Starity

Rupert Grint

59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 12. 00:37 #1101
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 21:28)
Rupert mesélt arról, hogy milyen kínos volt felvenni a jelenetet. Azt mondta, annyit idegelte magát rajta, hogy a végén vett egy nagy levegőt és elhatározta, már mindegy, majd eljön egyszer a pillanat.  laugh.gif

Nem volt rajta alsónadrág? Vagy is fürdőnadrág? unsure.gif Én azt hittem minden jelenetnél viselnek egy ilyen miniatűr nadrágot. laugh.gif Amúgy tényleg elég kínos lehetett, én is szégyenlős vagyok. blush.gif

Most néztem meg a Driving Lessons-t (az elmúlt három napban miden nap néztem egy-egy Rupert filmet laugh.gif )és hát teljesen másra számítottam. Azt hittem ilyen kis aranyos, limonádé film lesz, vagy valami vígjáték, de már az első 10 percbe síkideg voltam az anyától, és bottal csapkodtam volna...Annyira idegesített végig ez a nő, hogy reklamalo.gif Egyébként nagyon érdekes film volt, és tetszett, de borzasztó belegondolni, hogy TÉNYLEG léteznek ilyen családok, és ez szerintem szörnyű...nekem is van egy lányosztálytársam akik szintén ilyesmi életet élnek, mondjuk azzal a különbséggel, hogy a lány lelkesen teszi, míg ugye Rupert karaktere Ben boldogtalan. De szerintem ez szörnyű... unsure.gif
Viszont megérte megnézni, mert tényleg nagyon jó. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, kateblock
2011. július 12. 08:44 #1102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.12. 00:37)
Nem volt rajta alsónadrág? Vagy is fürdőnadrág?  unsure.gif Én azt hittem minden jelenetnél viselnek egy ilyen miniatűr nadrágot.  laugh.gif Amúgy tényleg elég kínos lehetett, én is szégyenlős vagyok.  blush.gif 
Most néztem meg a Driving Lessons-t (az elmúlt három napban miden nap néztem egy-egy Rupert filmet laugh.gif )és hát teljesen másra számítottam. Azt hittem ilyen kis aranyos, limonádé film lesz, vagy valami vígjáték, de már az első 10 percbe síkideg voltam az anyától, és bottal csapkodtam volna...Annyira idegesített végig ez a nő, hogy  reklamalo.gif Egyébként nagyon érdekes film volt, és tetszett, de borzasztó belegondolni, hogy TÉNYLEG léteznek ilyen családok, és ez szerintem szörnyű...nekem is van egy lányosztálytársam akik szintén ilyesmi életet élnek, mondjuk azzal a különbséggel, hogy a lány lelkesen teszi, míg ugye Rupert karaktere Ben boldogtalan. De szerintem ez szörnyű... unsure.gif 
Viszont megérte megnézni, mert tényleg nagyon jó.  meghajolo.gif

Tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre sorry.gif Sorry.
A Borsonline a HP sztárok magánéletéről és karrierjükről írkál több részes cikkeket. mellow.gif Nem igazán a magánélet zavar, hanem a sok habla hablaty ami hazugság (film pl) mellow.gif

Laura Linney alakította Rupert anyját a filmben, aki az egyik legtehetségesebb színésznő a földkerekségen. Amerikai a nő, de az angol akcentusa megtévesztően jó. Engem nem tudott átvernim érződik azon, hogy nem angol de nem is az a lényeg. Szívszorító film volt ez. Ezután a film után döntöttem el, hogy jobban pártolom Rupert kisebb költségvetésű filmekben való szereplését. Annyi örültem, hogy a film végén beszólt Sarahnak pedig a film elején a versolvasós résznél a falat kapartam rohog.gif

Nem, Ruperten nem volt semmi. Ha csak egy kisgatyában lett volna, abban nem lenne semmi érdekes. Ez egy kis költségvetésű angol film, tehát figyelnek a részletekre. Láttam már olyan filmet, amiben a szereplő elméletileg meztelenül állt volna a kádban (férfiasság eltakarva) de az alsógatya vonala látszott. Nem, itt nincs ilyen. Az angol filmekben figyelnek az ilyen apróságokra is. Részletes kidolgozás biggrin.gif

Te amúgy mióta követed Rupert munkásságát és a topikot? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Pandus, funny18, Domcicc
2011. július 12. 15:45 #1103
Pandus
Pandus

Jah, hát a Bors tipikus pletyka lap sose vettem meg, ezután se fogom. pardon.gif Ja, de pénteken megvettem, mert osztálytársamról volt benne egy egy oldalas cikk. smileeee.gif

Igen, aki az anyját alakította nagyon jól játszotta, attól függetlenül, hogy téglával dobáltam volna meg. laugh.gif De tényleg hiteles volt, és végig azon gondolkodtam, hogy hol láttam ezt a nőt?! Mert már láttam egy filmben, de fogalmam sincs miben, utána is fogok nézni. smileeee.gif

Be kell vallanom, hogy csak 1 hete kezdtem be-be nézegetni a topicba kíváncsiságból, mert ugye nagyon sokáig volt kedvencem Rupert, de aztán így alaposabban nem foglalkoztam vele. És tudtam, hogy vannak filmjei még HP-n kívül, még régebben láttam a Cherrybomb, és a Driving Lessons előzetesét, de odáig sosem jutottam el, hogy meg is nézzem őket. Aztán ugye most kezdték el promózni a HP utolsó részét, és láttam Rupertről képeket és bevillant, hogy mennyire szerettem, de sose láttam tőle más filmeket, ezért hát aktivizáltam magam, és utána olvasgattam, meg leszedtem ugye a filmjeit. blush.gif
Amúgy nagyon remélem, hogy Harry Potter után nem fog elkallódni, mert nagyon tehetséges színésznek tartom, és szerintem neki jól áll a dráma. smileeee.gif Bár mivel ugye egész életében Ron-t játszotta egy ideig be lesz skatulyázva, de nagyon remélem, hogy ki tud belőle törni, mert ő sokkal több Ronnál. Mindig az a példa lebeg ilyenkor a szemem előtt, hogy Johnny Depp is sorozatsztár volt (Jump 21), aztán lassan ma már senki nem emlékszik arra a sorozatra, hogy ő abban játszott, mert sikerült kitörnie belőle. Remélem Rupertet is ellátják sok filmajánlattal. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2011. július 12. 18:17 #1104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.12. 15:45)
Jah, hát a Bors tipikus pletyka lap sose vettem meg, ezután se fogom. pardon.gif Ja, de pénteken megvettem, mert osztálytársamról volt benne egy egy oldalas cikk.  smileeee.gif 
Igen, aki az anyját alakította nagyon jól játszotta, attól függetlenül, hogy téglával dobáltam volna meg.  laugh.gif De tényleg hiteles volt, és végig azon gondolkodtam, hogy hol láttam ezt a nőt?! Mert már láttam egy filmben, de fogalmam sincs miben, utána is fogok nézni.  smileeee.gif 
Be kell vallanom, hogy csak 1 hete kezdtem be-be nézegetni a topicba kíváncsiságból, mert ugye nagyon sokáig volt kedvencem Rupert, de aztán így alaposabban nem foglalkoztam vele. És tudtam, hogy vannak filmjei még HP-n kívül, még régebben láttam a Cherrybomb, és a Driving Lessons előzetesét, de odáig sosem jutottam el, hogy meg is nézzem őket. Aztán ugye most kezdték el promózni a HP utolsó részét, és láttam Rupertről képeket és bevillant, hogy mennyire szerettem, de sose láttam tőle más filmeket, ezért hát aktivizáltam magam, és utána olvasgattam, meg leszedtem ugye a filmjeit.  blush.gif 
Amúgy nagyon remélem, hogy Harry Potter után nem fog elkallódni, mert nagyon tehetséges színésznek tartom, és szerintem neki jól áll a dráma.  smileeee.gif Bár mivel ugye egész életében Ron-t játszotta egy ideig be lesz skatulyázva, de nagyon remélem, hogy ki tud belőle törni, mert ő sokkal több Ronnál. Mindig az a példa lebeg ilyenkor a szemem előtt, hogy Johnny Depp is sorozatsztár volt (Jump 21), aztán lassan ma már senki nem emlékszik arra a sorozatra, hogy ő abban játszott, mert sikerült kitörnie belőle. Remélem Rupertet is ellátják sok filmajánlattal.  meghajolo.gif

Laura Linneyt kisebb amerikai filmekben láthattad, ha jól tudom nem sok nagy hollyweird filmben szerepelt. Ami nálunk is ment, az az Egy bébiszitter naplója és az HBO-n ment egy sorozata valami Adams címmel, nem tudom. Szeret angol filmekbe átugrani, szerepelt a Love Actually-ben is. Nagyon tehetséges színésznő. Én láttam tőle a The Savages filmet, amiben az apja halálos beteg volt. Díjnyertes film és szétsírtam rajta a sminkem. mellow.gif

Rupert sorsa kérdéses. Ronként fogják elkönyvelni de úgy látom mindent megtesz, hogy ne legyen az. Sok választási lehetősége nincs, Danielnek sincs munka az USA-ban, Rupertnek pedig amúgy sem, ezért maradnak a kisebb felkérések, független filmek és angol projektek. Én már anno is megmondtam, hogy Rupertnek egy olyan filmben kellene szerepelnie, ami dráma, de valami ütősben. Egy őrült patikus például aki rossz gyógyszert vesz be, mérgezi a szomszédokat és a bankban rabul ejt embereket, szétlő mindent ... Valami nagyon nem Ronos ... Erre Amerika lenne a legjobb, de lássuk be, nem a legszebb, és a hírnév manapság nem ér sokat. Én nem bánom, az UK-ban rengeteg olyan projekt van, amiben részt vehet, simán betenném a Misfitsbe vagy a Skinsbe de akár egy 6 részes minidrámát is el tudok képzelni Bill Nighyval és Ruperttel biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, Pandus
2011. július 12. 18:35 #1105
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
A Love Actuallyben tuti láttad, azt mindenki látta már biggrin.gif
Idézet (kateblock @ 2011.07.12. 18:17)
Rupert sorsa kérdéses. Ronként fogják elkönyvelni de úgy látom mindent megtesz, hogy ne legyen az. Sok választási lehetősége nincs, Danielnek sincs munka az USA-ban, Rupertnek pedig amúgy sem, ezért maradnak a kisebb felkérések, független filmek és angol projektek. Én már anno is megmondtam, hogy Rupertnek egy olyan filmben kellene szerepelnie, ami dráma, de valami ütősben. Egy őrült patikus például aki rossz gyógyszert vesz be, mérgezi a szomszédokat és a bankban rabul ejt embereket, szétlő mindent ... Valami nagyon nem Ronos ... Erre Amerika lenne a legjobb, de lássuk be, nem a legszebb, és a hírnév manapság nem ér sokat. Én nem bánom, az UK-ban rengeteg olyan projekt van, amiben részt vehet, simán betenném a Misfitsbe vagy a Skinsbe de akár egy 6 részes minidrámát is el tudok képzelni Bill Nighyval és Ruperttel  biggrin.gif

Hú, parádés lenne a Misfitsben, pláne ha Rob visszatérne arra az időre, úgy lenne csak az igazi rohog.gif Egyébként el tudom oda képzelni hosszútávra és epizódszerepre is, valami gonoszabb karakterrel. Simán tudná hozni.
Azért elég szégyen, hogy nem kapnak rengeteg ajánlatot ezután. Bár az is tény, hogy ha valakit nagyon hosszú ideig alakítasz, akkor általában nem szoktak sok nagyobb filmmel megkeresni. unsure.gif Bár Rupertnek van eddig a legtöbb készülő projektje, nem?
Úgy egyébként, Isten ments, hogy valami amerikai tömegcuccban szerepeljen bármelyikük is, maradjanak csak a jó kis szigetországi (és európai) filmeknél.
2 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus
2011. július 12. 18:39 #1106
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Domcicc @ 2011.07.12. 18:35)
Hú, parádés lenne a Misfitsben, pláne ha Rob visszatérne arra az időre, úgy lenne csak az igazi rohog.gif Egyébként el tudom oda képzelni hosszútávra és epizódszerepre is, valami gonoszabb karakterrel. Simán tudná hozni.
Azért elég szégyen, hogy nem kapnak rengeteg ajánlatot ezután. Bár az is tény, hogy ha valakit nagyon hosszú ideig alakítasz, akkor általában nem szoktak sok nagyobb filmmel megkeresni. unsure.gif Bár Rupertnek van eddig a legtöbb készülő projektje, nem? 
Úgy egyébként, Isten ments, hogy valami amerikai tömegcuccban szerepeljen bármelyikük is, maradjanak csak a jó kis szigetországi (és európai) filmeknél.

Nem is tudom. Van pár projektje előjegyzésben, de most nem tudom, hogy Emmának mennyi van.
Én is amondó vagyok, hogy még több brit filmben szerepeljen vagy kis költségvetésű filmekben mert ott jobban megmutatkozik a tehetsége mint az amcsi filmekben. Meg én néha jobban elvagyok a drámai és elgondolkodtató filmeken mint a bugyuta, híg vackokon. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Pandus
2011. július 12. 18:45 #1107
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.07.12. 18:35)

Nem akarok sem felvidítani sem letörni senkit, de a filmipar meg van halva. Olyan infókhoz jutottam, hogy Danielnek SINCS munkája az USA-ban, mert hiába kopogtat minden ajtón, sorra dobják vissza a papírjait. A hírnév semmit nem jelent már, aki kimegy Amerikába, az mindent újból kezd, előről, mintha még soha nem színészkedett volna. Danielnek azt mondták, hogy nem elég szép és hogy pont nem egy olyan figura, akivel nem lehet bármit eladni. Egy másik, kedvenc színészem fórumán olvastam valakitől, akinek a rokona annál az ügynökségnél dolgozik, ahol Daniel is van. Dan mozgósította az embereit és a Warner Bros ajtaján is kopogtatott már, de ott azt mondták neki, hogy köszönjük szépen, a HP-ben jó voltál, de Amerika nem neked való, mert (idézek) 'Hollywood is selling s*x' Daniel pedig se nem helyes se nem izmos, egyszóval nem felelne meg a követelményeknek. Gyanítom, hogy Rupert szénája akkor mégrosszabbul áll de belőle kinézem, hogy nem is akar kimenni. Rupert szerintem pánikol és bármit elfogadna, ami a keze ügyébe akad, akár Amerikából is ..

Tom Feltonnak meg James & Oliver Phelpsnek megy a legjobban, de legyünk is őszinték, ők szívdöglesztőek (Rupert is szerintem) de Amerikának csak az kell, ami nekik tetszik, és fent említett embereken kevésbé látszódik, hogy honnan jöttek. Nem eyecandy, de még belefér kategória ..

Gondolkoztam melyik sorozatba kellene betenni, de attól tartok, hogy a sorozatosak nem merik nem bírnák anyagilag (bár kérdés mennyiért vállalná el). Én egyébként legnagyobb félelmemben hiszek, hogy egy amerikai sorozattal akarja majd elintézni a skatulyát unsure.gif A Comrade filmen nagyon meglepődtem, magam is jobban szeretném látni európai filmekben inkább ..
3 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus, Domcicc
2011. július 12. 18:59 #1108
Pandus
Pandus

Na jó, ez azért meglepett. blink.gif Mármint, hogy ennyire nincsenek "megbecsülve." Nem vagyok oda Danért, de azért be kell vallani, hogy tehetséges színész. Csak azért, mert "nem szép" (ízlések és pofonok egyébként) visszadobják a papírjait? Mert? Már ennyire a külsőségekről szólnak a dolgok? Ha már itt tartunk odavagyok Tom Feltonért, de például ő sincs kigyúrva, meg ő sem az a tipikus wub.gif csávó. Mondjuk ezek után, hogy ennyire nincsenek tárt karokkal várva nagyobb az esélye, hogyha például Rupertet felkérik valami bugyuta filmre elfogadná, mert az is jobb, mint a semmi. unsure.gif De legalább pénzügyileg nem kell aggódniuk ha egy ideig pangás van náluk, mert nem hinném, hogy éhen halnak.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, Domcicc
2011. július 12. 19:06 #1109
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.12. 18:59)
Na jó, ez azért meglepett.  blink.gif Mármint, hogy ennyire nincsenek "megbecsülve." Nem vagyok oda Danért, de azért be kell vallani, hogy tehetséges színész. Csak azért, mert "nem szép" (ízlések és pofonok egyébként) visszadobják a papírjait? Mert? Már ennyire a külsőségekről szólnak a dolgok? Ha már itt tartunk odavagyok Tom Feltonért, de például ő sincs kigyúrva, meg ő sem az a tipikus  wub.gif csávó. Mondjuk ezek után, hogy ennyire nincsenek tárt karokkal várva nagyobb az esélye, hogyha például Rupertet felkérik valami bugyuta filmre elfogadná, mert az is jobb, mint a semmi.  unsure.gif De legalább pénzügyileg nem kell aggódniuk ha egy ideig pangás van náluk, mert nem hinném, hogy éhen halnak.

Engem is sokkolt amit olvastam. Amerikában Daniel kisebb szerepeket is elvállalna, mégis sorozatokba úgy keresik az embereket, hogy kimennek az utcára és kérdezősködnek emberektől, hogy szerepelt-e már valamiben, színi iskolákba járnak be stb megkérdezni, hogy ki AKAR közreműködni velük ... blink.gif

Amióta Hollywood ennyire elértéktelenedett, valóban a szépség számít, ami megmagyarázza, hogy a külföldről érkezett emberkéket miért állandóan rosszfiúnak meg lúzernek teszik be filmekbe. Emelett szerintem Rupertnek nincs sok esélye de én nem lennék ebben 100%-ig biztos. Hollyweird mindig tartogat számunkra meglepetést és azokat pártfogolja, akikből ezelőtt 5 évvel ezelőtt ki sem nézted volna ...
Nem, manapság már ebben sem lehet bízni, mert ha filmekbe nem is, a sorozatokban mindig vannak üres helyek és ha MÁZLIJA van, esetleg bekerülhet egy két rész erejéig, kezdő fizetéssel csak ehhez sok sztárnak nem fűllik a foga ...
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, Pandus
2011. július 12. 19:41 #1110
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Pedig rengeteg sztárnak indult epizódszerepekkel a karrierje, szerintem simán be lehet vállalni egy ilyet akkor is, ha előtte azért elég nagyszabású filmekben szerepelt az illető, ha munkára van szüksége, akkor ne finnyáskodjon. (Oké, ez azért nem vonatkozik minden munkaterületre) Lehet, hogy ez két lépés vissza neki, de mégiscsak jobb, mint munka nélkül ücsörögni otthon, várva, hogy visszahívjanak...
Eléggé meglepett, amit írtál, bár fogalmam sincs miért, hisz ez hálivúd, ott a pénz és a szépség előre valóbb (ezért jósolnék Emmának nagyobb karriert, meg egyébként Matt Lewis is kezd kikupálódni, az ikrek és Tom mellé simán beférne a sorba). Rupert is helyes, bár szerintem sem a legjobb pasi, de minél több figyelmet fordítok rá, annál inkább meglátom benne a szépet és persze a hibákat is. Ez a lúzeres dolog érdekes egyébként, ha visszagondolok, sok kedvencem játszott rosszfiút/lúzert nem egy filmben, és végül mégis tömegek sóhajtoztak, amint megpillantották...persze évekkel később. Ott van pl Zac Levi, aki régen nem volt kimondott jó pasi, de az évek során azért elég helyes lett. Meg aztán ott vannak azok, akik mondjuk 20-25 évesen iszonyat szexik voltak, a 40es éveik alsó határát súrolva már menekül az ember. Szóval elég nagy h*lyeség a szépségüket nézni elsősorban, mert az változik.
3 felhasználónak tetszik: funny18, kateblock, Pandus
2011. július 12. 20:32 #1111
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.07.12. 19:41)
Pedig rengeteg sztárnak indult epizódszerepekkel a karrierje, szerintem simán be lehet vállalni egy ilyet akkor is, ha előtte azért elég nagyszabású filmekben szerepelt az illető, ha munkára van szüksége, akkor ne finnyáskodjon. (Oké, ez azért nem vonatkozik minden munkaterületre) Lehet, hogy ez két lépés vissza neki, de mégiscsak jobb, mint munka nélkül ücsörögni otthon, várva, hogy visszahívjanak... 
Eléggé meglepett, amit írtál, bár fogalmam sincs miért, hisz ez hálivúd, ott a pénz és a szépség előre valóbb (ezért jósolnék Emmának nagyobb karriert, meg egyébként Matt Lewis is kezd kikupálódni, az ikrek és Tom mellé simán beférne a sorba). Rupert is helyes, bár szerintem sem a legjobb pasi, de minél több figyelmet fordítok rá, annál inkább meglátom benne a szépet és persze a hibákat is. Ez a lúzeres dolog érdekes egyébként, ha visszagondolok, sok kedvencem játszott rosszfiút/lúzert nem egy filmben, és végül mégis tömegek sóhajtoztak, amint megpillantották...persze évekkel később. Ott van pl Zac Levi, aki régen nem volt kimondott jó pasi, de az évek során azért elég helyes lett. Meg aztán ott vannak azok, akik mondjuk 20-25 évesen iszonyat szexik voltak, a 40es éveik alsó határát súrolva már menekül az ember. Szóval elég nagy h*lyeség a szépségüket nézni elsősorban, mert az változik.

Az én szemem előtt csak az lobog, hogy törjön ki a skatulyából és ha ehhez egy sorozat kell, itt vagy ott, akkor az kell. Sok mindent csinálhat még, szedhet magára színészkedési tippeket és gyűjtheti őket későbbre, amikor a szerepe nem csak annyit kíván meg tőle, hogy fapofával bírót alakítson egy ügyvédes sorozatban vagy egy szélhámost a CSI 3000-ik spin-offjában biggrin.gif

És talán rosszul hangzik amit most mondok, de igen is meg kell tapasztalnia milyen odakint, manapság sok amerikai-angol produkció készül, amibe az amcsik csak pénzt adnak meg a sztori kb felét. Ezek a filmek általában még jók és rengeteg angol színész van a filmekben, az amerikai forgatási helyszín és szerződés ellenére. Menjen csak ki és tapasztalja meg milyen odakint, mert ha nem úgy jár, mint az én egyik kedvenc színészem, aki amerikai ügynököt fogadott és úgy tették be egy pilotba, hogy alig castingolták, nem látták semmiben, üvöltöztek vele meg még több pénzt ígértek neki, csak fogadja el és írjon alá. Az egy hónapos forgatásból 3 lett és fél évig nem csinálhatott semmit, mert azt a nyavalyás telefont várta, hogy lesz-e valami a sorozatából. 9 hónapja ment el az életéből a nagy semmire. Fizetést ugyan kapott de 9 hónapig semmit nem csinálhatott és meg is lett az eredménye. Megpecsételték, hogy bukott sztár, azóta sem igazán hívják onnan.

Van aki át tudja törni azt a bizonyos falat, van aki nem. Rupert ne járjon így. Ha csak az angol sorozatok világát nézzük, egy 4-6 részes sorozatot 3-4 hónap alatt forgatnak le, vagyis egy Misfits mellé egy másik nagyobb projektet is bevállalhat, kényelmesen, jövedelem tuti, talán nem több, mint egy piloté, de azzal is bővebb lesz a CV-je..
3 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus, Domcicc
2011. július 12. 21:58 #1112
- törölt felhasználó -    
Én a Harry Potterben nagyon szerettem,de amúgy nem vagyok oda érte!
2011. július 13. 08:51 #1113
- törölt felhasználó -    
Láttuk már az újabb amerikai akcentusos videót a NY Premier előtti órákból? Tegnap előtt töltötték fel a netre. Tom nem ismerte fel Robert Pattinsont ohmy.gif és soha nem hallott még a J.A.G. sorozatról ohmy.gif , amerikai akcentusa több mint kiváló, Rupert pedig .. olvasni sem tud _nevet.gif rohog.gif
Énekelték Miley Cyrustól a Party in the USA-t .. biggrin.gif
Sem Matthewnak, sem Rupertnek nem ajánlom az énekesi karriert rohog.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus
2011. július 13. 09:11 #1114
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.13. 08:51)
Láttuk már az újabb amerikai akcentusos videót a NY Premier előtti órákból? Tegnap előtt töltötték fel a netre. Tom nem ismerte fel Robert Pattinsont  ohmy.gif  és soha nem hallott még a J.A.G. sorozatról  ohmy.gif , amerikai akcentusa több mint kiváló, Rupert pedig .. olvasni sem tud  _nevet.gif  rohog.gif 
Énekelték Miley Cyrustól a Party in the USA-t ..  biggrin.gif 
Sem Matthewnak, sem Rupertnek nem ajánlom az énekesi karriert  rohog.gif  biggrin.gif

Én láttam. Livestreamen néztem a New York-i premiert és előtte ezt mutatták. Behaltam. Miley-t kellett énekelni omg.gif Azt hiszem, hogy Tom nyert, de Rupert legalább kapott csokis kekszet. rohog.gif
2011. július 13. 12:40 #1115
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.13. 09:11)
Én láttam. Livestreamen néztem a New York-i premiert és előtte ezt mutatták. Behaltam. Miley-t kellett énekelni omg.gif Azt hiszem, hogy Tom nyert, de Rupert legalább kapott csokis  kekszet. rohog.gif

Ez valami stúdióban volt rolleyes.gif A pasi rohadt vicces volt, kikapta Rupert kezéből mindazt, amit adott neki, mert Rupert semmiről sem tudta, hogy mi micsoda _nevet.gif
Szegény Rupert _nevet.gif Én megsimogatnám a kisbuksiját és odaadnám neki a nagy Milkámat is, amit ma kaptam biggrin.gif
2011. július 13. 12:44 #1116
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.13. 12:40)
Ez valami stúdióban volt  rolleyes.gif A pasi rohadt vicces volt, kikapta Rupert kezéből mindazt, amit adott neki, mert Rupert semmiről sem tudta, hogy mi micsoda  _nevet.gif 
Szegény Rupert  _nevet.gif Én megsimogatnám a kisbuksiját és odaadnám neki a nagy Milkámat is, amit ma kaptam  biggrin.gif

Igen ott volt, de amíg nem kezdődött a premier ezt és a HP trailerét nyomták egyfolytában rohog.gif Hármuk közül Tom volt a legügyesebb. rolleyes.gif De azt nem értem, hogy miért JAG DVD-t meg egy vízipisztolyt vagy mit kapott unsure.gif Nem valami nagy ajándékokat kaptak. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 13. 12:47 #1117
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.13. 12:44)
Igen ott volt, de amíg nem kezdődött a premier ezt és a HP trailerét nyomták egyfolytában rohog.gif Hármuk közül Tom volt a legügyesebb. rolleyes.gif De azt nem értem, hogy miért JAG DVD-t meg egy vízipisztolyt vagy mit kapott  unsure.gif Nem valami nagy ajándékokat kaptak.  rohog.gif

Én meg afelett nem tudok napirendi pontra térni, hogy Tom nem ismerte fel Robert Pattinsont és a J.A.G-ről sem hallott még soha sem ... Ez nem előre megírt szöveg alapján lehetett?
2011. július 13. 12:53 #1118
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.13. 12:47)
Én meg afelett nem tudok napirendi pontra térni, hogy Tom nem ismerte fel Robert Pattinsont és a J.A.G-ről sem hallott még soha sem ... Ez nem előre megírt szöveg alapján lehetett?

Nagyon úgy fest a dolog, mert én sem hiszem el, hogy Rob-ot nem ismerte fel. Ennyire nem lehet sügér rolleyes.gif Az oké, hogy nem tudnak Miley-t énekelni, de azért akivel játszott egy filmben azt azért illene felismernie. Lehet, hogy direkt a netes várakozóknak vették fel. Jót derültem rajta _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 13. 12:57 #1119
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.13. 12:53)
Nagyon úgy fest a dolog, mert én sem hiszem el, hogy Rob-ot nem ismerte fel. Ennyire nem lehet sügér rolleyes.gif Az oké, hogy nem tudnak Miley-t énekelni, de azért akivel játszott egy filmben azt azért illene felismernie. Lehet, hogy direkt a netes várakozóknak vették fel. Jót derültem rajta _nevet.gif

Valakinek nagyon egy harmadik dimenzióban és galaxisban kellene laknia, hogy ne hallhasson Robertről biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. július 13. 19:26 #1120
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lo8dg1AGB51qbc2dgo1_500.jpg

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, Pandus, Tjaaash
59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok