hát szerintem sminkel szebb
persze fő a természetesség de akkor is ...
Smink és retus nélkül a gyönyörű színésznő
2010. szeptember 29. 15:25
2010. szeptember 29. 16:34
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Tényleg nagyon szép így is, és tökéletesen egyetértek vele. Elég durva, hogy nálunk a gimiben, minden szinte minden lány sminkeli magát. Felesleges ilyen korban elkezdeni, szerintem.
2010. szeptember 29. 16:39
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem így azért nem néz ki olyan nagyon jól... :/
2010. szeptember 29. 16:41
Bizony, van rajta alapozó, púder, szájfény és pirosító. Márpedig az rengeteget számít, én már csak tudom.
Viszont a szemhéja is elég sötét, valami halvány szemhéjpúder is lehet, hogy van rajta.
Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg retusálni nem kellett már. De gyönyörű, ez tény.
Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg retusálni nem kellett már. De gyönyörű, ez tény.
2010. szeptember 29. 16:57
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Ez azért nem olyan nagy smink szerintem, vagyis én már láttam ennél sokkal feltűnőbbeket.. Ez a smink inkább olyan természetes hatású, és tényleg nagyon szép
2010. szeptember 29. 17:06
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Regina
Bizony, van rajta alapozó, púder, szájfény és pirosító. Márpedig az rengeteget számít, én már csak tudom. Viszont a szemhéja is elég sötét, valami halvány szemhéjpúder is lehet, hogy van rajta.
alapozo szerintem nincsen rajta es ahogy El Mexicano mondta...azert kell valami Marionra kis szajfeny es pirosito...az fiszont nem sok viszont a rancok stb nincsen retusalva
Bizony, van rajta alapozó, púder, szájfény és pirosító. Márpedig az rengeteget számít, én már csak tudom. Viszont a szemhéja is elég sötét, valami halvány szemhéjpúder is lehet, hogy van rajta.
alapozo szerintem nincsen rajta es ahogy El Mexicano mondta...azert kell valami Marionra kis szajfeny es pirosito...az fiszont nem sok viszont a rancok stb nincsen retusalva
2010. szeptember 29. 17:46
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Szerintem nagyon szép kép. A lényeg az, hogy érzelmek vannak a szemében, és ettől nagyon magával ragadó.
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2010. szeptember 29. 17:48
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Hát igen, aki szép az smink nélkül is az!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.