Megvan az X-Faktor 24 továbbjutója
2010. október 03. 11:07
|
|
dominoizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 229 Csatolások: 1818 Azonosító: 82896 offline
|
a 24 döntős jó választás volt!hajrá mindenkinek-De Bodnár Attilának adtam volna egy esély, hogy mutassa meg hogy tényleg mit tud...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. október 03. 11:08
Örülök, hogy a kedvenceim bejutiottak a legjobb 24 közé. Király L. Norbert, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Schodeinde Dóri (bocs, ha rosszul írtam a nevét), és a Nyári lányok. Bár náluk félek kicsit, hogy duettben mit fognak alkotni, mert Alíz szerintem sokkal szebb hanggal rendelkezik, mint a nővére, Edit. Bár ő sem rossz. Már csak azt nem értem a Conformity, vagy kik, mit keresnek a legjobb 24 között. Szerintem ők borzalmasak.
szerk.: Toto véleményével egyetértek, azért illet volna leadni mindenkit elejétől a végéig.
szerk.: Toto véleményével egyetértek, azért illet volna leadni mindenkit elejétől a végéig.
2010. október 03. 11:11
Pofára választás alatt azt értem (legalábbis a műsor alapján úgy láttam), ahogyan pl. (úgy emlékszem) a legjobb 100 közül kiválasztották a "legjobb" 50-et. Elővették a fényképeiket és pofára megmondták, hogy kiket juttatnak tovább, anélkül, hogy újra meghallgatták volna őket. Ha pedig ez nem így volt, hanem újból meghallgatták őket, akkor viszont szarul van összeszerkesztve a műsor, és átverik a közönséget.
2010. október 03. 11:12
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
dominoizzy- már kapott még 1 esélyt de tény h itt nem volt olyan rossz mint az előzőben
audrey-1erértek veled a nyári lányokkal kapcsolatban
audrey-1erértek veled a nyári lányokkal kapcsolatban
2010. október 03. 11:14
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
sztem is aliznak jobb a hangja pont ezért nem lesz jó ez a duett
2010. október 03. 11:26
|
|
kira96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 106 Csatolások: 34 Azonosító: 132183 offline
|
Nekem a Vastag tesók a kedvenceim, de nem csak azért, mert szimpatikusak - nagyon jól énekelnek mindketten.
Egyébként szerintem a zsűri is így látja, mert ha nem így lenne, akkor őket is duettbe rakták volna, de ők külön - külön is nagyon tehetségesek.
Bodnár Attilát viszont sajnálom.
2010. október 03. 12:07
Vastag tesók, Király L. Norbert, Janicsák Veca, meg a terhes lány (
) a legjobbak
2010. október 03. 12:17
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
a kedvenceim bent vannak
2010. október 03. 12:17
az a fő hogy Vastag Tomim benn van és nekem ez már siker
2010. október 03. 13:03
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Én jövőhéten is nekik szurkolok: Takács Nikolas, Németh Katica, Király L. Norbert és a Vastag testvérek.
Engem spec. a Nyári lányok nagyon irritálnak, remélem kiesnek!
Engem spec. a Nyári lányok nagyon irritálnak, remélem kiesnek!
2010. október 03. 13:06
Kiváncsi leszek hogyan fog alakulni a műsor,és kik lesznek képesek tartani a színvonalt..mivel mint az előző adásban láthattuk,voltak akik erősen alulteljesítettek magukhoz képest.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.