Justin Bieber szereti Jasmine-t, de nem úgy
2010. október 01. 14:45
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Nah jó. Ez a legroszabb kifogás. Kedvencem, de ne akarjon már átverni. Akkor mi volt az a csók? Csak ugy barátságbóllesmárol egy lányt v mi?? -.- Nekem amugy 8, hogy van-e bnője bár jobb, ha van, mert jobb boldogan látni
És szerintem is összeillenek
2010. október 01. 14:46
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Nem lehettek ilyen értetlenek. A fenti kép az klippből van, de nem arra értette, hanem talán, ha rákattintanátok a rózsaszínnel kijelölt betűre meglátnátok melyik képről is bezsélünk ... -.-
2010. október 01. 15:02
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jól mutatnak együtt de nem ez a csaj volt benn a baby klipjében,??!!
2010. október 01. 15:06
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Ja hogy ez a csaj télleg a Never mintom én mibe játszik. Csak nem voltam 100%- ig biztos benne. Én azt nem értem a sztárokba hogy ha elterjed róluk egy ,,szerelmi pletyka" hogy a xy-nal csókolózni látták akk mér kell h*lyét csinálnia magából ilyen sz*r kifogásokkal. Mér nem tudják bevallani!! Egyátalán nem ciki.
2010. október 01. 16:07
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
hmm...gyanúsak...XDXDXD:D
2010. október 01. 17:37
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
mikeyla
azt montda Justin a képre hogy éppen akkor fordultak mindketten hárta és ezért ugy látszik mintha csókolóznának...
Ezt akartam írni
amúgy nem értem mi értelme mindenki összehozni mindenkivel... ha barátok akkor barátok ha meg nem akkor az van! nekem az a lényeg, hogy mindketten boldogak legyenek
azt montda Justin a képre hogy éppen akkor fordultak mindketten hárta és ezért ugy látszik mintha csókolóznának...
Ezt akartam írni
2010. október 01. 18:52
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
ezt bebuktad barátom ezt már nem mosod le magadról
aúgy meg minek titkolni
ez csak újabb okot ad a pletykára
Zac és Vanessa is felválalja kapcsolatát s nem is hallasz róluk ilyeneket
aúgy meg minek titkolni
ez csak újabb okot ad a pletykára
Zac és Vanessa is felválalja kapcsolatát s nem is hallasz róluk ilyeneket
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: