Starity

Rupert Grint

59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 00:59 #1081
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (funny18 @ 2011.07.10. 00:50)
Mint ahogy Kate is írta, Rupert nagyon jól tudja titkolni a magánéletét. Paparazzi képet is csak elvétve lehet találni róla bár, hogy jön a HP most azért vannak róla. Georgia pedig nem olyan híres mint ő ezért róla biztosan nem lehet találni semmi ilyet.
A filmeket meg csak ajánlani tudom. Mind a kettő kitűnő szórakozást nyújt. Rupert mind a kettőben nagyon édes heart.gif

De hogy lehet ennyire titkolni egyébként? Mármint ehhez tényleg szinte tehetség kell, hogy ne találjanak róla semmit...se paparazzi képek, se magánélet.

Most jön le a Wild Target wub.gif Lehet ma éjjel ha nem tudok aludni megnézem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18
2011. július 10. 01:06 #1082
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.10. 00:59)
De hogy lehet ennyire titkolni egyébként? Mármint ehhez tényleg szinte tehetség kell, hogy ne találjanak róla semmit...se paparazzi képek, se magánélet. 
Most jön le a Wild Target  wub.gif Lehet ma éjjel ha nem tudok aludni megnézem smileeee.gif

Rupert aszisztense és az ügynöksége tartja vissza az infókat, és cáfolja, ha valami mégis kijut. Mivel nem járkálnak kézenfogva, fan fotó sincsen róluk, és ha lenne is, azt a média nem használhatja fel a kép készítőjének megnevezése nélkül. Persze ez történik, ellopják a képeket, mindenféle kredit nélkül. Így lesifotós sem igazán rohan oda hozzá, minek, ha egyszer a képeit nem engedetetik megjelentetni? Semmi értelme.

Ha Ruperttel tényleg annyira foglalkoznának, ez a hír is kikerülhetett volna, címlapra is, ha úgy akarják, de nem. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus, Domcicc
2011. július 10. 01:11 #1083
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 01:06)
Rupert aszisztense és az ügynöksége tartja vissza az infókat, és cáfolja, ha valami mégis kijut. Mivel nem járkálnak kézenfogva, fan fotó sincsen róluk, és ha lenne is, azt a média nem használhatja fel a kép készítőjének megnevezése nélkül. Persze ez történik, ellopják a képeket, mindenféle kredit nélkül. Így lesifotós sem igazán rohan oda hozzá, minek, ha egyszer a képeit nem engedetetik megjelentetni? Semmi értelme. 
Ha Ruperttel tényleg annyira foglalkoznának, ez a hír is kikerülhetett volna, címlapra is, ha úgy akarják, de nem.  biggrin.gif

Hát igen ennyit a médiáról. dry.gif Ami nem annyira érdekes számukra azt csak éppen megemlítik. Amúgy ezt a cikket én is olvastam és a fotót is megtaláltam nagyobban. Rupert nagyon aranyos és édes bár ezt már tudtuk heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Pandus, kateblock, Domcicc
2011. július 10. 01:15 #1084
Pandus
Pandus

Pf, persze az ilyen infókat nem írják ki, csak a botrányra hajtanak, az érdekli az embereket. pardon.gif
Egyébként látom ti jól informáltak vagytok így Rupertből, és olvastam még régebben valami olyasmi hírt, hogy Rupert egyik (szülinapi?) buliján megerőszakoltak egy lányt. Ez igaz? unsure.gif
2011. július 10. 01:16 #1085
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.10. 01:11)
Hát igen ennyit a médiáról. dry.gif  Ami nem annyira érdekes számukra azt csak éppen megemlítik. Amúgy ezt a cikket én is olvastam és a fotót is megtaláltam nagyobban. Rupert nagyon aranyos és édes bár ezt már tudtuk heart.gif

Pontosan, Rupert hidegen hagyja őket. Néha lefényképezgetik és kiírják, hogy szedett fel magára néhány kilót stb stb. Én egyébként nem bánom, sőt, nekem nagyon is jó így biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. július 10. 01:44 #1086
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
A Thunderpants-et mennyire érdemes megnézni? Csak mert úgymond elég régi, vagyis Rupert még fiatalka benne.
Driving lessons és Wild target mindjárt meglesz thumbsup.gif
2011. július 10. 08:33 #1087
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.07.10. 01:44)
A Thunderpants-et mennyire érdemes megnézni? Csak mert úgymond elég régi, vagyis Rupert még fiatalka benne. 
Driving lessons és Wild target mindjárt meglesz thumbsup.gif

A Thunderpants nem nagy durranás, de igazi fannak kötelező megnézni biggrin.gif
Wild Target és DL <3

Idézet (Pandus @ 2011.07.10. 01:15)

Egyébként látom ti jól informáltak vagytok így Rupertből, és olvastam még régebben valami olyasmi hírt, hogy Rupert egyik (szülinapi?) buliján megerőszakoltak egy lányt. Ez igaz?  unsure.gif

Én is úgy tudom. De a sztori hamis volt. Nem Rupert haverjai voltak. Szülinapi bulija volt, ez igaz, és ittak rendesen, csatlakozott hozzájuk néhány másik részeg emberke, akik azt sem tudták hol vannak és Rupertet sem ismerték fel. Sem senkit a HP-ből. Ruperték tovább álltak, de egy részeg csaj hátramaradt és sajnos megtörtént a dolog. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. július 10. 13:11 #1088
Pandus
Pandus

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 08:33)
Én is úgy tudom. De a sztori hamis volt. Nem Rupert haverjai voltak. Szülinapi bulija volt, ez igaz, és ittak rendesen, csatlakozott hozzájuk néhány másik részeg emberke, akik azt sem tudták hol vannak és Rupertet sem ismerték fel. Sem senkit a HP-ből. Ruperték tovább álltak, de egy részeg csaj hátramaradt és sajnos megtörtént a dolog.  mellow.gif

Köszönöm a felvilágosítást meghajolo.gif Csomó helyen kerestem már, de sehol nem találtam erről az ügyről semmit. Mondjuk azt hittem, hogy teljesen kamu mivel régen olvastam, valami Epizódban? laugh.gif Vagy más ilyen pletykalapban.
2011. július 10. 13:20 #1089
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.10. 13:11)
Köszönöm a felvilágosítást  meghajolo.gif Csomó helyen kerestem már, de sehol nem találtam erről az ügyről semmit. Mondjuk azt hittem, hogy teljesen kamu mivel régen olvastam, valami Epizódban?  laugh.gif Vagy más ilyen pletykalapban.

A pletykalapok hazudnak de gyakran igazat is mondanak, csak sokszor azért nem hiszi el az ember, mert nem nézi ki a sztárból, vagy nem tudja elképzelni. Bizonyíték hiányában pedig mindenki azt mond, amit akar.
Én személyszerint azt nem értem, hogy a Phelps ikrek bulijai olyan vadra sikerülnek, és még videó is volt arról a youtube-on, mégsem csináltak belőle nagy hepajt, pedig Rupert és Daniel is cowboy kalapot viselt, nőnek voltak öltözve (smink + ruha), visongattak az utcán meg alig tudtak menni maguktól, és ez nincs a Daily Fail (értsd Daily Mail) vagy a Dö Szán (The Sun) oldalon, pedig eme két brit újság szereti a Rupertről készült képeket kitenni a főoldal sávjára. Ebből simén lehetett volna főcímlap.
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, Pandus
2011. július 10. 14:52 #1090
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 08:33)
A Thunderpants nem nagy durranás, de igazi fannak kötelező megnézni  biggrin.gif 
Wild Target és DL <3

Akkor azt is beszerzem beer.gif
Wild Target, te jó ég, szakadtam _nevet.gif Bár mikor megláttam Bill Nighy nevét a stáblistában sejtettem, hogy ilyen lesz, nade ennyire.. rohog.gif Martin Freeman vigyora, beteg biggrin.gif Rupert nagyon jó volt, főleg kádas jelenetnél, meg a buli utáni reggel _nevet.gif Ezt a filmet tuti ajánlani fogom az embereknek, ahogy a Cherrybombot is smileeee.gif És akkor most megnézem a Driving Lessons-t wink.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, kateblock
2011. július 10. 15:11 #1091
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Domcicc @ 2011.07.10. 14:52)
Akkor azt is beszerzem beer.gif 
Wild Target, te jó ég, szakadtam _nevet.gif Bár mikor megláttam Bill Nighy nevét a stáblistában sejtettem, hogy ilyen lesz, nade ennyire.. rohog.gif Martin Freeman vigyora, beteg biggrin.gif Rupert nagyon jó volt, főleg kádas jelenetnél, meg a buli utáni reggel _nevet.gif Ezt a filmet tuti ajánlani fogom az embereknek, ahogy a Cherrybombot is smileeee.gif És akkor most megnézem a Driving Lessons-t wink.gif

Örülünk, hogy ennyire tetszett thumbsup.gif
Kate megtaláltam azt a cikket amiben a Királynős dolgot írják. Mindjárt felrakom. Nem tudom, hogy mennyire igaz, de nekem annak tűnik unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 10. 15:16 #1092
- törölt felhasználó -    
Jó hír gyerekek. Cannesben eladták a Comrade vetítésének jogait. Francia, Spanyol és Észtország?? vett a jogokból és egyre biztosabb a DVD megjelenés is biggrin.gif

Tegnap látták Rupertet futni. Nem tudtam, hogy rendszeresen fut ő is ohmy.gif Kék Adidas ruha volt rajta és egy fél literes kristályvíz volt nála, fülében fülhallgató. Vajon mit hallgathat futás közben? think.gif

(Én Faithlesst meg Justice-t hallgatok biggrin.gif )
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. július 10. 22:55 #1093
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 15:16)
Jó hír gyerekek. Cannesben eladták a Comrade vetítésének jogait. Francia, Spanyol és Észtország?? vett a jogokból és egyre biztosabb a DVD megjelenés is  biggrin.gif 
Tegnap látták Rupertet futni. Nem tudtam, hogy rendszeresen fut ő is  ohmy.gif Kék Adidas ruha volt rajta és egy fél literes kristályvíz volt nála, fülében fülhallgató. Vajon mit hallgathat futás közben? think.gif 
(Én Faithlesst meg Justice-t hallgatok  biggrin.gif )

Még ötletem sincs. Én pörgősebb zenéket szeretek hallgatni mert akkor nem figyelek másra csak a futásra. biggrin.gif
Rupert ma megnézte Daniel darabját és a pólóján is Daniel volt laugh.gif Kép itt wub.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. július 10. 23:23 #1094
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.10. 22:55)
Még ötletem sincs. Én pörgősebb zenéket szeretek hallgatni mert akkor nem figyelek másra csak a futásra.  biggrin.gif 
Rupert ma megnézte Daniel darabját és a pólóján is Daniel volt laugh.gif Kép itt wub.gif  meghajolo.gif

Rupert mindig is nagy fanja volt a történetnek. Milyen lehet már szegény Dannek? Nem mintha nem lenne amúgyis híres a gyerök, a legjobb barátja olyan pólót visel, amin az ő saját feje van .. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. július 10. 23:28 #1095
Pandus
Pandus

Uh emberek. ohmy.gif Most néztem meg a Cherrybombot és attól függetlenül, hogy elég vacak verziót sikerült letöltenem - mentségemre szóljon, hogy csak ezt találtam - ahol a zene hangosabb volt, mint a szöveg, de nagyon jó volt! Iszonyú fura volt "a kis Ron-t" ilyen szerepben látni, de úristen. Iszonyú jó film lett, nagyon elgondolkodtató, eléggé sajnáltam Luke-ot, mert elég vacak élete van, és nekem picit az jött le, hogy féltékeny volt Malachy-ra mivel neki ilyen kis "tökéletes családja volt", be is szólt érte. De nagyon jó film volt, és nagyon jó volt Rupertet más szerepben látni. beer.gif

Tegnap kicsit kutakodtam és találtam egy iszonyú jó oldalt ahol tök részletesen le van írva az életrajza angolul, meg szépen "fel van bontva" az élete, szép, igényes oldal, azt olvasgattam éjszaka. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, kateblock, Domcicc
2011. július 10. 23:29 #1096
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 23:23)
Rupert mindig is nagy fanja volt a történetnek. Milyen lehet már szegény Dannek? Nem mintha nem lenne amúgyis híres a gyerök, a legjobb barátja olyan pólót visel, amin az ő saját feje van ..  biggrin.gif

Rupert és az ő érdesek pólójai rohog.gif Még ha jó kép lenne, de a lenyalt hajú Daniel valahogy nem jön be. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 10. 23:41 #1097
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.10. 23:28)
Uh emberek.  ohmy.gif Most néztem meg a Cherrybombot és attól függetlenül, hogy elég vacak verziót sikerült letöltenem - mentségemre szóljon, hogy csak ezt találtam - ahol a zene hangosabb volt, mint a szöveg, de nagyon jó volt! Iszonyú fura volt "a kis Ron-t" ilyen szerepben látni, de úristen. Iszonyú jó film lett, nagyon elgondolkodtató, eléggé sajnáltam Luke-ot, mert elég vacak élete van, és nekem picit az jött le, hogy féltékeny volt Malachy-ra mivel neki ilyen kis "tökéletes családja volt", be is szólt érte. De nagyon jó film volt, és nagyon jó volt Rupertet más szerepben látni.  beer.gif 
Tegnap kicsit kutakodtam és találtam egy iszonyú jó oldalt ahol tök részletesen le van írva az életrajza angolul, meg szépen "fel van bontva" az élete, szép, igényes oldal, azt olvasgattam éjszaka.  smileeee.gif

Helyes, helyes. biggrin.gif Luke valóban féltékeny volt Malachy-ra, nyilván már a csaj előtt is volna min veszekedni vele. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. július 11. 08:13 #1098
- törölt felhasználó -    
Senki NE olvassa el a Borsonline mai számát. No. Just. Don't. http://www.scale4x4rc.org/forums/images/smilies/iconfacepalma.gif
Megjegyzés! A holnapit és az azutánit sem. http://www.scale4x4rc.org/forums/images/smilies/iconfacepalma.gif
2011. július 11. 19:35 #1099
Pandus
Pandus

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 08:13)
Senki NE olvassa el a Borsonline mai számát. No. Just. Don't. http://www.scale4x4rc.org/forums/images/smilies/iconfacepalma.gif
Megjegyzés! A holnapit és az azutánit sem. http://www.scale4x4rc.org/forums/images/smilies/iconfacepalma.gif

Miért? unsure.gif

Megnéztem ma éjjel a Wild Target-et és annyira jó volt! meghajolo.gif Ha nem Rupert játszott volna benne, akkor is megérte volna megnézni, annyira jó volt. Emily Blunt karakterét imádtam, és lehet, hogy csak én vagyok ilyen buta, de azt hittem, hogy meleg Victor blush.gif amikor Rupert felállt a fürdőkárba laugh.gif Többet is mutathattak volna wub.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18
2011. július 11. 21:28 #1100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.11. 19:35)
Miért?  unsure.gif 
Megnéztem ma éjjel a Wild Target-et és annyira jó volt!  meghajolo.gif Ha nem Rupert játszott volna benne, akkor is megérte volna megnézni, annyira jó volt. Emily Blunt karakterét imádtam, és lehet, hogy csak én vagyok ilyen buta, de azt hittem, hogy meleg Victor  blush.gif amikor Rupert felállt a fürdőkárba  laugh.gif Többet is mutathattak volna  wub.gif

Rupert mesélt arról, hogy milyen kínos volt felvenni a jelenetet. Azt mondta, annyit idegelte magát rajta, hogy a végén vett egy nagy levegőt és elhatározta, már mindegy, majd eljön egyszer a pillanat. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus
59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok