Az NME olvasói szerint a popcsillag I Love Rock 'n' Roll című covere minden idők legrémesebb feldolgozása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney-é a legrosszabb feldolgozás
2010. október 01. 11:19
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Háááát.. van benne valami! Tényleg nem a legjobb remeake..
2010. október 01. 14:12
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Ennek én se nagyon örülök.!
Kár.!
Kár.!
2010. október 01. 14:22
Én nem lepődtem meg, mert tényleg borzasztó a feldolgozása a I Love Rock 'n' Roll! De hát erről nem Britney Spears thet hanem a Dj aki feldolgozta a számot!
2010. október 01. 14:23
Szerintem is rossz a feldolgozás.Joan Jetté jobb..
2010. október 01. 14:24
És amúgy is, ez is olyan sehalselát szöveg, ezért is nem keresett a cikk! És amúgy is tetszik a I Love Rock 'n' Roll, de én jó énekes vagyok járok zeneiskolába, és értek ehez ezért tényleg nagyon-nagyon (nem dramatizálom túl) szörnyü a feldolgozása, de hát atól ő még nem rossz énekesnő, csak hát...
2010. október 01. 14:24
És amúgy is, ez is olyan sehalselát szöveg, ezért is nem keresett a cikk! És amúgy is tetszik a I Love Rock 'n' Roll, de én jó énekes vagyok járok zeneiskolába, és értek ehez ezért tényleg nagyon-nagyon (nem dramatizálom túl) szörnyü a feldolgozása, de hát atól ő még nem rossz énekesnő, csak hát...
2010. október 01. 14:33
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
szerintem mind a kettő jó
2010. október 01. 14:44
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
Joan Jett féle I love rock and roll kimondottam szörnyű képtelen vagyok felfogni hogy lehet valakinek ilyen szörnyő hangja mint Joan-nak.... Britney-é végtelenszer jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. október 01. 14:52
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
hááát nem tudok ehhez mit hozzászólni valahol igazuk van
2010. október 01. 14:54
Britney hangjához nem illik az i love rock and roll-os stílus de azért én nem neki adtam volna a legrosszabbat.Amúgy a legjobbakról én a Jonas Brothers-et hiányolom a Free Falling-al vagy az I'm gonna getcha good-ot.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: