Justin Bieber magányos
2010. szeptember 29. 15:49
az első képen is justin van??ha igen,akkor nagyon édes,ja és nagyon sajnálom,hogy magányos!
2010. szeptember 29. 15:49
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
atyavilág micsoda feje van az 1. képen XDD
2010. szeptember 29. 15:52
nem birom ezt a kölyköt de aranyos az elsö képen
2010. szeptember 29. 15:52
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
2010. szeptember 29. 15:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Komolyan, már ott tartok, hogy elolvasom róla a cikkeket, mert tudni szeretném MIÉRT??? Mitől olyan nagy szám ő, miért imádják ennyire, mire fel ez a nagy népszerűség, őrület. Választ kérdéseimre a mai napig nem kaptam. Semmi különleges, átlagos 16 éves ugri-bugri, óbéjbikambecktome kissrác, az úgynevezett asztalra még semmit sem rakott le, de már könyv, film, ágynemű van róla. Mindegy milyen cuccot fémjeleznek a pofijával, abból meg lehet gazdagodni. Mindegy mit írnak róla, az érdekes (már akinek), de MIÉRT?
2010. szeptember 29. 15:57
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
hát,előre is bocsi de én annyira nem sajnálom,ő akarta a sztárságot hát viselnie kell a következményeket!
2010. szeptember 29. 16:00
merGrace Benning Grace Benning
Komolyan, már ott tartok, hogy elolvasom róla a cikkeket, mert tudni szeretném MIÉRT??? Mitől olyan nagy szám ő, miért imádják ennyire, mire fel ez a nagy népszerűség, őrület. Választ kérdéseimre a mai napig nem kaptam. Semmi különleges, átlagos 16 éves ugri-bugri, óbéjbikambecktome kissrác, az úgynevezett asztalra még semmit sem rakott le, de már könyv, film, ágynemű van róla. Mindegy milyen cuccot fémjeleznek a pofijával, abból meg lehet gazdagodni. Mindegy mit írnak róla, az érdekes (már akinek), de MIÉRT?
nem tudom én nem is szerettem.
nem tudom én nem is szerettem.
2010. szeptember 29. 16:17
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
az első kpen is olyan aranyos

ez az élet evel jár sajnos
ez az élet evel jár sajnos
2010. szeptember 29. 16:18
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
ja és pontosbítanék:8 videóklippje van!!hahóóó!már bocsi a beszólásért de ha ez az igazság.
És holnap már 9 lesz
És holnap már 9 lesz
2010. szeptember 29. 16:19
sajnos ez van minden sztárral nem lehet magánéletük anélkül h ne lesnék őket a fotósok v nem gerketnék őket a fanok na jóó énis oda vok jussér de megpróbálnék laassan közeledni hozzá
2010. szeptember 29. 16:28
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Szegény Justin sztem én megörülnék ha nem lehetnék a barátimal.De ha valaki sztár az ezer jár.
2010. szeptember 29. 16:30
Ahhoz képest, hogy szegények voltak, jól feltornászta magát... bár annyira nagy a képe, hogy nem gondoltam volna, hogy egyszer egy szegény kis senki volt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: