Rupert Grint
2010. december 28. 16:26
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 15:39)
Én még nem hallgattam annyi interjút, h feltűnjön mindig ugyanazokat kérdezik, de ha tényleg így van akkor az elég rossz lehet neki, olyan mintha meg sem hallgatnák azért kellene mindent újra meg újra elmondania.
Én, mint a Weasleykkel foglalkozó oldal egyik szerkesztője, muszáj voltam minden interjút amit akkor jött ki, végihallgatni, akármilyen hosszú és unalmas is volt. Kb minden 3-ik kérdés arról szól, hogy milyen volt a HP-ben, nekem elhiheted. És volt már olyan interjú is, amiben arra kérdezték rá, hogy unja-e már állandóan ugyanazokat a kérdéseket és azt válaszolta, hogy de igen
Tényleg semmi újat nem tudnak kérdezni vagy azért mert nem akarnak vagy azért mert nem tudnak
2010. december 28. 16:30
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:26)
Én, mint a Weasleykkel foglalkozó oldal egyik szerkesztője, muszáj voltam minden interjút amit akkor jött ki, végihallgatni, akármilyen hosszú és unalmas is volt. Kb minden 3-ik kérdés arról szól, hogy milyen volt a HP-ben, nekem elhiheted. És volt már olyan interjú is, amiben arra kérdezték rá, hogy unja-e már állandóan ugyanazokat a kérdéseket és azt válaszolta, hogy de igen
erre a kettővel utána lévő kérdés az az hogyan élte túl az utolsó forgatási napot
Tényleg semmi újat nem tudnak kérdezni vagy azért mert nem akarnak vagy azért mert nem tudnak
Én biztos tudnék tőle olyat kérdezni amit még nem kérdeztek tőle, de nem garantálnám, h "normális" kérdés lenne! : )
2010. december 28. 16:43
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 16:30)
Én biztos tudnék tőle olyat kérdezni amit még nem kérdeztek tőle, de nem garantálnám, h "normális" kérdés lenne! : )
Én annak is örülnék ha valaki megkérdezné tőle, hogy reggel tejet iszik vagy kakaót. Komolyan mondom.
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2010. december 28. 16:45
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:43)
Én annak is örülnék ha valaki megkérdezné tőle, hogy reggel tejet iszik vagy kakaót. Komolyan mondom. 
Ez jó kérdés! Vagy hogy szereti-e a csípős kajákat...
kateblock
2010. december 28. 16:54
Úgy tűnik, van egy kis probléma. Nem biztos, hogy lemegy a Come fly with me az UK-ban. Elesünk még egy Rupert alakítástól, ha így halad
2010. december 28. 16:57
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:54)
Úgy tűnik, van egy kis probléma. Nem biztos, hogy lemegy a Come fly with me az UK-ban. Elesünk még egy Rupert alakítástól, ha így halad

2010. december 28. 16:58
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:54)

: ( Csúszik vagy nem adják le vmi miatt? Remélem az előbbi!
2010. december 28. 17:07
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 16:57)
Szerintem nem fogják leadni. Kötekednek az emberek. Tudod, ez angol comedy, és az emberek beöltöznek más embereknek. Most fel vannak háborodva, hogy mertek beöltözni kínaiaknak és sötét bőrűeknek. Rasszizmus vádjával fel akarják jelenteni őket, és elérni, hogy ne menjen le a többi rész.
Nem hiszem el, hogy ennél jobb dolguk nincsen, ezt nem akarom elhinni
2010. december 28. 17:19
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 17:07)
Szerintem nem fogják leadni. Kötekednek az emberek. Tudod, ez angol comedy, és az emberek beöltöznek más embereknek. Most fel vannak háborodva, hogy mertek beöltözni kínaiaknak és sötét bőrűeknek. Rasszizmus vádjával fel akarják jelenteni őket, és elérni, hogy ne menjen le a többi rész.
Jajj ne már... Pedig biztos vicces lett volna... Ilyen alapon egy csomó dolgot be lehetne tiltani... Pl: szőke nős viccek...
2010. december 28. 17:28
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:19)
Jajj ne már... Pedig biztos vicces lett volna... Ilyen alapon egy csomó dolgot be lehetne tiltani... Pl: szőke nős viccek...
Én semmi kivetnivalót nem találtam az epizódban. Senkit semmilyen embercsoportot nem sértettek meg, de már több mint 1000 panasz érkezett a BBC-hez, amivel valamit kezdeni kell. No komment
2010. december 28. 17:38
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 17:28)
Én semmi kivetnivalót nem találtam az epizódban. Senkit semmilyen embercsoportot nem sértettek meg, de már több mint 1000 panasz érkezett a BBC-hez, amivel valamit kezdeni kell. No komment 
Hmm akkor sajnos várni kell még, h viszont lássuk Rupertet vmiben...
2010. december 28. 17:43
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:38)
Hmm akkor sajnos várni kell még, h viszont lássuk Rupertet vmiben...
Remélem, a következő projekt egy jó kis horrorfilm lesz, amiben egy vámpírt fog alakítani.
2010. december 28. 17:54
Idézet (Dancsy @ 2010.12.28. 17:43)
Remélem, a következő projekt egy jó kis horrorfilm lesz, amiben egy vámpírt fog alakítani. 
No more vamps please
2010. december 28. 17:58
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 17:54)
No more vamps please 
egyet értek! Én sem akarok vámpírosat! De horror az jöhet... : )
kateblock
2010. december 28. 19:03
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:58)
egyet értek! Én sem akarok vámpírosat! De horror az jöhet... : )
Én gondolkoztam már azon, ha Rupert ügynöke lennék és az ügyfelem nem beskatuylázásáért kellene valamit tennem, mit tennék. Nyilván, hátránnyal indul némely filmeknél, mert a HP-ben szerepelt és ő csak Ron. További hátrány a hajszín, nem minden filmes projektnél elfogadható a hajfestés plusz nem lehet tudni, hogy az ügyfél mit szólna a festéshez. Rupert szerintem amúgy bevállalná egy szerep kedvéért. Gondolkodom hová kellene besuvasztani, milyen szerepbe.
2010. december 28. 19:23
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 19:03)
Én gondolkoztam már azon, ha Rupert ügynöke lennék és az ügyfelem nem beskatuylázásáért kellene valamit tennem, mit tennék. Nyilván, hátránnyal indul némely filmeknél, mert a HP-ben szerepelt és ő csak Ron. További hátrány a hajszín, nem minden filmes projektnél elfogadható a hajfestés plusz nem lehet tudni, hogy az ügyfél mit szólna a festéshez. Rupert szerintem amúgy bevállalná egy szerep kedvéért. Gondolkodom hová kellene besuvasztani, milyen szerepbe.
Vannak ötleteim. Te miben szeretnétek látni és mit szeretnék abban a filmben látni? Egy sírós drámában rosszfiúként amint bemegy a boltba és szétlövi mindenki fejét vagy horrorfilmben ijedt fejjel, remegő kézzel ajtót nyit és az ajtó mögött lakozó szellem elől a saját életéért futva. Új Ramboként, kigyúrtan, egy amcsi filmben sok hülye gebe libával az oldalán vagy egy halálosabb iramban stílusú filmben gyorsan száguldó autóban C.I.A ügynököt alakítván? Meséljetek nekem kíváncsi vagyok 
Én egy olyan lélekre ható megőrülős horrorfilmet szeretnék neki, ahol a végére már mindenki megőrül és egymást gyilkolják, aztán persze happy end, mert kiderül vmi és akkor minden megoldódik... Rupert lenne az egyik főszereplő és ő nem halna meg, túlélné az egész rémisztő borzalmat és új életet kezdene az események után...
Szerk: Egyébként én nem szeretem az ilyen filmeket, de szerintem jó kilépési lehetőség volna...
2010. december 28. 19:28
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 19:03)
Vannak ötleteim. Te miben szeretnétek látni és mit szeretnék abban a filmben látni? Egy sírós drámában rosszfiúként amint bemegy a boltba és szétlövi mindenki fejét vagy horrorfilmben ijedt fejjel, remegő kézzel ajtót nyit és az ajtó mögött lakozó szellem elől a saját életéért futva. Új Ramboként, kigyúrtan, egy amcsi filmben sok hülye gebe libával az oldalán vagy egy halálosabb iramban stílusú filmben gyorsan száguldó autóban C.I.A ügynököt alakítván? Meséljetek nekem kíváncsi vagyok 
Tök jó lenne elegáns öltönybe öltözve, napszemüvegben, hátranyalt hajjal valami menő FBI ügynökként.
2010. december 28. 19:35
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.28. 19:28)
Tök jó lenne elegáns öltönybe öltözve, napszemüvegben, hátranyalt hajjal valami menő FBI ügynökként.
Mivel nem vagyok túl kreatív, nem tudok sztorit is mellékelni.
De az biztos, hogy remek kilépési lehetőség volna, mert ez tök más karakter, mint Ron.
Én is erre gondoltam!
Valami jó kis ügynök lehetne mondjuk James Bond fiatalabb, vörösebb kiadásban
Nah jó a viccet félretéve hasonló kaliberű filmben mint a Wild Target szívesen látnám.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

és