puff daddy feat.mase -no money no problems
Hip Hop
2011. január 27. 20:48
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.01.26. 00:03)
ha hajlasz erre a műfajra és érdekel mindenképp ássál mélyebbre benne mert megéri.
Látom akadnak gyémántok, mint a videók mutatják, csak meg kell találni őket. Én is sajnálom, hogy a mai srácok nem tudják, miről beszélünk, ha a 90-es éveket emlegetjük. Látni hova jutott a zene, siralmas. Visszasírom azokat az éveket, azt a hangulatot.
Egyébként a teljes szöveggel, amit írtál egyetértek
Ha már 90-es évek, emlékszem ez a szám mekkora sláger volt: MC Lyte ft. Missy Elliott - Cold Rock A Party
2011. február 05. 19:44
Szeretem a Hip-hop & Rap zenéket. Mindig is szeretem.
A kedvencem Eminem:
A kedvencem Eminem:
2011. február 05. 20:30
ennek örülök!
de Mr Marshall Mathers-ön kívül ki a kedvenced még?
de Mr Marshall Mathers-ön kívül ki a kedvenced még?
2011. február 06. 10:42
pár évvel ez előtt hallottam már egy két számát köztük ha jól emlékszem a 2005-ös Que Sera című zenéjét!
és dolgozott együtt párszor a svéd Looptroop csapattal de ezek már régebbi zenék tőle.
az utóbbi linkelt zene az ha jól tudom a legutóbbi albumán van!azaz album 2009-es.
és dolgozott együtt párszor a svéd Looptroop csapattal de ezek már régebbi zenék tőle.
az utóbbi linkelt zene az ha jól tudom a legutóbbi albumán van!azaz album 2009-es.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 08. 20:56
Ha már régebbi Hip Hop-ról van szó én ezt tudom ajánlani mindenkinek aki szereti a műfajt
És mivel nemcsak zenékről van szó egy idézet a végére
" Hiszek abban, hogy bármi rosszat teszünk, az visszaüt ránk. Szóval ha bármi rosszat csináltam, szenvedni fogok tőle. De én azt hiszem, hogy amit tettem az jó volt. Úgy érzem a mennybe kerülök. "
És mivel nemcsak zenékről van szó egy idézet a végére
" Hiszek abban, hogy bármi rosszat teszünk, az visszaüt ránk. Szóval ha bármi rosszat csináltam, szenvedni fogok tőle. De én azt hiszem, hogy amit tettem az jó volt. Úgy érzem a mennybe kerülök. "
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.