Lady Gaga nagyon nehéz időszakot él át. A popdíva az utóbbi években csak a karrierjével volt elfoglalva, így a családja nyilvánvalóan háttérbe szorult. Ez méginkább megnehezíti számára az imádott családtag elvesztésének feldolgozását.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga gyászol
2010. szeptember 30. 21:44
Szegény!
Olvastam, hogy meghalt a nagyapja, és ez egyáltalán nem jó dolog, nagyon nehéz lehet most neki. Szerintem ajánlani fogok Michael J Fox Parkinsonkóróos alapítványának, hogy ezzel i együttérezzek
2010. szeptember 30. 21:44
Bocs, megint elküldte kétszer, és megegyszer részvétem GaGa
2010. szeptember 30. 21:46
|
|
kocadonnavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.28. Hozzászólás: 119 Csatolások: 488 Azonosító: 113417 offline
|
Szegény... én is most veszítettem el a dédimet így tudom nagyon jól mit érez most. Én is szinte állandóan sírok, mert nagyon szerettem és hiányzik. És szerintem is jobb hogy nincs ideje rá hogy elmélkedjen rajta, mert szerintem akkor még rosszabb. Hát ilyenkor az ember nem is nagyon tudja mit írjon... RIP!!
2010. szeptember 30. 21:56
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Nagyon sajnálom Lady GaGát, egy szeretett nagyapa elvesztése nagyon rossz. Együttérzek vele.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: