Chevrolet (1953-'85)
Muscle Cars
2010. október 01. 15:06
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Én abszolút nem vagyok egy hatalmas kocsi fan, de a régi idők viszont a gyengéim, így köszönöm szépen a képeket
Igaz, ennél többet nem tudok hozzászólni a témához
2011. május 22. 19:27
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Hát én kocsi mániás vagyok, ami azt illeti. Sajnos, vagy nem sajnos, részemről inkább nem sajnos
Bár, csak annyira, mint egy átlag férfi, tehát, szeretek megnézni (egy általam) szépnek vélt kocsit.
A muscle autók mindig különlegesek voltak számomra, mert a jenki életformát szimbolizálják. Az amerikaiak nagyon tudnak élni, és ez meg is látszik, a kocsijaikon, az-az igazság.
Ők kicsit más elveket vallanak ezekkel az autókkal, amit nem tudom, de inkább nem írok le, hölgy társaságban
Az alapvető céljuk, (legalábbis, mindig ezt mondják), hogy megkapd a V8-ast (most már V-6-os motorok is elég szép számmal vannak), elérhető áron, impozáns külsővel, és azzal az élménnyel, amit a muscle car-on kívül, csak egy valami adhat Neked.
Szóval, tévedtem múltkor, bocsi kedves Christo
, négy kedvencem van
Ők, a:
Amúgy ezeket az árakat azért tudom így, mert, már korábban egyszer nézegettem (fájdítottam a szívem
), úgyhogy mindent tudtam, hogy hol van, szóval nem órákon át kerestem
Lényeg a lényeg, hát így igaz nem olcsóak, de, ha úgy veszem, hogy ezek a csúcs modellek árai, és az induló árak mindegyik modell esetében a fele, hát akkor úgy már érdekesebb. Bár a Camaronál nem, az 22 ezer dollárról induló, ami kb. 4 millió ft. És, ha tovább gondolom, Európában milyen sport autót kapok 4 millió forintért, új állapotban, 0km-rel, hát, akkor azt mondom, semmilyet
Ilyen hosszú bevezető után, van pár jó képem ezekről a szép járművekről
Bár, csak annyira, mint egy átlag férfi, tehát, szeretek megnézni (egy általam) szépnek vélt kocsit.
A muscle autók mindig különlegesek voltak számomra, mert a jenki életformát szimbolizálják. Az amerikaiak nagyon tudnak élni, és ez meg is látszik, a kocsijaikon, az-az igazság.
Ők kicsit más elveket vallanak ezekkel az autókkal, amit nem tudom, de inkább nem írok le, hölgy társaságban
Az alapvető céljuk, (legalábbis, mindig ezt mondják), hogy megkapd a V8-ast (most már V-6-os motorok is elég szép számmal vannak), elérhető áron, impozáns külsővel, és azzal az élménnyel, amit a muscle car-on kívül, csak egy valami adhat Neked.
Szóval, tévedtem múltkor, bocsi kedves Christo
Ők, a:
- Dodge Charger ---> 35170 dollár (6.660.000 Ft)
Dodge Challenger ---> 43555 dollár (8.300.000 Ft)
Ford Mustang GT 500 ---> 49605 jenki dollár (9.400.000 Ft)
Chevy Camaro --> 32638 dollár (6.200.000 Ft)
Amúgy ezeket az árakat azért tudom így, mert, már korábban egyszer nézegettem (fájdítottam a szívem
Lényeg a lényeg, hát így igaz nem olcsóak, de, ha úgy veszem, hogy ezek a csúcs modellek árai, és az induló árak mindegyik modell esetében a fele, hát akkor úgy már érdekesebb. Bár a Camaronál nem, az 22 ezer dollárról induló, ami kb. 4 millió ft. És, ha tovább gondolom, Európában milyen sport autót kapok 4 millió forintért, új állapotban, 0km-rel, hát, akkor azt mondom, semmilyet
Ilyen hosszú bevezető után, van pár jó képem ezekről a szép járművekről
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. május 23. 01:06
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
A Camaro talán az egyik kedvencem. Nem tudnék választani, hogy ez, vagy, a GT 500-as Mustang. Inkább azt mondanám, hogy akkor nem kéne egyik se
Nem, dehogy. Ennyire betanuló sose lennék
Most lesz hétvégén, az Indianapolis 500. Ebből az alkalomból minden évben készítenek egy különleges pace car kocsit.
Tavaly és idén is a Camaro a főszereplő. Valószínűleg nagy show lesz, 100 éve rendezték az első futamot, de valójában ezt még csak a 95.verseny lesz, 5x elmaradt.
Érdekesség, hogy az idei, nyitott tetejű lesz(?). Hát ilyen még sose láttam, de majd meglátjuk. Egy ugyanolyan festésű de korábbi modell ott áll mellette az egyik képen, az-az 53. indy 500-on volt játékos, 47 évvel ezelőtt, 1964-ben.
Egyébként ez a fehér, kicsit olyan csajszis, mármint, szerintem, de jó a színösszeállítása.
Szóval akkor a fehér 2011, narancs 2010:
Most lesz hétvégén, az Indianapolis 500. Ebből az alkalomból minden évben készítenek egy különleges pace car kocsit.
Tavaly és idén is a Camaro a főszereplő. Valószínűleg nagy show lesz, 100 éve rendezték az első futamot, de valójában ezt még csak a 95.verseny lesz, 5x elmaradt.
Érdekesség, hogy az idei, nyitott tetejű lesz(?). Hát ilyen még sose láttam, de majd meglátjuk. Egy ugyanolyan festésű de korábbi modell ott áll mellette az egyik képen, az-az 53. indy 500-on volt játékos, 47 évvel ezelőtt, 1964-ben.
Egyébként ez a fehér, kicsit olyan csajszis, mármint, szerintem, de jó a színösszeállítása.
Szóval akkor a fehér 2011, narancs 2010:
Christo
2011. május 24. 11:51
Tudjátok melyik a legdurvább régiség? 67'es Impala, 68'as Firebird és a 68-69es Camaro. az amcsi verdák gyöngyei. imádom
2011. május 24. 22:51
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Hú, lányok, álmaimat valósítjátok meg itt éppen. Lányokkal beszélgetek jenki csodaautókról? Hatalmas tiszteletem hölgyeim.
És egy 69-es Ford Mustanghoz mit szóltok?
Az a fekete nagyon durván jól néz ki, piros szolid csíkozással az oldalán. Kéne.
Igazából ezekben a kocsikban is már automata váltó volt. Amcsik már akkor se szerettek váltani. Pedig, az igazi élményt az adja, ha közben te irányítasz, a váltásokkal.
Az a fekete nagyon durván jól néz ki, piros szolid csíkozással az oldalán. Kéne.
Igazából ezekben a kocsikban is már automata váltó volt. Amcsik már akkor se szerettek váltani. Pedig, az igazi élményt az adja, ha közben te irányítasz, a váltásokkal.
Christo
2011. május 24. 23:01
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Anno, amikor elkezdték gyártani a Mustangot, 64-ben, valami ilyesféle reklámokkal futott.
Hát így mai szemmel már furcsán nézünk kicsit rá, de mondjuk a középső kép nem is olyan rossz, szép ház, szép kocsi
Hát így mai szemmel már furcsán nézünk kicsit rá, de mondjuk a középső kép nem is olyan rossz, szép ház, szép kocsi
2011. május 24. 23:04
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Damon_Salvatore @ 2011.05.24. 11:51)
Tudjátok melyik a legdurvább régiség? 67'es Impala, 68'as Firebird és a 68-69es Camaro. az amcsi verdák gyöngyei. imádom
Na igen, az a Camaro
És végre, egy manuális váltós kocsi
Christo
2011. május 25. 06:08
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.24. 22:51)
Hú, lányok, álmaimat valósítjátok meg itt éppen. Lányokkal beszélgetek jenki csodaautókról? Hatalmas tiszteletem hölgyeim.
Kell...
Ide nekem a Chevy-t, a Mustangot meg a Mercit
Hoztam néhány Porsche-t ('68-'03) Nem kedvenc, de szintén lehet vele villogni
Boscorelli
2011. május 25. 08:33
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Christo @ 2011.05.25. 06:08)
Kell...
Komolyan egy nagy garázsban gyűjteném őket és minden nap másikkal járnék. Vagy amelyikhez éppen kedvem van 
Én pedig megtanítanálak vezetni
Huh, ne is mondd
Idézet (Christo @ 2011.05.25. 06:08)
Hoztam néhány Porche-t ('68-'03) Nem kedvenc, de szintén lehet vele villogni 
Német autók a gyengéim
Amit ki tudok emelni, az kicsit olyan, mint amcsi kocsi lenne. Francia ágy
Mercedes-Benz SLS AMG
2011. június 15. 15:58
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Christo
2011. június 16. 11:54
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.06.15. 15:58)
Nahát, milyen ismerős rendszám...
Boscorelli
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.