Breaking Dawn: ilyen lesz Irina karaktere
2010. szeptember 29. 21:01
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
hát tényleg úgy néz ki mint ahogy Stephenie leírta de a végéééén úgyis kapot neki
2010. szeptember 29. 21:05
xD- mert hát szerintem tök jó kép, tök jó szinésznő és tök jó könyv nameg film!
2010. szeptember 29. 21:34
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Én is nagyon várom.!
2010. szeptember 29. 21:40
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
azt hiszem én nem így képzeltem el irinát, de majdcsak lesz valami. mondjuk aki olvasta, annak nem kell leírni, dehát a beilight - bis(s) zum abend(b)rot fanok fele úgyis robsten és egyebek miatt nézi meg. ezvan. a filmek közül eddig mindegyik tele volt unalmas részekkel, remélem legalább az utolsó kettőt megspékelik egy kis élettel.
2010. szeptember 29. 21:40
Jaja Rihannna én is olvastam, kiváncsi vok too xD bocsi de már fáradt vagyok
2010. szeptember 29. 23:13
|
|
stellahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 133498 offline
|
szép
és mint mindenki én is nagyon várom már a köv. részt!!! De egyet értek Lindsay019-el elég uncsi volt az utsó kettő... Szerintem a Twilight volt eddig a legjobb. Aki nem olvasta a könyvet, csak megnézte a filmet, anak is érdekes lehetett, aki meg olvasta az sokkal rajongó-barátibbnak tartotta. Én nagyon bánom és sajnálom, hogy nem Cathrine Hardwick rendezte New moont és Eclipse-t.
2010. szeptember 30. 10:43
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
csodálatos színésznő, szóval szerintem csak feldobja majd a Breaking Dawnt.
1 felhasználónak tetszik:
sweetrenikeh
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.