xfaktor-Legenda csak egy van-újratöltve még több Xszel.
Ügyes lány!
De ez nem volt egy nagy interjú.xdd
nem azt mondom, hogy tehetségtelen (sőt, nagyon szép hangja van!), de ez még változni fog! Még csak 11 éves! Szerintem ráért volna a Megasztár 10-ben (xdsiiimán), vagy egy Xfaktor-Legenda csak egy van-újratöltve még több Xszel.
Ügyes lány!
De ez nem volt egy nagy interjú.xdd
2010. október 03. 14:23
tehetséges...de még nem ide való.. még ráért volna... nem értem miért kell az ilyen kicsiknek bent maradni.. én egy 16-os...sőőt 18-as korhatárt simán csinálnék... az ilyeneknek még az a dolguk,hogy tanuljanak.. xD(sajnos xD)
2010. október 03. 14:37
|
|
Klauu96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 127609 offline
|
Aranyos...de tényleg korán kezdte, és lehet h még 11 évesen nem a Megasztárban lenne a helye. Pedig a hangja NAGYON jó. És majd még sokra viheti ( csak sajna itt magyaroszgánon ez nem jöhet össze
)
2010. október 03. 14:37
engem idegesít a kiscsaj hangja :$
aranyos a hangja mikor beszél ..meg jól énekel.. tényleg jól elismerem..de ez a túlvékony hang már nagyon idegesít :S de legalább még mutálódni fog

amugy tényleg nemide való...
de amugy lehet ő lesz ebben az évben az év női hangja mint 2 évvel ezelőtt a Lüszi.. mert hogy édes, aranyos..és ha ő lesz az utcsó kettőben akik kiesnek akkor a zsűri tuti őtmenti meg ;-)
nekem ez a megasztár jobban tetszik mint az előzők.. jobban megvan csinálva szerintem :-):-)
aranyos a hangja mikor beszél ..meg jól énekel.. tényleg jól elismerem..de ez a túlvékony hang már nagyon idegesít :S de legalább még mutálódni fog
amugy tényleg nemide való...
nekem ez a megasztár jobban tetszik mint az előzők.. jobban megvan csinálva szerintem :-):-)
2010. október 03. 14:48
aranyos...de még nagyon gyerekes hangja van...jó értelemben szerintem majd pár év múlva felkapják...egyébként én is miley cyrus rajongó vagyok mint ő xD
2010. október 03. 14:53
Én meghúznék egy korhatárt az ilyen műsorokban...
2010. október 03. 14:55
jó hangja van, meg minden, szeretem is, aranyos, de még túl kicsi ehhez, mint tavaly Lüszi... Nem itt kellene lenni 11 évesen, hanem az iskolapadba!
2010. október 03. 14:57
Még nem hallottam énekelni, de gondolom tud valamit, ha bejutott
2010. október 03. 15:02
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Aranyos de még szerintem nagyon kicsi ahoz h énekeljen...
2010. október 03. 15:06
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Aranyos persze de még nincs keresnivalója ott, kellene az a korhatár.
Tanulnia kéne és képezni a hangját. Egy 11 évesnek semmi szüksége arra, hogy felkapja a média aztán meg összetörje, nincs szüksége a stresszre ami a műsor alatt éri illetve amikor kiesik (mert nem hiszem hogy ő fogja megnyerni) elég nagy trauma fogja érni.
Ilyen fiatalon nem számíthat nagy karrierre, ott volt Tóth Lüszi is, semmit sem hallunk róla.
Tanulnia kéne és képezni a hangját. Egy 11 évesnek semmi szüksége arra, hogy felkapja a média aztán meg összetörje, nincs szüksége a stresszre ami a műsor alatt éri illetve amikor kiesik (mert nem hiszem hogy ő fogja megnyerni) elég nagy trauma fogja érni.
Ilyen fiatalon nem számíthat nagy karrierre, ott volt Tóth Lüszi is, semmit sem hallunk róla.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.