Szerelmi háromszög, középen Pattinsonnal?
2010. október 01. 16:18
De Zs-anna , de itt anyi alaptalan, hüly***e pletyka van, hogy ez is az! xĐ
2010. október 01. 16:19
Hát ez elég áz.Én Pattanásért sohasem vesznék össze senkivel!
2010. október 01. 16:20
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Ha Emnek Robert kéne, akkor szegénykém enyhe ízlésficamban szenvedne, de még a vak is látja, hogy ez alaptalan pletyka, csak már nem tudnak miből hírt csinálni.
1 felhasználónak tetszik:
Pattii
2010. október 01. 16:22
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Emma nagyon elrontottam a külsejét ezzel a béna hajjal. De ne mondjátok hogy ez a cs*cska Robertet akarja?? A válaszom: biztos hogy Kristennel illik össze. Nem azér mer utálom emmát hanem télleg Kristen és Robert tökéletes pár.
2010. október 01. 16:26
Szerintem édes mindegy, hogy kivel jár, csak jó szinész (ek) és ez a lényeg!
2010. október 01. 16:27
Egy fontos dolog van amiről még senki sem beszélt. Látta itt valaki a HP 4 DVD extráit? Ott az egyik jelenetben Emma és Robert beszélgetnek, azt nehéz lenne megmondani melyik szobában, de mutatják Robert sebhelyét és Emma akkor azt mondta hogy a sebhely nagyon férfias. Látszódik is Emmán hogy bejön neki. Ez persze még nem jelent semmit, mintha azt olvastam volna egy régebbi interjúban hogy Emma szerint Brad Pitt és Robert a legszebb pasas ( ! ) a világon.
Ennek ellenére úgy gondolom hogy ez csak kitaláció mert Emma tényleg nem csippantja a Twilightot és a múltkori nyilatkozatával szerintem érthetően kifejezte hogy Robert is átesett a ló túloldára, amiből AKÁR az is következhetne hogy nem akar tőle semmit. Emmával nem illenek össze, Emmának ennél több esze van. Kristen meg Roberthez illik, ha tényleg szeretik egymást akkor senki sem szedheti őket szét.
Ennek ellenére úgy gondolom hogy ez csak kitaláció mert Emma tényleg nem csippantja a Twilightot és a múltkori nyilatkozatával szerintem érthetően kifejezte hogy Robert is átesett a ló túloldára, amiből AKÁR az is következhetne hogy nem akar tőle semmit. Emmával nem illenek össze, Emmának ennél több esze van. Kristen meg Roberthez illik, ha tényleg szeretik egymást akkor senki sem szedheti őket szét.
2010. október 01. 16:27
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Miért is hajt mindenki Pattinsonra??? ...nem értem -.-
kateblock
2010. október 01. 16:28
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
a fenti kép alapján Emmával. amúgy senkivel nem illik össze..
és xxangi20xx egyetértek
és xxangi20xx egyetértek
2010. október 01. 16:29
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
ja és tök csúnya a fenti képe Kristen
ez van..
kateblock
2010. október 01. 16:32
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
1 szót mondok: PLETYKA!!!
2010. október 01. 16:33
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
1-et értek Durcika!
2010. október 01. 16:34
|
|
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline
|
Azta qrva, de le vagyok maradva xD
Még csak nem is hallottam azt a hírt, hogy Emma Robra hajtana
És ez csak természetes, hogy Kris a hozzá illő csaj
Kiegészítik egymást és ez így jó 
Emma túl visszafogott Roberthez
2010. október 01. 16:34
|
|
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline
|
Azta qrva, de le vagyok maradva xD
Kiegészítik egymást és ez így jó 
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!