Starity

Rupert Grint

59 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 28. 15:39 #161
Tjaaash
Tjaaash
Cameron Monaghan ♥ Gallavich

Státuszif you don't have anything nice to say, don't say anything at all.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1236
Csatolások: 264
Azonosító: 115832
Imádom Rupertet wub.gif

http://www.reviewstl.com/wp-content/uploads/2009/07/rupert-grint-thunderpants.jpg
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Dancsy
2010. december 28. 16:26 #162
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 15:39)
Én még nem hallgattam annyi interjút, h feltűnjön mindig ugyanazokat kérdezik, de ha tényleg így van akkor az elég rossz lehet neki, olyan mintha meg sem hallgatnák azért kellene mindent újra meg újra elmondania.

Én, mint a Weasleykkel foglalkozó oldal egyik szerkesztője, muszáj voltam minden interjút amit akkor jött ki, végihallgatni, akármilyen hosszú és unalmas is volt. Kb minden 3-ik kérdés arról szól, hogy milyen volt a HP-ben, nekem elhiheted. És volt már olyan interjú is, amiben arra kérdezték rá, hogy unja-e már állandóan ugyanazokat a kérdéseket és azt válaszolta, hogy de igen rohog.gif erre a kettővel utána lévő kérdés az az hogyan élte túl az utolsó forgatási napot 110.gif
Tényleg semmi újat nem tudnak kérdezni vagy azért mert nem akarnak vagy azért mert nem tudnak 110.gif
2010. december 28. 16:30 #163
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:26)
Én, mint a Weasleykkel foglalkozó oldal egyik szerkesztője, muszáj voltam minden interjút amit akkor jött ki, végihallgatni, akármilyen hosszú és unalmas is volt. Kb minden 3-ik kérdés arról szól, hogy milyen volt a HP-ben, nekem elhiheted. És volt már olyan interjú is, amiben arra kérdezték rá, hogy unja-e már állandóan ugyanazokat a kérdéseket  és azt válaszolta, hogy de igen rohog.gif erre a kettővel utána lévő kérdés az az hogyan élte túl az utolsó forgatási napot  110.gif 
Tényleg semmi újat nem tudnak kérdezni vagy azért mert nem akarnak vagy azért mert nem tudnak  110.gif

Én biztos tudnék tőle olyat kérdezni amit még nem kérdeztek tőle, de nem garantálnám, h "normális" kérdés lenne! : )
2 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18
2010. december 28. 16:43 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 16:30)
Én biztos tudnék tőle olyat kérdezni amit még nem kérdeztek tőle, de nem garantálnám, h "normális" kérdés lenne! : )

Én annak is örülnék ha valaki megkérdezné tőle, hogy reggel tejet iszik vagy kakaót. Komolyan mondom. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2010. december 28. 16:45 #165
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:43)
Én annak is örülnék ha valaki megkérdezné tőle, hogy reggel tejet iszik vagy kakaót.  Komolyan mondom.  mellow.gif

Ez jó kérdés! Vagy hogy szereti-e a csípős kajákat...
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 28. 16:54 #166
- törölt felhasználó -    
Úgy tűnik, van egy kis probléma. Nem biztos, hogy lemegy a Come fly with me az UK-ban. Elesünk még egy Rupert alakítástól, ha így halad sad.gif cray.gif
2010. december 28. 16:57 #167
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:54)
Úgy tűnik, van egy kis probléma. Nem biztos, hogy lemegy a Come fly with me az UK-ban. Elesünk még egy Rupert alakítástól, ha így halad  sad.gif  cray.gif

sad.gif Csúszik vagy nem adják le vmi miatt? Remélem az előbbi!
2010. december 28. 16:58 #168
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:54)
Úgy tűnik, van egy kis probléma. Nem biztos, hogy lemegy a Come fly with me az UK-ban. Elesünk még egy Rupert alakítástól, ha így halad  sad.gif  cray.gif

: ( Csúszik vagy nem adják le vmi miatt? Remélem az előbbi!
2010. december 28. 17:07 #169
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 16:57)
sad.gif Csúszik vagy nem adják le vmi miatt? Remélem az előbbi!

Szerintem nem fogják leadni. Kötekednek az emberek. Tudod, ez angol comedy, és az emberek beöltöznek más embereknek. Most fel vannak háborodva, hogy mertek beöltözni kínaiaknak és sötét bőrűeknek. Rasszizmus vádjával fel akarják jelenteni őket, és elérni, hogy ne menjen le a többi rész. 110.gif
Nem hiszem el, hogy ennél jobb dolguk nincsen, ezt nem akarom elhinni dry.gif
2010. december 28. 17:19 #170
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 17:07)
Szerintem nem fogják leadni. Kötekednek az emberek. Tudod, ez angol comedy, és az emberek beöltöznek más embereknek. Most fel vannak háborodva, hogy mertek beöltözni kínaiaknak és sötét bőrűeknek. Rasszizmus vádjával fel akarják jelenteni őket, és elérni, hogy ne menjen le a többi rész.  110.gif 
Nem hiszem el, hogy ennél jobb dolguk nincsen, ezt nem akarom elhinni  dry.gif

Jajj ne már... Pedig biztos vicces lett volna... Ilyen alapon egy csomó dolgot be lehetne tiltani... Pl: szőke nős viccek...
2010. december 28. 17:28 #171
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:19)
Jajj ne már... Pedig biztos vicces lett volna... Ilyen alapon egy csomó dolgot be lehetne tiltani... Pl: szőke nős viccek...

Én semmi kivetnivalót nem találtam az epizódban. Senkit semmilyen embercsoportot nem sértettek meg, de már több mint 1000 panasz érkezett a BBC-hez, amivel valamit kezdeni kell. No komment 110.gif
2010. december 28. 17:38 #172
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 17:28)
Én semmi kivetnivalót nem találtam az epizódban. Senkit semmilyen embercsoportot nem sértettek meg, de már több mint 1000 panasz érkezett a BBC-hez, amivel valamit kezdeni kell. No komment  110.gif

Hmm akkor sajnos várni kell még, h viszont lássuk Rupertet vmiben...
2010. december 28. 17:41 #173
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:38)

A HP 7 első rész óta semmi mást nem csinálok csak http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/waiting.gif és http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/waiting.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2010. december 28. 17:43 #174
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:38)

Remélem, a következő projekt egy jó kis horrorfilm lesz, amiben egy vámpírt fog alakítani. rohog.gif
2010. december 28. 17:54 #175
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2010.12.28. 17:43)
Remélem, a következő projekt egy jó kis horrorfilm lesz, amiben egy vámpírt fog alakítani. rohog.gif

No more vamps please http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2010. december 28. 17:58 #176
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 17:54)
No more vamps please http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

egyet értek! Én sem akarok vámpírosat! De horror az jöhet... : )
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 28. 19:03 #177
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.28. 17:58)
egyet értek! Én sem akarok vámpírosat! De horror az jöhet... : )

Én gondolkoztam már azon, ha Rupert ügynöke lennék és az ügyfelem nem beskatuylázásáért kellene valamit tennem, mit tennék. Nyilván, hátránnyal indul némely filmeknél, mert a HP-ben szerepelt és ő csak Ron. További hátrány a hajszín, nem minden filmes projektnél elfogadható a hajfestés plusz nem lehet tudni, hogy az ügyfél mit szólna a festéshez. Rupert szerintem amúgy bevállalná egy szerep kedvéért. Gondolkodom hová kellene besuvasztani, milyen szerepbe. biggrin.gif Vannak ötleteim. Te miben szeretnétek látni és mit szeretnék abban a filmben látni? Egy sírós drámában rosszfiúként amint bemegy a boltba és szétlövi mindenki fejét vagy horrorfilmben ijedt fejjel, remegő kézzel ajtót nyit és az ajtó mögött lakozó szellem elől a saját életéért futva. Új Ramboként, kigyúrtan, egy amcsi filmben sok hülye gebe libával az oldalán vagy egy halálosabb iramban stílusú filmben gyorsan száguldó autóban C.I.A ügynököt alakítván? Meséljetek nekem kíváncsi vagyok biggrin.gif
2010. december 28. 19:23 #178
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 19:03)
Én gondolkoztam már azon, ha Rupert ügynöke lennék és az ügyfelem nem beskatuylázásáért kellene valamit tennem, mit tennék.  Nyilván, hátránnyal indul némely filmeknél, mert a HP-ben szerepelt és ő csak Ron. További hátrány a hajszín, nem minden filmes projektnél elfogadható a hajfestés plusz nem lehet tudni, hogy az ügyfél mit szólna a festéshez. Rupert szerintem amúgy bevállalná egy szerep kedvéért. Gondolkodom hová kellene besuvasztani, milyen szerepbe.  biggrin.gif Vannak ötleteim. Te miben szeretnétek látni és mit szeretnék abban a filmben látni? Egy sírós drámában rosszfiúként amint bemegy a boltba és szétlövi mindenki fejét vagy horrorfilmben ijedt fejjel, remegő kézzel ajtót nyit és az ajtó mögött lakozó szellem elől a saját életéért futva. Új Ramboként, kigyúrtan, egy amcsi filmben sok hülye gebe libával az oldalán vagy egy halálosabb iramban stílusú filmben gyorsan száguldó autóban C.I.A ügynököt alakítván? Meséljetek nekem  kíváncsi vagyok  biggrin.gif

Én egy olyan lélekre ható megőrülős horrorfilmet szeretnék neki, ahol a végére már mindenki megőrül és egymást gyilkolják, aztán persze happy end, mert kiderül vmi és akkor minden megoldódik... Rupert lenne az egyik főszereplő és ő nem halna meg, túlélné az egész rémisztő borzalmat és új életet kezdene az események után...

Szerk: Egyébként én nem szeretem az ilyen filmeket, de szerintem jó kilépési lehetőség volna...
2010. december 28. 19:28 #179
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 19:03)
Én gondolkoztam már azon, ha Rupert ügynöke lennék és az ügyfelem nem beskatuylázásáért kellene valamit tennem, mit tennék.  Nyilván, hátránnyal indul némely filmeknél, mert a HP-ben szerepelt és ő csak Ron. További hátrány a hajszín, nem minden filmes projektnél elfogadható a hajfestés plusz nem lehet tudni, hogy az ügyfél mit szólna a festéshez. Rupert szerintem amúgy bevállalná egy szerep kedvéért. Gondolkodom hová kellene besuvasztani, milyen szerepbe.  biggrin.gif Vannak ötleteim. Te miben szeretnétek látni és mit szeretnék abban a filmben látni? Egy sírós drámában rosszfiúként amint bemegy a boltba és szétlövi mindenki fejét vagy horrorfilmben ijedt fejjel, remegő kézzel ajtót nyit és az ajtó mögött lakozó szellem elől a saját életéért futva. Új Ramboként, kigyúrtan, egy amcsi filmben sok hülye gebe libával az oldalán vagy egy halálosabb iramban stílusú filmben gyorsan száguldó autóban C.I.A ügynököt alakítván? Meséljetek nekem  kíváncsi vagyok  biggrin.gif

Tök jó lenne elegáns öltönybe öltözve, napszemüvegben, hátranyalt hajjal valami menő FBI ügynökként. rohog.gif Mivel nem vagyok túl kreatív, nem tudok sztorit is mellékelni. biggrin.gif De az biztos, hogy remek kilépési lehetőség volna, mert ez tök más karakter, mint Ron.
2010. december 28. 19:35 #180
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Dancsy @ 2010.12.28. 19:28)
Tök jó lenne elegáns öltönybe öltözve, napszemüvegben, hátranyalt hajjal valami menő FBI ügynökként. rohog.gif Mivel nem vagyok túl kreatív, nem tudok sztorit is mellékelni. biggrin.gif De az biztos, hogy remek kilépési lehetőség volna, mert ez tök más karakter, mint Ron.

Én is erre gondoltam! laugh.gif
Valami jó kis ügynök lehetne mondjuk James Bond fiatalabb, vörösebb kiadásban tongue.gif
Nah jó a viccet félretéve hasonló kaliberű filmben mint a Wild Target szívesen látnám.
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, kateblock
59 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok