Szerelmi háromszög, középen Pattinsonnal?
2010. október 02. 13:33
egyikkelsem illik nagyon össze ;-) úristen ezek a képek xDD.. de ha hajt rá az mért baj.. Emmának ugysincs esélye mert Robert és Kriszten együtt vannak és nemhiszem, hogy Robert Emma miatt fogja dobni Krisztent
2010. október 02. 13:35
Antimiley.. ha nemtetszene neki akkor mértvágatta volna ponnt ilyen rövidre
2010. október 02. 13:42
Ilyenről nem is hallottam. Ráadásul én úgy tudom, legalábbis olyan cikket/pletykát olvastam, hogy Emma George Craig-gel randizik.
Antimiley: Szerintem pedig Emma mosolya igenis őszinte! A nyilatkozataiból is arra lehet következtetni, hogy imádja az új frizuráját.
Antimiley: Szerintem pedig Emma mosolya igenis őszinte! A nyilatkozataiból is arra lehet következtetni, hogy imádja az új frizuráját.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 02. 16:28
jajj még megijedtem Emmától xD hogy néz ki rövid hajjal.
szerintem nem kellett volna levágatnia a haját.
szerintem nem kellett volna levágatnia a haját.
2010. október 02. 19:51
Jaj! ez olyan gyerekes......Rob és Kristen egy álompár! Senki ne akarja őket szétválasztani!
2010. október 02. 20:12
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
kristennel sokkal jobban mutat
2010. október 03. 11:18
|
|
Sonny Murroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 126888 offline
|
Egyértelmú, hogy Kristen!!!!
2010. október 03. 15:38
|
|
robertloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 134216 offline
|
Rob imádja Kristent mert úgy össze illenek mint kén csat !
2010. október 04. 21:01
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
egyértelműen Kristennel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.