Starity

Rupert Grint

59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 09. 20:56 #1061
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 20:49)
Állítólag a premieren rákérdeztek nála, és azt mondta, hogy Juliette Lewis. Kérdezték mit gondol a Disney sztárokról főleg Miley Cryusról, ő pedig azt mondta, hogy inkább a Királynővel randizik...  blink.gif Szeretnék, de annyira szeretnék nem hinni ennek a cikknek, de Rupert mostani barátnője is idősebb nála és hallottam erről más máshol is. Rupertnek az idősebb nők jönnek be (mostani barátnője nem sokkal idősebb nála, ha jól tudom pár hónap). Dammit  reklamalo.gif LOL

Én néztem a premiert és nem emlékszem ilyenre, de lehet, hogy csak elsiklottam felette think.gif Amúgy a barátnőjéről lehet valamit tudni? Úgy értem, hogy színész vagy hétköznapi ember? Kicsit furdal a kíváncsiság, de nem találok semmit sem unsure.gif Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy az idősebb nők jönnek be neki. Azt hiszem, hogy ezzel Daniel is így van.
2011. július 09. 21:30 #1062
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 20:56)
Én néztem a premiert és nem emlékszem ilyenre, de lehet, hogy csak elsiklottam felette think.gif Amúgy a barátnőjéről lehet valamit tudni? Úgy értem, hogy színész vagy hétköznapi ember? Kicsit furdal a kíváncsiság, de nem találok semmit sem unsure.gif Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy az idősebb nők jönnek be neki. Azt hiszem, hogy ezzel Daniel is így van.

Ezt nem mutatták a premieren. Valami pletyis magazin.
Rupert barátnője Ő. És tévedtem. A csaj 92-es, szóval fiatalabb Rupertnél.
Én nem mondtam, hogay baj, de azért a Királynős komment kicsit sok. A fantáziám határtalan és nem szeretném magam előtt látni, ahogyan elmegy mellette a KIrálynő, ő pedig kigubbadt szemmel bámulja az öregasszonyt, ne már blink.gif biggrin.gif
2011. július 09. 21:42 #1063
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 21:30)
Ezt nem mutatták a premieren. Valami pletyis magazin. 
Rupert barátnője Ő. És tévedtem. A csaj 92-es, szóval fiatalabb Rupertnél. 
Én nem mondtam, hogay baj, de azért a Királynős komment kicsit sok. A fantáziám határtalan és nem szeretném magam előtt látni, ahogyan elmegy mellette a KIrálynő, ő pedig kigubbadt szemmel bámulja az öregasszonyt, ne már  blink.gif  biggrin.gif

Ezt most elképzeltem _nevet.gif
Akkor jók voltak az értesüléseim a barátnőjét illetően. Nem akartam elhinni, hogy ő az. Borultam a székről meglepettségemben. A csajt ismertem egy filmből ott jól játszott, de nem egy nagy szépség. Azért örülök, hogy Rupertnek nem számít annyira a külső. rolleyes.gif
2011. július 09. 21:53 #1064
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 21:42)
Ezt most elképzeltem _nevet.gif 
Akkor jók voltak az értesüléseim a barátnőjét illetően. Nem akartam elhinni, hogy ő az. Borultam a székről meglepettségemben. A csajt ismertem egy filmből ott jól játszott, de nem egy nagy szépség. Azért örülök, hogy Rupertnek nem számít annyira a külső. rolleyes.gif

Mindig is voltak pasik, akiket a külső nem igazán érdekelt, csak rohadtul kell keresni őket a bokorban meg persze nem vagyunk egyformák. Nekem a csaj kissé fiúsnak tűnik, de ha neki ez jön be, ámen, legalább igazi a csaj és nem holmi plázacica, ez azért sokat elárul Rupertről is. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. július 09. 21:59 #1065
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 21:53)
Mindig is voltak pasik, akiket a külső nem igazán érdekelt, csak rohadtul kell keresni őket a bokorban meg persze nem vagyunk egyformák. Nekem a csaj kissé fiúsnak tűnik, de ha neki ez jön be, ámen, legalább igazi a csaj és nem holmi plázacica, ez azért sokat elárul Rupertről is.  biggrin.gif

Igen ennek én is örülök, hogy nem az olyanok jönnek be neki. Nekem nincs bajom a csajjal csak néha idegesít a hangja, de ezt leszámítva nincs vele gondom. Az a lényeg, hogy Rupert boldog legyen mellette. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 09. 22:00 #1066
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 21:30)
Rupert barátnője Ő.

Na ezen meglepődtem. blink.gif Nem is valami műcsajt képzeltem el Rupert mellé, de nem Georgiát. A macskám a családom és a fiúk c. filmből ismerem, de nem igazán nyűgözött le, meg szegény tényleg nem valami szép, bár ki tudja lehet, hogy a személyisége ellensúlyozza ezt. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, Pandus
2011. július 09. 22:02 #1067
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 21:59)
Igen ennek én is örülök, hogy nem az olyanok jönnek be neki. Nekem nincs bajom a csajjal csak néha idegesít a hangja, de ezt leszámítva nincs vele gondom. Az a lényeg, hogy Rupert boldog legyen mellette.  biggrin.gif

Érdekes, mert nem a világ legszebb csaja ez a lány és nem is kimondottan vékony, ritka választás egy jól menő férfi színésznek. Igazából nem tudom hová rakni a dolgot, állítólag már évek óta együtt vannak, de nem tudom. Annyira semmit nem lehet tudni róluk, hogy hihetetlen. Vagy nem járnak kézenfogva a városban vagy csak visszatartatják a képeket, ha igen, minden elismerésem az övék. Daniel állítólagos másságával és Emma mindenkori 'újabb' kiszemeltjével mindig a címlapra kerülnek, pedig ha a média akarná, simán kipécézhetné magának a kiscsajt és írhatnának róluk, de semmi ...
2011. július 09. 22:12 #1068
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 22:02)
Érdekes, mert nem a világ legszebb csaja ez a lány és nem is kimondottan vékony, ritka választás egy jól menő férfi színésznek. Igazából nem tudom hová rakni a dolgot, állítólag már évek óta együtt vannak, de nem tudom. Annyira semmit nem lehet tudni róluk, hogy hihetetlen. Vagy nem járnak kézenfogva a városban vagy csak visszatartatják a képeket, ha igen, minden elismerésem az övék. Daniel állítólagos másságával és Emma mindenkori 'újabb' kiszemeltjével mindig a címlapra kerülnek, pedig ha a média akarná, simán kipécézhetné magának a kiscsajt és írhatnának róluk, de semmi ...

Én épp a múlt héten botlottam bele egy angol fansite-ba és ott írták, hogy már régóta együtt vannak. unsure.gif Nem akartam elhinni ezt az egészet. A csaj annyira nem ismert, én csak egy filmben láttam összesen, annyira nem is nagy durranás. Még hivatalos oldala sincs ami meglepő. Nekem mintha az rémlene, hogy egy étteremben látták őket együtt, de tényleg semmi fotó semmi bizonyíték. Hatalmas tiszteletem nekik. Nagyon jól titkolják. beer.gif
2011. július 09. 22:18 #1069
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Úristen, most kicsit sokkos állapotban lettem. Benézek ide, és mit látok?! Komolyan, ezzel a lánnyal jár? ohmy.gif A macskám, a családom és a fiúkban láttam, és bár nagyon tetszett az a film, mert ilyen tipikus kis tinis, nyugis film, amit az ember akkor néz mikor fáradt, kiakar kapcsolódni, na de, hogy Rupert és ő?! Tényleg fura, mert a csaj nem annyira szép, és elég kis idegesítő feje van, párszor megütöttem volna a filmben blush.gif rohog.gif Azért meg külön respect nekik, hogy ennyire tudják titkolni.

Egyébként mivel először írok ide, azt fontosnak tartom elmondani, hogy kiskoromban "szerelmes" voltam Rupertbe és folyton Harry Pottereset játszottam, hogy én vagyok Hermione és összejövök vele, meg ilyenek laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, DisneyFans
2011. július 09. 22:56 #1070
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 22:12)
Én épp a múlt héten botlottam bele egy angol fansite-ba és ott írták, hogy már régóta együtt vannak. unsure.gif Nem akartam elhinni ezt az egészet. A csaj annyira nem ismert, én csak egy filmben láttam összesen, annyira nem is nagy durranás. Még hivatalos oldala sincs ami meglepő. Nekem mintha az rémlene, hogy egy étteremben látták őket együtt, de tényleg semmi fotó semmi bizonyíték. Hatalmas tiszteletem nekik. Nagyon jól titkolják.  beer.gif

Nem híres a csaj. Akkor sem fér össze, hogy miért nincsen nagyobb dobra verve a dolog ... Egy ilyen sztori simán címlap lehetne think.gif Rupert be sem perelné őket, tesz magasról a pletyikre és minden másra is.

Idézet (Pandus @ 2011.07.09. 22:18)
Úristen, most kicsit sokkos állapotban lettem. Benézek ide, és mit látok?! Komolyan, ezzel a lánnyal jár?  ohmy.gif A macskám, a családom és a fiúkban láttam, és bár nagyon tetszett az a film, mert ilyen tipikus kis tinis, nyugis film, amit az ember akkor néz mikor fáradt, kiakar kapcsolódni, na de, hogy Rupert és ő?! Tényleg fura, mert a csaj nem annyira szép, és elég kis idegesítő feje van, párszor megütöttem volna a filmben  blush.gif  rohog.gif Azért meg külön respect nekik, hogy ennyire tudják titkolni.
Egyébként mivel először írok ide, azt fontosnak tartom elmondani, hogy kiskoromban "szerelmes" voltam Rupertbe és folyton Harry Pottereset játszottam, hogy én vagyok Hermione és összejövök vele, meg ilyenek  laugh.gif

Isten hozott beer.gif
De jó, hogy mindenki látta ezt a filmet, csak én nem biggrin.gif rohog.gif Én egyszer be is öltöztem Hermionénak suliban, bolondballagáson. A pasim azt mondta, nem hajlandó átfestetni a haját ezért vörösre. Na mondom, jól van akkor rohog.gif Bezony, ki is gúnyoltak emiatt (az ő riban* jelmezük sem volt sokkal jobb amúgy) és még a járgányomat is megpróbálták eltűntetni rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus
2011. július 09. 23:04 #1071
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 22:56)
Nem híres a csaj. Akkor sem fér össze, hogy miért nincsen nagyobb dobra verve a dolog ... Egy ilyen sztori simán címlap lehetne think.gif Rupert be sem perelné őket, tesz magasról a pletyikre és minden másra is. 
Isten hozott  beer.gif 
De jó, hogy mindenki látta ezt a filmet, csak én nem  biggrin.gif  rohog.gif Én egyszer be is öltöztem Hermionénak suliban, bolondballagáson. A pasim azt mondta, nem hajlandó átfestetni a haját ezért vörösre. Na mondom, jól van akkor  rohog.gif Bezony, ki is gúnyoltak emiatt (az ő riban* jelmezük sem volt sokkal jobb amúgy) és még a járgányomat is megpróbálták eltűntetni  rolleyes.gif

Nekem ez a HP-s beöltözős dolog kimaradt az életemből, de a képzeletem határtalan ilyen téren. cool.gif
Én még az HBO-n láttam először azután megkaptam DVD-n ezt a filmet, de nem a csajszi miatt kellett annyira. rohog.gif Sokat nem vesztettél vele, mert tipikus tini film. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Pandus
2011. július 09. 23:12 #1072
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 23:04)
Nekem ez a HP-s beöltözős dolog kimaradt az életemből, de a képzeletem határtalan ilyen téren.  cool.gif 
Én még az HBO-n láttam először azután megkaptam DVD-n ezt a filmet, de nem a csajszi miatt kellett annyira.  rohog.gif Sokat nem vesztettél vele, mert tipikus tini film.  rolleyes.gif

Én mindig is Hermionénak akartam beöltözni. biggrin.gif

És... Visszatérve Rupertre... Én nem szívesen lennék egy olyan pasi barátnője, aki szerint a legszebb szerelmes szám, amivel el lehet csábítani egy nőt, az a Spongyabob zenéje ... Rupert néha amúgy is olyan nemtörődöm módon viselkedik, nem mondom, hogy nem szereti a barátnőjét meg hogy elfelejti a szülinapját, csak hogy nem igazán foglalkozik vele. Soha nem mennek együtt sehová, senkivel nem beszélnek egymásról...
Zsák a foltját biggrin.gif biggrin.gif
2011. július 09. 23:22 #1073
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 23:12)
Én mindig is Hermionénak akartam beöltözni. biggrin.gif 
És... Visszatérve Rupertre... Én nem szívesen lennék egy olyan pasi barátnője, aki szerint a legszebb szerelmes szám, amivel el lehet csábítani egy nőt, az a Spongyabob zenéje ... Rupert néha amúgy is olyan nemtörődöm módon viselkedik, nem mondom, hogy nem szereti a barátnőjét meg hogy elfelejti a szülinapját, csak hogy nem igazán foglalkozik vele. Soha nem mennek együtt sehová, senkivel nem beszélnek egymásról...
Zsák a foltját  biggrin.gif  biggrin.gif

Fura egy kapcsolat lehet az övék. rolleyes.gif Megértem, hogy Rupert sokat dolgozik meg minden, de azért tényleg elmehetnének együtt valahova és lefotózhatnák őket. Így legalább tényleg tudnának az emberek róluk én nem gondolnának a legrosszabbra. Jó tudom, hogy címlapon lenni nem egy jó dolog, de legalább egyszer megtörténne és mindenki megnyugodna. Nem tudom, hogy milyen lehet nekik a hétköznapi élet, de ha esetleg tényleg komolyabbra fordulna köztük a dolog nem szeretnék világgá kürtölni, hogy mennyire boldogok? unsure.gif
2011. július 09. 23:36 #1074
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 23:22)
Fura egy kapcsolat lehet az övék. rolleyes.gif Megértem, hogy Rupert sokat dolgozik meg minden, de azért tényleg elmehetnének együtt valahova és lefotózhatnák őket. Így legalább tényleg tudnának az emberek róluk én nem gondolnának a legrosszabbra. Jó tudom, hogy címlapon lenni nem egy jó dolog, de legalább egyszer megtörténne és mindenki megnyugodna. Nem tudom, hogy milyen lehet nekik a hétköznapi élet, de ha esetleg tényleg komolyabbra fordulna köztük a dolog nem szeretnék világgá kürtölni, hogy mennyire boldogok?  unsure.gif

Nem. Vannak ilyen színészek is, akik úgy gondolják, hogy senkire sem tartozik az ő magánéletük. Én megértem ezt és minden elismerésem az övék, de attól még elmehetnének néha együtt, kézenfogva. London vagy New York hatalmas, azzal még nem kerülnek ki a Daily Fail oldalára, ha ezt megteszik.. Rupert neve jó de Cheryl Cole-é többet ér, címlap lehetne belőle, de akkor is csak 3 napig tartana a csoda. Nehéz lehet sztárnak lenni/sztárpasi barátnője lenni rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus
2011. július 09. 23:54 #1075
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.07.09. 23:36)
Nem. Vannak ilyen színészek is, akik úgy gondolják, hogy senkire sem tartozik az ő magánéletük. Én megértem ezt és minden elismerésem az övék, de attól még elmehetnének néha együtt, kézenfogva. London vagy New York hatalmas, azzal még nem kerülnek ki a Daily Fail oldalára, ha ezt megteszik.. Rupert neve jó de Cheryl Cole-é többet ér, címlap lehetne belőle, de akkor is csak 3 napig tartana a csoda. Nehéz lehet sztárnak lenni/sztárpasi barátnője lenni  rolleyes.gif

Az biztos, hogy nem lehet könnyű. Tisztelem és becsülöm őket, hogy ilyen jól tudják titkolni a dolgot. hi.gif Néhányan követhetnék a példájukat, de tényleg örülnék ha legalább egyetlenegy képet látnék róluk, hogy milyen jól elvannak. Talán egyszer ez is megtörténik addig is remélem, hogy boldogok beer.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Pandus
2011. július 10. 00:11 #1076
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.07.09. 23:54)
Az biztos, hogy nem lehet könnyű. Tisztelem és becsülöm őket, hogy ilyen jól tudják titkolni a dolgot. hi.gif Néhányan követhetnék a példájukat, de tényleg örülnék ha legalább egyetlenegy képet látnék róluk, hogy milyen jól elvannak. Talán egyszer ez is megtörténik addig is remélem, hogy boldogok beer.gif

Én személyszerint nem viselnék el magam mellett egy ilyen pasit de nem vagyunk egyformák, gondolom biztosan boldogok, ha már évek óta együtt vannak biggrin.gif
2011. július 10. 00:35 #1077
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Hát először is hello mindenki biggrin.gif
Most írok ide először, de gondoltam már ideje, néha sunyiban nézegettem a topikot az utóbbi időben blush.gif Nagyon megkedveltem Rupertet, bár ahogy írtátok itt előttem, kiskoromban én is bele voltam zúgva (meg a fél stábba) biggrin.gif És én is Hermionénak öltözgettem, bár nem farsangon, csak ilyen itthoni haveros játékhoz, hát istenem, 11-12 évesen ez normális, nem? pardon.gif Még varázspálcám is volt _nevet.gif
Valahogy Emma után mindig is őt bírtam a legjobban a trióból, ez most sincs másképp, és igyekszem most bepótolni a többi filmet, amiben szerepelt. A Cherrybomb-ot ugyebár láttam (Rob heart.gif), szerencsére olyan hatalmas lemaradásom nincs, majd most HP után. smileeee.gif

Aktualitáshoz hozzászólva, a film elején én is csúnyácskának tartottam Georgia-t, de valahogy a végére már jobban nézett ki. Főleg ha nem nézem az orrát. laugh.gif Ő is olyan ember, hogy ha elég ideig nézed, megszépül. És örülök, hogy Rupert ilyen kivételes. Plusz, ha boldogok, akkor örülök. smileeee.gif
Na jó sokat rizsáztam, lehet el se kéne küldeni rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Pandus, funny18, kateblock, DisneyFans
2011. július 10. 00:42 #1078
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Amúgy, nem lehet, hogy kacsa a hír és nincsenek is együtt? unsure.gif Tényleg elég érdekes, hogy soha nem készül róluk egyetlenegy kép se. Ennyire jól elrejtőzni már pedig nem lehet, van egyáltalán közös képük? blink.gif

Na, látom mindenki Hermionénak képzelte magát. laugh.gif Varázspálcának én a ceruzáim használtam, és bebújtam az asztal mögé, és odaképzeltem Ront, hogy épp megvéd Voldemorttól, mert vele harcolunk. rohog.gif Tudom, tudom, NE MONDJATOK SEMMIT! _nevet.gif

Egyébként most én is lefogok szedni Rupert filmet, például Wild Target, meg a Cherrybomb is érdekel. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Domcicc, DisneyFans
2011. július 10. 00:50 #1079
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Pandus @ 2011.07.10. 00:42)
Amúgy, nem lehet, hogy kacsa a hír és nincsenek is együtt?  unsure.gif Tényleg elég érdekes, hogy soha nem készül róluk egyetlenegy kép se. Ennyire jól elrejtőzni már pedig nem lehet, van egyáltalán közös képük?  blink.gif 
Na, látom mindenki Hermionénak képzelte magát.  laugh.gif Varázspálcának én a ceruzáim használtam, és bebújtam az asztal mögé, és odaképzeltem Ront, hogy épp megvéd Voldemorttól, mert vele harcolunk.  rohog.gif Tudom, tudom, NE MONDJATOK SEMMIT!  _nevet.gif 
Egyébként most én is lefogok szedni Rupert filmet, például Wild Target, meg a Cherrybomb is érdekel.  biggrin.gif

Mint ahogy Kate is írta, Rupert nagyon jól tudja titkolni a magánéletét. Paparazzi képet is csak elvétve lehet találni róla bár, hogy jön a HP most azért vannak róla. Georgia pedig nem olyan híres mint ő ezért róla biztosan nem lehet találni semmi ilyet.
A filmeket meg csak ajánlani tudom. Mind a kettő kitűnő szórakozást nyújt. Rupert mind a kettőben nagyon édes heart.gif
4 felhasználónak tetszik: kateblock, Pandus, Domcicc, DisneyFans
2011. július 10. 00:53 #1080
- törölt felhasználó -    
Isten hozott mindenkit nálunk beer.gif
Hogyne lenne normális 11-12 évesen? Különben is, azt mondják, hogy addig jó, amíg fiatalnak érzed magad/úgy viselkedsz. biggrin.gif
Igen, szedjétek csak az egyéb más filmjeit is és ne felejtsétek el a második világháborús norvég drámáját sem (ami remélhetőleg minnél hamarabb kijön DVD-n) biggrin.gif

Kedves Pandus. Igen, van közös képük, csak az valamiért, valahogyan nem jut el a médiáig, fanok között megbeszélik a dolgot, vannak képek meg lesifotók de kettejükről címlap soha sincs, egyik fél sem tagad vagy cáfol, ami egyértelmű jelen annak, hogy nem akarnak beszélni. Mi még is tudunk róla. Ha jó időben vagy jó helyen, mint én akkor te is láthatnád a képeket, amik léteznek csak nem pakolom át őket ide.
Aye, többet tudok, mint kellene és ez igaz, ők jártak/járnak, feltételezéseim szerint a Cherrybomb forgatása óta de mindent azért én sem tudhatok pontosan biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Pandus, Domcicc
59 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok