Kirsten Vangsness, a Gyilkos elmék különc színésznője őszintén vall merész stílusáról, a stáb többi tagjával való kapcsolatáról és önmagáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kirsten Vangsness, a divatteremtő stílusikon
2010. október 01. 20:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
2010. október 01. 20:28
Szerintem, ez nem stílus! Csak hülyeség, és undorító a csaj is!
2010. október 01. 20:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Selena a sztár @ 2010.10.01. 20:28)
Ha nem tetszik, az nem baj, de hogy nem tudod nem sértően megfogalmazni a negatív véleményedet, az már baj! Én sem írok bántó dolgokat a te kedvenceidről! Lég oly kedves és moderáld magad! Köszönöm!
2010. október 01. 22:08
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Jujj!! Kössze a cikket, Drága!
Amúgy nagyon egyetértek Kirstennel! A CBS veszített többet!! Csak az a baj, hogy miattuk mi is veszítettünk!!
Akkor szerinted mi a stílus? A stílus az, ami nem egyedi, nem tucat! Majd az iskolában megtanítják! Amúgy meg lehetnél itt is kevésbé faragatlan, akár azt is mondhatnám, hogy bunkó. Nem a véleményeddel van baj - gondoltam ezt nem árt tisztázni!! -, hanem ahogy azt tálalod. Nem mindegy, hogy IDD ki a bilit, vagy VIDD ki a bilit.
Amúgy nagyon egyetértek Kirstennel! A CBS veszített többet!! Csak az a baj, hogy miattuk mi is veszítettünk!!
Idézet (Selena a sztár @ 2010.10.01. 20:28-135403)
Akkor szerinted mi a stílus? A stílus az, ami nem egyedi, nem tucat! Majd az iskolában megtanítják! Amúgy meg lehetnél itt is kevésbé faragatlan, akár azt is mondhatnám, hogy bunkó. Nem a véleményeddel van baj - gondoltam ezt nem árt tisztázni!! -, hanem ahogy azt tálalod. Nem mindegy, hogy IDD ki a bilit, vagy VIDD ki a bilit.
2010. október 01. 23:27
Bírom ezt a csajt! Igazi vagány stílusa van! Lehet h van néha olyan öltözéke amit mi nem vennénk fel, de ő ilyen el kell fogadni! Én is mennék Thomas-sal Disneylandbe
2010. október 02. 18:20
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Én is nagyon birom Kristent. Nekem tetszik ,hogy minden körülmények között felvállalja magát. Köszi a cikket Grace!
2011. december 23. 11:09
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
nagyon bírom ezt a nőt, nameg a gyilkos elméket is.
)
az meg pláne tetszik benne, hogy ilyen egyszerű, és nem adja magát mint a többi celebecske... tényleg a földön jár.
az meg pláne tetszik benne, hogy ilyen egyszerű, és nem adja magát mint a többi celebecske... tényleg a földön jár.
2012. augusztus 31. 16:41
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Ez a nő vmi hatalmas. A stílusa.. odavág.
Imádom.
2013. november 03. 10:00
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
nagyon birom!! xđ
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: