Megvan az X-Faktor 24 továbbjutója
2010. október 03. 10:14
Ennek ellenére szerintem szánalmas és előre megrendezett bohóckodás ez az egész műsor. Főleg, amikor pofára választják ki a továbbjutókat. Ez a Geszti meg úgy játssza az eszét, mintha nem is tudom, ki volna. Nem a Megasztárt védem, megvan arról is a véleményem (pl. Friderikusz mit keres ott a zsűriben, egy zenei műsorban), szerintem az összes ilyen műsor komolytalan. Akármennyire is tudnék énekelni, nem állnék ki egy ilyenben, mert nevetséges az egész, amit csinálnak.
2010. október 03. 10:27
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
örülök nekik
2010. október 03. 10:31
Én megnéztem a tegnapi műsort, és már röhögtem, hogy sokan puskát írtak. Nem tudom, hogy pld egy magyar dalt, hogy nem lehet megtanulni... Még ha angol szám lenne, azt mondom oké (bár akkor se kellett volna puskát írni), de sokan még a refrént se tudták. Jajh... Bár volt pár jó előadás is, sajnos nem azokra fogok emlékezni, hanem az oltári nagy beégésekre. Ettől függetlenül, szerintem még így is jobb, mint a Megasztár, de ez már az egyéni véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. október 03. 10:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez a 'pofára választást' még mindíg nem értem mire célzol. Meghallgattak mindenkit, utána eldöntötték ki megy tovább. Van akiket besegítettek avval , hogy csoportba rakták őket. Aki bénázott az ment a levesbe.
Nekem ami nem tetszett a mostani adásban, hogy nem játszották be végig az előadásokat, csak fél vagy egy percet. Mondjuk volt pár kritikán aluli produkció, ezeket nem sajnálom, de volt amit jó lett volna végig látni.
Az élő műsor biztos más lesz majd.
Nekem ami nem tetszett a mostani adásban, hogy nem játszották be végig az előadásokat, csak fél vagy egy percet. Mondjuk volt pár kritikán aluli produkció, ezeket nem sajnálom, de volt amit jó lett volna végig látni.
Az élő műsor biztos más lesz majd.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. október 03. 10:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én sem értem, miért írta El Mexicano, hogy "pofára választanak"... Csak azért, mert a képeket nézve válogattak anno? Ahogy már írtam, azért 100-150 embert név szerint megjegyezni KÉPTELENSÉG. Valami alapján meg válogatni kell az egyformán jók között, szerintem én is az alapján választanék be valakit két egyformán jóból, hogy ki nekem a szimpatikusabb. Sajna limitált helyek vannak, valami alapján meg szortírozni kell.
2010. október 03. 10:46
Szerintem El Mexicano "pofára választással" azt akarta írni, hogy nyílván való, olyan arcokat választanak be, akik a késöbbi magazin/egyéb műsorokba fognak kerülni, mert ez kell a népnek...
kell egy szőke egy barna egy külföldi egy celeb-leszármazot stb. Szóval ilyen "tipizált", "séma"-egyének...
kell egy szőke egy barna egy külföldi egy celeb-leszármazot stb. Szóval ilyen "tipizált", "séma"-egyének...
2010. október 03. 10:51
Király L. Norbert nem nagy tehetség inkább showman. sztem
2010. október 03. 10:52
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.10.03. 10:46)
Szerintem El Mexicano "pofára választással" azt akarta írni, hogy nyílván való, olyan arcokat választanak be, akik a késöbbi magazin/egyéb műsorokba fognak kerülni, mert ez kell a népnek...
Szerintem ez a válogatás nem feltétlenül annyira szándékos. Egyszerűen ma már annyira "erre vevő a nép" (beleértve a zsűrit is), hogy őket válogatják be. De azért azt ne mondjátok, hogy akik továbbjutottak, tehetségtelen senkik..? Én is nagyjából őket szavaztam be, akik most bent vannak. 1-2 embernél én is nagyon bajban lettem volna. De valószínűleg ilyen esetben én is azt engedtem volna tovább, aki nekem szimpatikus, akiben én látok valami érdekeset, stb.
2010. október 03. 10:53
|
|
|
Idézet (szanszi @ 2010.10.03. 10:51)
Király L. Norbert nem nagy tehetség inkább showman. sztem
Ezzel teljesen egyetértek. Valószínűleg nem is Ő fogja megnyerni a műsort... Sőt, az sem biztos, hogy bejut a legjobb 12 közé...
2010. október 03. 11:00
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
grat nekik!!!
2010. október 03. 11:05
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Tetszett a tegnapi X-Faktor. Izgalmas volt, nem voltak benne unalmas "töltelékek" - és hát a mezőny is erős. Kíváncsi vagyok hogy végül ki lesz az a 12, aki továbbjut az élő adásba.
Én egyértelműen a Vastag tesóknak szurkolok. Mindkettőnek remek hangja van, és én biztosra veszem hogy még sokat fogunk róluk hallani...
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de a Nyári lányokat nem kellett volna összerakni. Szép a hangjuk, meg minden, de nem tudom hogy fognak majd együttműködni a színpadon.
Az a lánycsapat, akit szintén összetettek, a Karma, pedig nem lesz hosszú életű. Annyira látszott a csajon, hogy kényszerből maradt ott, biztos hogy lesz még ott nagy viszály.
Én egyértelműen a Vastag tesóknak szurkolok. Mindkettőnek remek hangja van, és én biztosra veszem hogy még sokat fogunk róluk hallani...
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de a Nyári lányokat nem kellett volna összerakni. Szép a hangjuk, meg minden, de nem tudom hogy fognak majd együttműködni a színpadon.
Az a lánycsapat, akit szintén összetettek, a Karma, pedig nem lesz hosszú életű. Annyira látszott a csajon, hogy kényszerből maradt ott, biztos hogy lesz még ott nagy viszály.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.