Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 22:12)
Én épp a múlt héten botlottam bele egy angol fansite-ba és ott írták, hogy már régóta együtt vannak.

Nem akartam elhinni ezt az egészet. A csaj annyira nem ismert, én csak egy filmben láttam összesen, annyira nem is nagy durranás. Még hivatalos oldala sincs ami meglepő. Nekem mintha az rémlene, hogy egy étteremben látták őket együtt, de tényleg semmi fotó semmi bizonyíték. Hatalmas tiszteletem nekik. Nagyon jól titkolják.

Nem híres a csaj. Akkor sem fér össze, hogy miért nincsen nagyobb dobra verve a dolog ... Egy ilyen sztori simán címlap lehetne

Rupert be sem perelné őket, tesz magasról a pletyikre és minden másra is.
Idézet (Pandus @ 2011.07.09. 22:18)
Úristen, most kicsit sokkos állapotban lettem. Benézek ide, és mit látok?! Komolyan, ezzel a lánnyal jár?

A macskám, a családom és a fiúkban láttam, és bár nagyon tetszett az a film, mert ilyen tipikus kis tinis, nyugis film, amit az ember akkor néz mikor fáradt, kiakar kapcsolódni, na de, hogy Rupert és ő?! Tényleg fura, mert a csaj nem annyira szép, és elég kis idegesítő feje van, párszor megütöttem volna a filmben

Azért meg külön respect nekik, hogy ennyire tudják titkolni.
Egyébként mivel először írok ide, azt fontosnak tartom elmondani, hogy kiskoromban "szerelmes" voltam Rupertbe és folyton Harry Pottereset játszottam, hogy én vagyok Hermione és összejövök vele, meg ilyenek

Isten hozott
De jó, hogy mindenki látta ezt a filmet, csak én nem

Én egyszer be is öltöztem Hermionénak suliban, bolondballagáson. A pasim azt mondta, nem hajlandó átfestetni a haját ezért vörösre. Na mondom, jól van akkor

Bezony, ki is gúnyoltak emiatt (az ő riban* jelmezük sem volt sokkal jobb amúgy) és még a járgányomat is megpróbálták eltűntetni