Zenés epizód a Vámpírnaplókban?
2010. szeptember 28. 22:12
az már más kérdés, h hogy lehetne kivitelezni
2010. szeptember 28. 22:14
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Becca @ 2010.09.28. 22:09)
Jesszus, most ezzel a képpel a fejemben fogok aludni 
Akkor már ketten leszünk!! De még betársulhatna Taylor (Mason), Michael T. (Tyler) is!!
2010. szeptember 29. 09:51
|
|
stellahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 133498 offline
|
Jeremy is tud énekelni
Damon meg jól tud riszálni:D Hajrá
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 29. 17:05
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Mondjuk belegondolunk tényleg mindenki muzsikus lélek is. Nina már szerepelt musicalben, Matt Davis a twitteren megmutatta gitár és énektudását, Candice és Katerina pedig már próbálkoztak az énekléssel, mindkettőnek jelent már meg zeneszáma.
De Ian és Paul egyenlőre csendesek ebben a témában. Csodálkozva nézném meg ezt az epizódot, de azért fun. A Buffynál is tetszett, bár tény, hogy nem egy vámpíros sorozatba való ez a dolog...
De Ian és Paul egyenlőre csendesek ebben a témában. Csodálkozva nézném meg ezt az epizódot, de azért fun. A Buffynál is tetszett, bár tény, hogy nem egy vámpíros sorozatba való ez a dolog...
2010. szeptember 29. 17:34
Csak viccelt sztem xP De én így is úgyis megnézném:D
2010. szeptember 29. 18:33
nem is rossz ötlet... és én is szeretem ♥Ian-t ♥ ...és tényleg igaz h a Buffy-ban is volt ilyen rész!!
2010. szeptember 29. 21:10
Idézet (nOmiee @ 2010.09.28. 18:11)
Az nagy lenne... Katherine megöl valakit, erre dalra fakad, hogy Opps I did it again...

Amikor ez elolvastam azt hittem röhögésbe le esek a székről!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.