Mostanában egy pár sztár arra panaszkodott, hogy mennyire nehéz híresnek lenni. Taylor Swift szerint nincs benne semmi nehézség.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift szerint nem nehéz híresnek lenni
2010. szeptember 30. 15:15
2010. szeptember 30. 15:18
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
eggyetértek..bár én nem szeretem a zenéjét
2010. szeptember 30. 15:27
nem szeretem ezt a csajt,a zenéje sem tetszik,de szimpatikusnak tűnik
2010. szeptember 30. 15:27
Dehogy is nem nehéz sztárnak lenni.Követnek a papik(paparazzik)Koncert koncertre,film filmre,korán keles estig munka.Könnyű magadból sztárt csinálni de sztárnak nehéz lenni
2010. szeptember 30. 15:29
Igaza van!!! Aki híres, annak egy álma teljesedett! Akkor meg miért panaszkodik???
2010. szeptember 30. 15:33
Szerintem nincsen igaza!Mert elég nehéz bekerülni már a tv-be is,nemhogy sztár legyél!De ha mondjuk olyan híres vagy mint ő,akkor mindenki megcsinálja helyette a dolgokat,és neked semmit sem kell mozdulnod.De ez csak az én véleményem.
2010. szeptember 30. 15:35
Idézet (Brigitt.a @ 2010.09.30. 15:33)
Szerintem nincsen igaza!Mert elég nehéz bekerülni már a tv-be is,nemhogy sztár legyél!De ha mondjuk olyan híres vagy mint ő,akkor mindenki megcsinálja helyette a dolgokat,és neked semmit sem kell mozdulnod.De ez csak az én véleményem.
Szerinted ki jár a koncertekre? Nem Taylor Swift a legeslegkedvencebb énekesnőm,de tiszteletre méltő, aranyos lány.
2010. szeptember 30. 15:35
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
:/ szerintem sem nehéz
2010. szeptember 30. 15:44
Egyetértek..Mi ebben a nehéz?
Tök cool ha ilyen híres vagy,csak az a baj h nem lehetsz annyit a barátokkal..De azt is meg lehet oldani..
2010. szeptember 30. 15:54
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Taylor teljesen normális.
2010. szeptember 30. 16:01
háát igen lassan ő az egyetlen aki élvezi hogy sztár és nem idegesíti ha rajongók ezrei támadják le az utcán, twitteren meg ahol még fenntvan :-) Selena is egyre többet panaszkodik ;-)
2010. szeptember 30. 16:12
Tényleg sok sztár panaszkodik emiatt,pedig inkább hálásnak kéne lenniük,hogy ennyien szeretik őket és hogy ennyi mindenük megvan.Ilyen sztárból nincs sok de jó,hogy Taylor közéjük tartozik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: