Selena Gomez: „Tényleg randiztam Daviddel”
2010. október 05. 16:02
hm...„Nem randi volt, csak egy baráti vacsora!” – miközben a valóságban a szerelmespár-->mióta szerelmes pár,ha nem is járnak?
2010. október 05. 17:47
|
|
JustinBieber199403új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 131848 offline
|
szerintem is szépek együtt
2010. október 05. 17:52
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Selena Agi Gomez ezt írta:
Figyelj Zoé vagy ki! Egyáltalán nem illenek össze már bocs! Nem! Mégse bocs! Annyira..fúj! Selena a példaképem..Na de itt is azt mondta,hogy nem akar még egy ilyet vele! Szal le lehet szálni Selena-ról meg david-ról!
Attol h Sel fan vagy te es egy vki mas is nem kell egy veelemeenyen lennetek!!Es nyugodtan ne keerj toole bocsaanatot.Es Selt se kel lannyira veedeni mert oo sem az a jokislaany-típus ahoggyan o mondta.
Figyelj Zoé vagy ki! Egyáltalán nem illenek össze már bocs! Nem! Mégse bocs! Annyira..fúj! Selena a példaképem..Na de itt is azt mondta,hogy nem akar még egy ilyet vele! Szal le lehet szálni Selena-ról meg david-ról!
Attol h Sel fan vagy te es egy vki mas is nem kell egy veelemeenyen lennetek!!Es nyugodtan ne keerj toole bocsaanatot.Es Selt se kel lannyira veedeni mert oo sem az a jokislaany-típus ahoggyan o mondta.
2010. október 08. 14:17
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Sztem nem illenének egymáshoz!
2010. október 08. 16:41
|
|
vivienitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 133654 offline
|
Selena Agi Gomez ezt írta:
Sztem illnek egymáshoz és az hogy egy véleményen kellene lenetek az nem jo dolog sztm....És az hogy te itt iránygatsz hogy le lehet szálni Selenenárol és Davidrol az tök szánalmas (már bocs)
szeriten nem lennének rossz páros:)
Sztem illnek egymáshoz és az hogy egy véleményen kellene lenetek az nem jo dolog sztm....És az hogy te itt iránygatsz hogy le lehet szálni Selenenárol és Davidrol az tök szánalmas (már bocs)
szeriten nem lennének rossz páros:)
2010. október 12. 20:11
azt a cikket hogy randiztak azt én írtam. 
tudtam, hogy van benne valami igazság.
tudtam, hogy van benne valami igazság.
2010. október 14. 21:05
és akkor, most leszakad az ég, vagy mi?
sztem nem illenek össze.
sztem nem illenek össze.
2010. október 16. 17:26
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
kola13
...Pedig összeilenének...Olyan cukik együt
igazad van :love:
...Pedig összeilenének...Olyan cukik együt
igazad van :love:
2010. október 16. 17:26
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
(love)
2010. október 16. 17:49
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Nekm csak az a furi hogy a sorozatban testvérpárt alakítanak
és ettől olyan vicces lesz. De amúgy összeillenének és Justin nagyon helyes, Selena meg gyönyörű! És olyan aranyosan fogalmazták meg: "romantikus félrelépés"..
alkalmazni fogom!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: