Taylor Swift szerint nem nehéz híresnek lenni
2010. szeptember 30. 16:23
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Nem vagyok annyira oda Taylor zenéjéért, de szimpatikus csaj, és egyáltalán nem rossz, amit csinál. És igaza van. Unjuk már a "sztárok" nyavajgásait. Dolgozzanak minimálbérért egy gyárban. Az jobban feküdne nekik?
2010. szeptember 30. 16:44
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Egyre szimpib nekem ez csaj xD
2010. szeptember 30. 16:45
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Kíváncsi leszek rá, hogy 10 év múlva is ezt mondja -e.
2010. szeptember 30. 16:48
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szimpi csaj, de sztem egy idő után neki is elege lesz a paparazzókból meg a többi hírességgel járó dologból.
2010. szeptember 30. 16:59
Aranyos lány
Egyébként nekem is elegem volt már a sztárok nyafogásából... :\
2010. szeptember 30. 17:08
|
|
Arteszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.29. Hozzászólás: 226 Csatolások: 43 Azonosító: 113519 offline
|
Teljesen igaza van. Nem azt mondom hogy egy sztárnak nem lehet nehéz az élet meg nem lehetnek gondjai, de úgy gondolom hogy sokjuk már csak túl jó dolgában nyavalyog és ez nekem mint átlag embernek ez néha már marha idegesítő....
2010. szeptember 30. 17:29
Azért szerintem biztos nehéz lehet ha valakit folyton követnek a paparazzók meg ilyesmi!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: