Starity

Raven-Symoné

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 28. 16:23 #1
Nikaaa
Nikaaa
team free will
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Sziasztok!Szóval,itt leírhatjátok,hogy mit gondoltok ravenről,meg a filmjeiről/dalairól.
Raven mostanában nagy kedvencem lett!Ő bebizonyította,hogy attól,hogy valaki gömbölyű,még lehet gyönyörű is biggrin.gif
A színészi tehetsége valami bámulatos!A That's So Raven az egyik kedvenc sorozatom,szerencse,hogy rengeteg évad készült belőle!A Cheetah Girls annyira nem fogott meg,de tény,hogy ő az egyik legtehetségesebb
2010. szeptember 29. 20:13 #2
DisneyFan
DisneyFan
Hozzászólás: 5299
Csatolások: 17709
Azonosító: 129416
Idézet (Nikaaa @ 2010.09.28. 16:23)
Sziasztok!Szóval,itt leírhatjátok,hogy mit gondoltok ravenről,meg a filmjeiről/dalairól.
Raven mostanában nagy kedvencem lett!Ő bebizonyította,hogy attól,hogy valaki gömbölyű,még lehet gyönyörű is biggrin.gif
A színészi tehetsége valami bámulatos!A That's So Raven az egyik kedvenc sorozatom,szerencse,hogy rengeteg évad készült belőle!A Cheetah Girls annyira nem fogott meg,de tény,hogy ő az egyik legtehetségesebb

Teljesen egyetértek biggrin.gif Ő tényleg gyönyörű attól függetlenül, hogy nem csontsovány laugh.gif Nagyon tehetséges szinésznő és a filmjei is szuperek thumbsup.gif heart.gif heart.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Nikaaa
2010. október 09. 19:15 #3
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Idézet (DisneyFan @ 2010.09.29. 20:13)
Teljesen egyetértek biggrin.gif Ő tényleg gyönyörű attól függetlenül, hogy nem csontsovány laugh.gif Nagyon tehetséges szinésznő és a filmjei is szuperek thumbsup.gif heart.gif heart.gif heart.gif

Én meg veled értek egyet biggrin.gif én itt írtam egy regényt,te meg egy mondtatban megfogalmaztad a lényeget biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok