Starity

Rupert Grint

59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 13. 19:51 #1121
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Weasley is our King thumbsup.gif
Köszi a képet. Szemből még nem láttam csak oldalról meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. július 13. 19:53 #1122
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.13. 19:51)
Weasley is our King thumbsup.gif 
Köszi a képet. Szemből még nem láttam csak oldalról meghajolo.gif

Nincs mit biggrin.gif
Van még jaj de sok kép a premierről. Most dolgom van de ha visszajövök, mega Rupert Grint postot tartok tumblr oldalon, ha kell a link, szólj wink.gif
2011. július 13. 20:21 #1123
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Megnéztem én is azt a videót _nevet.gif Tom tényleg jól mondta, de hogy Christopher Lloyd-ot nem ismerték föl ohmy.gif A Pattinsonsos poén rohog.gif

Ez a kép meg nagyon jó, köszi thumbsup.gif Én kérhetnék linket majd? blush.gif
2011. július 13. 20:33 #1124
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.13. 19:53)
Nincs mit  biggrin.gif 
Van még jaj de sok kép a premierről. Most dolgom van de ha visszajövök, mega Rupert Grint postot tartok tumblr oldalon, ha kell a link, szólj  wink.gif

Ezek az igazán jó képek. Csak a fanok tudnak ilyeneket csinálni a profik nem. Nekem is jöhet a link már ha nem sok gond biggrin.gif
2011. július 13. 22:16 #1125
- törölt felhasználó -    
Most kis PAUSE van, még nem végeztem ám. Érdekes, hogy Rupert nem hozta a barátnőjét a premierre, de valami amerikai lányt ölelgetett .. think.gif
2011. július 13. 22:23 #1126
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.13. 22:16)
Most kis PAUSE van, még nem végeztem ám. Érdekes, hogy Rupert nem hozta a barátnőjét a premierre, de valami amerikai lányt ölelgetett .. think.gif

Erről még nem hallottam és láttam képet szerencsére. blink.gif Nekem is furcsa, mert Tom mindenhová viszi Jade-t. Legalább a hazai premierre elvihette volna vagy nem? unsure.gif Matthew is reklámozta barátnőjét csak Rupert nem. cool.gif
2011. július 13. 22:40 #1127
- törölt felhasználó -    
Oké gyerekek, ennyi volt, elfogytak a rebloggolni való képek, bocs. Többet akartam posztolni de ez van. Becsúszott egy két vicces kép is biggrin.gif
2011. július 13. 22:46 #1128
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.13. 22:40)
Oké gyerekek, ennyi volt, elfogytak a rebloggolni való képek, bocs. Többet akartam posztolni de ez van. Becsúszott egy két vicces kép is  biggrin.gif

Jaj most esett le, hogy kit ölelgetett. Tegnap meg is jegyeztem a csajszi képeinél, hogy milyen mázlista, hogy Rupertel van közös képe. Amúgy a csaj Ariana Grande és egy sorozatban szerepel. Nagyon jók lettek a képek. Úgy érzem ma teljes a Rupert adagom biggrin.gif meghajolo.gif
2011. július 13. 23:40 #1129
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.13. 22:46)
Jaj most esett le, hogy kit ölelgetett. Tegnap meg is jegyeztem a csajszi képeinél, hogy milyen mázlista, hogy Rupertel van közös képe. Amúgy a csaj Ariana Grande és egy sorozatban szerepel. Nagyon jók lettek a képek. Úgy érzem ma teljes a Rupert adagom biggrin.gif  meghajolo.gif

Ennek örülök biggrin.gif
Most jön egy adag Jason Isaacs, úgy gondolom spiteful.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. július 15. 17:27 #1130
- törölt felhasználó -    
Szóval .. Egy híres amerikai castingos azt feszegeti, hogy a trióból kinek megy a legjobban a HP után ...Úgy tűnik, Rupertnek befellegzett, mert nem volt hajlandó válaszolni a kérdésre ... rolleyes.gif
2011. július 15. 18:59 #1131
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (kateblock @ 2011.07.15. 17:27)
Szóval .. Egy híres amerikai castingos azt feszegeti, hogy a trióból kinek megy a legjobban a HP után ...Úgy tűnik, Rupertnek befellegzett, mert nem volt hajlandó válaszolni a kérdésre ...  rolleyes.gif

Mondjuk itt főleg Emmára tér ki, Danielre se mond sok mindent, de hogy Rupertet kihagyta...pedig ő már bizonyította, hogy el tud játszani mást is, ráadásul jól. Azt meg se említi, hogy Rupertnek hány filmje van elő-, és utómunkálatokon jelenleg, míg a többieknek ennél kevesebb van. Ah, stupid wanker... (kissé felidegesített)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 15. 19:01 #1132
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Domcicc @ 2011.07.15. 18:59)
Mondjuk itt főleg Emmára tér ki, Danielre se mond sok mindent, de hogy Rupertet kihagyta...pedig ő már bizonyította, hogy el tud játszani mást is, ráadásul jól. Azt meg se említi, hogy Rupertnek hány filmje van elő-, és utómunkálatokon jelenleg, míg a többieknek ennél kevesebb van. Ah, stupid wanker... (kissé felidegesített)

Látod én azért nem vergődök az ilyen cikkekkel. Semmi valóságalapja és még hazudik is. Mi tudjuk, hogy mi az igazság és ez a lényeg.
Ezen kár idegeskedni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. július 15. 19:11 #1133
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (funny18 @ 2011.07.15. 19:01)
Látod én azért nem vergődök az ilyen cikkekkel. Semmi valóságalapja és még hazudik is. Mi tudjuk, hogy mi az igazság és ez a lényeg. 
Ezen kár idegeskedni.  smileeee.gif

Alap esetben nem idegesíteném magam, de annyira utálom, ha figyelmen kívül hagynak ilyen dolgokat, nézzen utána alaposan, mielőtt megír egy cikket vagy interjút ad. rolleyes.gif Nembaj, évek múlva majd körbeálljuk és kiröhögjük spiteful.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, kateblock
2011. július 15. 20:16 #1134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.07.15. 19:11)
Alap esetben nem idegesíteném magam, de annyira utálom, ha figyelmen kívül hagynak ilyen dolgokat, nézzen utána alaposan, mielőtt megír egy cikket vagy interjút ad. rolleyes.gif Nembaj, évek múlva majd körbeálljuk és kiröhögjük spiteful.gif

Amúgy sem mondott semmi újat. Lényegében nem tud Daniel szerencsétlen helyzetéről (amiért ugye nem okolhatjuk), ő csak mondott valamit. Engem az bosszant, hogy semmibe veszik. Emmát is nagyon sajnálom, mert egyet kell hogy értsek a nővel, ha ő is úgy dönt, hogy bepróbálkozik Amerikában, muszáj lesz egy gagyi tini filmben szerepelnie. Danielt is sajnálom de leginkább Rupertet, ő mindigis kilógott a sorból és gondolom nem veszi a szívére a dolgot, nem szívesen lennék a helyében, mikor Daniel vagy a Twilightos Taylor gyerek ellen jelölik, tudja, hogy esélye sincs. Rossz érzés lehet, nem mintha szüksége lenne online szavazásokra vagy nyomorult BAFTA-ra dry.gif

Én nem várom el senkitől sem, hogy szeresse Rupertet de néha igazán tehetnének úgy, mintha Rupert is létezne, bár meg vagyok elégedve azzal a kellő média áradattal, ami őt övezi, soha ne legyen több.
2011. július 16. 11:49 #1135
- törölt felhasználó -    
Mik vannak oh la la ...
A Blikk megemlíti Rupert nevét és pozitívan is beszél róla biggrin.gif
2011. július 16. 15:49 #1136
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.16. 11:49)
Mik vannak oh la la ...
A Blikk megemlíti Rupert nevét és pozitívan is beszél róla  biggrin.gif

Na végre. yahoo.gif Végre valaki aki utána is nézett a dolgoknak és tetszik az amit leírt.
Most azért kicsit pozitívabban állok a Blikkhez, de amúgy nem szoktam olvasni rolleyes.gif Köszi a linket meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 16. 16:07 #1137
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.16. 15:49)
Na végre. yahoo.gif Végre valaki aki utána is nézett a dolgoknak és tetszik az amit leírt. 
Most azért kicsit pozitívabban állok a Blikkhez, de amúgy nem szoktam olvasni rolleyes.gif Köszi a linket meghajolo.gif

Igen, jól jegyezzétek meg a dátumot, kedveseim, piros betűs ünnep biggrin.gif Én sem szoktam olvasni csak a yahoo és google alertem minden napi kidobja a magyar és angol nyelvű találatokat biggrin.gif
2011. július 16. 20:35 #1138
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Sziasztok lányok! Bocsi, hogy így betolakodok ide hozzátok, és itt válaszolok, de végül is, Rupertről van szó, úgyhogy, azt hiszem, jó helyen járok wink.gif

Idézet (kateblock @ 2011.07.15. 14:08)
A film nálam is csak 9 a 10-ből. Örülök, ha kellemes csalódás volt számodra Rupert, aki egyébként simán képes lenyomni Ront és másféle karaktereket is alakítani, csak sokan esélyt sem adnak neki a bizonyításra ..

Abszolút az volt, igen. Bár tudod, gondoltam én korábban is, hogy ki fog tudni törni a Ron skatulyából, mert, miért ne lehetne rá képes? A Harry Potter filmekben is látszik, hogy van tehetsége a színjátszáshoz.

Ez a film zseniális volt tőle, jó, hogy megnéztem, még úgy is tetszett, hogy a felirat csúszott egy kicsit. Ez egy csöppet idegesítő volt, de még pont elviselhető kategória.

Amit még észrevettem, az-az angol akcentus. Abszolút király, bár nagyon nehezen érthető szerintem blush.gif De tényleg, teljesen más, mint az amerikai, de nagyon érdekes, legalábbis, számomra. blush.gif

Ja és Emliy-t is észre vettem ám wub.gif , na igen, ez nem az Ő topikja wink.gif

Idézet (Domcicc @ 2011.07.15. 14:31)
Tegnap megnézettem egy barátnőmmel, és leállította, hogy felhívjon: "Ez ugye a Ron Weasley??" Hiába mondtam, hogy van rendes neve is, neki akkor is Ron marad, pff. dry.gif  A film egyébként nagyon bejött neki. smileeee.gif

Nos igen. Egy biztos, hogy még sokáig, sokaknak Ron Weasley lesz. Ez olyan, mint, a Tom Hanks = Forrest Gump, például. Most hirtelen ez jutott eszembe, de, várjunk csak, hogy egy jobbat mondjak, inkább: Marty McFly = Michael J. Fox.

De szerintem az emberek le fognak szokni erről, idővel, és megtanulják majd (akiknek ez még nem megy) az igazi nevén szólítani.

Még kell néhány ilyen film tőle, ezt elismerem, de, ha ilyen alakításai lesznek a jövőben, és miért ne lennének? Akkor fix, hogy sokat fogjuk emlegetni.

Mindenesetre azt hiszem, a jövőben is fogok tőle filmeket nézni, mert, jó színésznek találom, Rupertet, és nem Ront. wink.gif

Ne haragudjatok, hogy zavartam blush.gif
Cserébe találtam még nektek egy képet, nem tudom, hogy HQ-ban fent van-e blush.gif (de ha igen, akkor nagy bakot lőttem rohog.gif)

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/16/5934748133_789a49da17_b.jpg
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, kateblock
2011. július 17. 11:32 #1139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boscorelli @ 2011.07.16. 20:35)
Sziasztok lányok! Bocsi, hogy így betolakodok ide hozzátok, és itt válaszolok, de végül is, Rupertről van szó, úgyhogy, azt hiszem, jó helyen járok wink.gif
Abszolút az volt, igen. Bár tudod, gondoltam én korábban is, hogy ki fog tudni törni a Ron skatulyából, mert, miért ne lehetne rá képes? A Harry Potter filmekben is látszik, hogy van tehetsége a színjátszáshoz.
Ez a film zseniális volt tőle, jó, hogy megnéztem, még úgy is tetszett, hogy a felirat csúszott egy kicsit. Ez egy csöppet idegesítő volt, de még pont elviselhető kategória.
Amit még észrevettem, az-az angol akcentus. Abszolút király, bár nagyon nehezen érthető szerintem blush.gif De tényleg, teljesen más, mint az amerikai, de nagyon érdekes, legalábbis, számomra. blush.gif
Ja és Emliy-t is észre vettem ám wub.gif , na igen, ez nem az Ő topikja wink.gif 
Nos igen. Egy biztos, hogy még sokáig, sokaknak Ron Weasley lesz. Ez olyan, mint, a Tom Hanks = Forrest Gump, például. Most hirtelen ez jutott eszembe, de, várjunk csak, hogy egy jobbat mondjak, inkább: Marty McFly = Michael J. Fox.
De szerintem az emberek le fognak szokni erről, idővel, és megtanulják majd (akiknek ez még nem megy) az igazi nevén szólítani.
Még kell néhány ilyen film tőle, ezt elismerem, de, ha ilyen alakításai lesznek a jövőben, és miért ne lennének? Akkor fix, hogy sokat fogjuk emlegetni. 
Mindenesetre azt hiszem, a jövőben is fogok tőle filmeket nézni, mert, jó színésznek találom, Rupertet, és nem Ront. wink.gif
Ne haragudjatok, hogy zavartam blush.gif 
Cserébe találtam még nektek egy képet, nem tudom, hogy HQ-ban fent van-e blush.gif (de ha igen, akkor nagy bakot lőttem  rohog.gif)
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/16/5934748133_789a49da17_b.jpg

Jól esik a szívnek ilyen hozzászólásokat olvasni. Semmi baj, nem számítasz betolakodónak, mi csak örülünk, ha valaki idetéved, sőt, a negatív kritikát is átbeszéljük, bár ide csak az ír, aki szereti Rupertet vagy aki azt sem tudja, hogy ki ő, csak beírkál, hogy nem ismeri dry.gif

Pont azért, mert Rupert kilóg a sorból, neki van a legtöbb esélye mihamarabb kitörtni a skatulyából. Rupert mindent megtenne azért, hogy ne Ronként maradjon mindenki szemében és jó úton halad. Egyszer felkeresték Ausztráliából, hogy az egész trió szerepeljen az új Óz, a csodák csodája projektben és Rupert úgy látta, hogy a neki szánt madárijesztő ?? szerep is megfelel, bármi csak ne Ron legyen.

Aki annyira még nem ismeri Rupertet és szeretné jobban megismerni, szíves figyelmében ajánlanám azokat a videókat is, amiket a HP óta csinált és inkább a comedy oldal felé húz. Pl Come fly with me vagy a tavalyi Comic Relief charity videó Tom Feltonnal, Keira Knightley, Sir Paul McCartney, JLS és James Corden társaságában. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2011. július 19. 20:27 #1140
- törölt felhasználó -    
Kezdek aggódni Rupertért. Annyira akarja ezt az Eddies sielős filmet, de az még mindig nem tart sehol sad.gif
1 felhasználónak tetszik: DreamerGirl
59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok