Idézet (Domcicc @ 2011.07.12. 19:41)
Pedig rengeteg sztárnak indult epizódszerepekkel a karrierje, szerintem simán be lehet vállalni egy ilyet akkor is, ha előtte azért elég nagyszabású filmekben szerepelt az illető, ha munkára van szüksége, akkor ne finnyáskodjon. (Oké, ez azért nem vonatkozik minden munkaterületre) Lehet, hogy ez két lépés vissza neki, de mégiscsak jobb, mint munka nélkül ücsörögni otthon, várva, hogy visszahívjanak...
Eléggé meglepett, amit írtál, bár fogalmam sincs miért, hisz ez hálivúd, ott a pénz és a szépség előre valóbb (ezért jósolnék Emmának nagyobb karriert, meg egyébként Matt Lewis is kezd kikupálódni, az ikrek és Tom mellé simán beférne a sorba). Rupert is helyes, bár szerintem sem a legjobb pasi, de minél több figyelmet fordítok rá, annál inkább meglátom benne a szépet és persze a hibákat is. Ez a lúzeres dolog érdekes egyébként, ha visszagondolok, sok kedvencem játszott rosszfiút/lúzert nem egy filmben, és végül mégis tömegek sóhajtoztak, amint megpillantották...persze évekkel később. Ott van pl Zac Levi, aki régen nem volt kimondott jó pasi, de az évek során azért elég helyes lett. Meg aztán ott vannak azok, akik mondjuk 20-25 évesen iszonyat szexik voltak, a 40es éveik alsó határát súrolva már menekül az ember. Szóval elég nagy h*lyeség a szépségüket nézni elsősorban, mert az változik.
Az én szemem előtt csak az lobog, hogy törjön ki a skatulyából és ha ehhez egy sorozat kell, itt vagy ott, akkor az kell. Sok mindent csinálhat még, szedhet magára színészkedési tippeket és gyűjtheti őket későbbre, amikor a szerepe nem csak annyit kíván meg tőle, hogy fapofával bírót alakítson egy ügyvédes sorozatban vagy egy szélhámost a CSI 3000-ik spin-offjában
És talán rosszul hangzik amit most mondok, de igen is meg kell tapasztalnia milyen odakint, manapság sok amerikai-angol produkció készül, amibe az amcsik csak pénzt adnak meg a sztori kb felét. Ezek a filmek általában még jók és rengeteg angol színész van a filmekben, az amerikai forgatási helyszín és szerződés ellenére. Menjen csak ki és tapasztalja meg milyen odakint, mert ha nem úgy jár, mint az én egyik kedvenc színészem, aki amerikai ügynököt fogadott és úgy tették be egy pilotba, hogy alig castingolták, nem látták semmiben, üvöltöztek vele meg még több pénzt ígértek neki, csak fogadja el és írjon alá. Az egy hónapos forgatásból 3 lett és fél évig nem csinálhatott semmit, mert azt a nyavalyás telefont várta, hogy lesz-e valami a sorozatából. 9 hónapja ment el az életéből a nagy semmire. Fizetést ugyan kapott de 9 hónapig semmit nem csinálhatott és meg is lett az eredménye. Megpecsételték, hogy bukott sztár, azóta sem igazán hívják onnan.
Van aki át tudja törni azt a bizonyos falat, van aki nem. Rupert ne járjon így. Ha csak az angol sorozatok világát nézzük, egy 4-6 részes sorozatot 3-4 hónap alatt forgatnak le, vagyis egy Misfits mellé egy másik nagyobb projektet is bevállalhat, kényelmesen, jövedelem tuti, talán nem több, mint egy piloté, de azzal is bővebb lesz a CV-je..