Starity

Hip Hop

44 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 04. 19:03 #621
- törölt felhasználó -    
Idézet (DSun3 @ 2012.09.04. 17:53)
Oh, jó látni, hogy picit felpörgött a topic a napokban. biggrin.gif
Úúúúú ne is mondd, RZA Show. Mekkora volt, te jó ég!!! Mostanában miért nincs amúgy semmi koncert? Az egy dolog, hogy a hiphop.hu fóruma behalt, de se a Crazy Styles (nekik volt mondjuk Big Daddy Kane a nyáron), se a Goodfellaz, se a volt Warrior Events nem hoz senkit sem (Gangreene is volt, de az nem jön be). sad.gif
Remélem őszre lesz valami eksön, jó lenne tombolni egyet.
Immortal Technique például...  thumbsup.gif 
DS!

nahh végre írsz! biggrin.gif
háá én tegnap felmentem a hiphop.hu-ra mondom megnézem hátha lesz valami koncert de az a fórum teljesen behalt. rolleyes.gif
pedig valami tényleg lehetne már mert kattogok nagyon kéne már valamire egy jót zúzni igénylem nagyon! w00t.gif
2012. szeptember 04. 22:51 #622
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif
2012. szeptember 04. 23:40 #623
DSun3
DSun3
új tag

StátuszThrow yo' gunz in da air!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 183615
Idézet (gonzales7 @ 2012.09.04. 19:03)
nahh végre írsz! biggrin.gif 
háá én tegnap felmentem a hiphop.hu-ra mondom megnézem hátha lesz valami koncert de az a fórum teljesen behalt. rolleyes.gif 
pedig valami tényleg lehetne már mert kattogok nagyon kéne már valamire egy jót zúzni igénylem nagyon! w00t.gif

Jah, aktivizálom magam picit. smileeee.gif
Yeah, ez a Cilva' szám ez király. biggrin.gif Meg volt még egy, ami nagyon tetszett, majd kikeresem.
Lesz új Vinnie Paz album, arra kíváncsi leszek, bár a hangját nem szeretem, de iszonyat jó zenéket nyom (Jedi Mind Tricks-ben is ugye), meg a szövegei jók.
Mostanában meg AZ-re kezdtem rákapni. Jó a szövegelési stílusa nagyon.
DS!
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. szeptember 04. 23:42 #624
- törölt felhasználó -    
Idézet (DSun3 @ 2012.09.04. 23:40)
Jah, aktivizálom magam picit. smileeee.gif
Yeah, ez a Cilva' szám ez király. biggrin.gif Meg volt még egy, ami nagyon tetszett, majd kikeresem.
Lesz új Vinnie Paz album, arra kíváncsi leszek, bár a hangját nem szeretem, de iszonyat jó zenéket nyom (Jedi Mind Tricks-ben is ugye), meg a szövegei jók.
Mostanában meg AZ-re kezdtem rákapni. Jó a szövegelési stílusa nagyon.
DS!

gyere már válts fel bazz elegem van ebből a fórumból! _nevet.gif
rakj be valami zenét de jó legyen hogy álomba ringasson! meghajolo.gif
2012. szeptember 05. 00:02 #625
- törölt felhasználó -    
nahh itt van e tudják is ezek hogy miről van itt szó!! rohog.gif
valami koncertet intézzz már bazz beszélj a Krisztiánnal vagy hogy is hívták hogy hozza el Immortal Technique-et met ide már forradalom kell tényleg! rohog.gif
2012. szeptember 05. 00:10 #626
- törölt felhasználó -    
nahh DS szétszednénk a színpadot vagy szétszednénk a színpadot?? biggrin.gif
áááá de visszamennék egy 10-évet az időben! w00t.gif thumbsup.gif
szétfagytunk a város ligetben szétfagytunk az állatkertben de a jegyet a koncertre már megvettük 10-kor???
áááá de jó volt mi a fax történt a világgal 10 év alatt én nem értem??
forradalom!! thumbsup.gif meghajolo.gif
2012. szeptember 05. 00:24 #627
DSun3
DSun3
új tag

Ááááááá mekkora fless volt már végig az az egész nap?! biggrin.gif
A hideg, a várakozás, az állatkert, a tagok a kocsmában, akiktől csak annyi hallatszott szát méterekkel arréb, hogy "WU-TANG WU-TANG". Meg a göndörhajú gyerek, aki hozzánk csapódott egy ideig, hogy ő valami iszonyat vidékről jött oda, mert hallotta, hogy jön a Wu-ból valaki. biggrin.gif biggrin.gif
Amikor eszembe jut, hogy Moongod Allah meg Cilvaringz mikor bemelegítettek (amikor még nem mehettünk be a koncert részre) és oldalról kukucskáltunk be, meg hallgattuk, hogy milyen keményen tolják... még most is beleborzongok. Akkor még mennyire nem ismerte senki az Akkezdetet... biggrin.gif Az a lemezdarab, amit DJ QC tört szét és dobott ki még azóta is megvan.
Cilva rohadt jó show-t tolt elsőre, de aztán... hát az leírhatatlan.
RZA meg a trón, Tekitha hangja a semmiből, amikor Masta Killa megjelent... soha nem lesz még egy ilyen.
Masta amikor odaugrott pont elém bazz! ohmy.gif
Kész volt nagyon.
...
Tessék itt egy zene ennek örömére:

...
Azt hiszem Máténak hívták a srácot, de már nem tartjuk a kapcsolatot sajnos. :S Meg ha jól tudom a Warrior Events sincs már meg, hanem összeálltak valakikkel és most közösen próbálkoznak. Dehát ők végig saját zsebből nyomták és ha szerencséjük volt, akkor kijöttek 0-ra, nemhogy bevételük lett volna. De miket elhoztak nekünk, atyaég... Psycho, Muggs, Delinquent... áááh. Végem. smileeee.gif
DS!
2012. szeptember 05. 00:28 #628
- törölt felhasználó -    
Idézet (DSun3 @ 2012.09.05. 00:24)
soha nem lesz még egy ilyen.

de olyan fórum sem mint a zene.net volt! rohog.gif
2012. szeptember 05. 00:34 #629
- törölt felhasználó -    
komolyan átadom neked az adatlapjaimat aztán törlöm magam innen a francba a cikkeimet nem jelentetik meg a fórumon kislányokkal meg egyoldalú emberekkel vitázok ócska filmekről ááá elegem van! rohog.gif
áááá de lófaxt csak összebarmolnád a profilokat még csak az kéne sok munkám van némelyikben! rohog.gif
2012. szeptember 05. 00:37 #630
- törölt felhasználó -    
Idézet (DSun3 @ 2012.09.05. 00:24)

Tessék itt egy zene ennek örömére:

de régi zene! biggrin.gif meghajolo.gif
2012. szeptember 05. 00:40 #631
DSun3
DSun3
új tag

Ááááááá tökömnek lenne kedve szerkesztgetni, meg frissíteni állandóan. biggrin.gif
Velvet, Sting majd jöhet, ha még át akarod adni, meg lehet csinálok egy pár Yankees-esnek, tudják a gyerekek, hogy mi a jó nekik. biggrin.gif
De nagyon nem akarok belefolyni. A zene.net rohadt jó volt, és tök kész, hogy azóta is a Souljahz tagok közül még 3-4-gyel aktívan tartom a kapcsolatot. biggrin.gif
2012. szeptember 05. 18:14 #632
- törölt felhasználó -    
Idézet (DSun3 @ 2012.09.05. 00:40)
Yankees-esnek, tudják a gyerekek, hogy mi a jó nekik. biggrin.gif

ááá felesleges Everlast-nek is megcsináltam a profilját és kutya sem kíváncsi rá! rolleyes.gif
meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD
2012. szeptember 05. 18:32 #633
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif
2012. szeptember 05. 18:40 #634
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2012. szeptember 05. 18:43 #635
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2012. szeptember 06. 16:47 #636
DSun3
DSun3
új tag

Háááábazz kellett neked mondani a zene.net fórumot. Annyira csesztetett, hogy kénytelen voltam felmenni és bazz, még mindig él a regisztrációm!!! biggrin.gif Írtam is az óvnerzbe, azt' másnap már "le is lájkolta" valami ta (= írt rá hozzászólást) biggrin.gif biggrin.gif
Amúgy beszarsz, mert tök aktív az oldal is meg a fórum is. Mondjuk sok a tré... főleg ilyen "írjunk szöveget" meg "rapcsaták" topicok vannak. Nem is volt előadói topic az első oldalon azt hiszem.
Nézegettem régebbi Ownerz-es beírásokat, a végén Cápa volt a legaktívabb baszki biggrin.gif Meg még szegény Down By Low is írt egy rövidet, béke poraira. sad.gif
Ha van kedved nézz rá Te is a fórumra, nekem jó kis nosztalgialöket volt. biggrin.gif
DS!
2012. szeptember 06. 18:34 #637
- törölt felhasználó -    
Idézet (DSun3 @ 2012.09.06. 16:47)
Háááábazz kellett neked mondani a zene.net fórumot. Annyira csesztetett, hogy kénytelen voltam felmenni és bazz, még mindig él a regisztrációm!!! biggrin.gif Írtam is az óvnerzbe, azt' másnap már "le is lájkolta" valami ta (= írt rá hozzászólást) biggrin.gif biggrin.gif
Amúgy beszarsz, mert tök aktív az oldal is meg a fórum is. Mondjuk sok a tré... főleg ilyen "írjunk szöveget" meg "rapcsaták" topicok vannak. Nem is volt előadói topic az első oldalon azt hiszem. 
Nézegettem régebbi Ownerz-es beírásokat, a végén Cápa volt a legaktívabb baszki biggrin.gif Meg még szegény Down By Low is írt egy rövidet, béke poraira. sad.gif
Ha van kedved nézz rá Te is a fórumra, nekem jó kis nosztalgialöket volt. biggrin.gif
DS!

jaja felnézek majd nem rég olvasgattam a régi bejegyzéseket szinte még minden olvasható volt! rohog.gif
de nagyon sok fake topic van rajta!de felnézek majd! biggrin.gif
azt bírom hogy még a dizájn is ugyanaz mint volt! _nevet.gif
2012. szeptember 06. 22:54 #638
DSun3
DSun3
új tag

Láttam írtál is. biggrin.gif beer.gif
Igen, az old school dizájn nagyban hozzátesz ahhoz, hogy mennyire jó érzés felmenni.
Sheesh... régi szép idők.

...

(Mindig elfelejtem, hogy itt az "aláírás" részhez beírtam, hogy "DS!", hogy ne kelljen minden üzenet után odaírni, de persze rendre elfelejtem... na de majd most! biggrin.gif)
2012. szeptember 10. 13:13 #639
DSun3
DSun3
új tag

2012. szeptember 10. 22:23 #640
Rap4ever8