Rupert Grint
2011. március 27. 19:28
Rupert nagy fába vágta a fejszéjét. Egy agresszív, idegesítő csókát fog alakítani, akinek SCOUSE akcentussal kell beszélnie
Arról hallottunk már? Liverpooli emberek (főleg idősek) beszélik, kihalófélben lévő akcentus. Attól függetlenül Jason Isaacsnek is ilyen az eredeti akcentusa. Behalok
2011. március 27. 19:39
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 19:28)
Rupert nagy fába vágta a fejszéjét. Egy agresszív, idegesítő csókát fog alakítani, akinek SCOUSE akcentussal kell beszélnie
Arról hallottunk már? Liverpooli emberek (főleg idősek) beszélik, kihalófélben lévő akcentus. Attól függetlenül Jason Isaacsnek is ilyen az eredeti akcentusa. Behalok 
Én még nem hallottam róla
2011. március 27. 19:51
Idézet (funny18 @ 2011.03.27. 19:39)
Én még nem hallottam róla
Olyan bonyolult és nehéz? Gondolom, hogy igen mert néha én sem értem az akcentussal beszélő angolokat
Hátha Rupert megbirkózik vele, ügyes gyerek 
Ez relatív, hogy kinek mi bonyolult és nehéz. Szerintem az egyik legkönnyebb angol akcentusok közé tartozik.
(És az egyik leszexisebb is XD)
2011. március 27. 19:55
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 19:51)
Ez relatív, hogy kinek mi bonyolult és nehéz. Szerintem az egyik legkönnyebb angol akcentusok közé tartozik.
Akkor halljuk majd Rupertet szexin beszélni? Már alig várom
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2011. március 27. 19:58
Idézet (funny18 @ 2011.03.27. 19:55)
Akkor halljuk majd Rupertet szexin beszélni? Már alig várom 
Az szintén relatív, hogy kinek mi számít szexi akcentusnak
A Cherrybombos belfasti nálam annyira nem jött be, de a kellő hatást Rupert bármilyen akcentus nélkül el tudja érni nálam. Teljesen mindegy, milyen akcentus vagy mennyit értek belőle, a végeredmény úgy is ugyanaz
2011. március 27. 20:12
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 19:58)
Az szintén relatív, hogy kinek mi számít szexi akcentusnak
Nálam a yorkshirei, liverpooli-scouse és skót vezet, annál nincsen jobb
A Cherrybombos belfasti nálam annyira nem jött be, de a kellő hatást Rupert bármilyen akcentus nélkül el tudja érni nálam. Teljesen mindegy, milyen akcentus vagy mennyit értek belőle, a végeredmény úgy is ugyanaz
Ezzel teljesen egyetértek
Sajnos én annyira nem vagyok jártas az akcentusok terén így elhiszek mindent
2011. március 27. 20:44
Idézet (funny18 @ 2011.03.27. 20:12)
Ezzel teljesen egyetértek
Rupert ha nem is beszélne még akkor is elérné azt a hatást amitől
Most már csak arra vgyok kíváncsi, hogy mennyire sikerül Rupertnek új karaktert hoznia a filmbe. Egy nagyon agresszív és idegesítő alak lesz, valamiért, az én szemem előtt egy puffogó Ront látok
Másnak is feltűnt Rupert ijedt feje mikor a csaj arról kérdezte őket, hogy van-e barátnőjük? Szerintem Rupert hazudott
RoseAnn
2011. március 27. 20:56
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 20:44)
Most már csak arra vgyok kíváncsi, hogy mennyire sikerül Rupertnek új karaktert hoznia a filmbe. Egy nagyon agresszív és idegesítő alak lesz, valamiért, az én szemem előtt egy puffogó Ront látok
ami nem helyes de most mit csináljak igazi jó puffogós, idegesítő karaktere még nem volt, ezért nem igazán tudom elképzelni milyen is az, de remélem, hogy Rupert tesz róla, hogy változzon a véleményem.
Másnak is feltűnt Rupert ijedt feje mikor a csaj arról kérdezte őket, hogy van-e barátnőjük? Szerintem Rupert hazudott
Nem tűnt fel akkor, de gyorsan megnéztem még egyszer a vidit és kicsit volt meglepett a feje. Bár olyan határozottan mondta, hogy ő single, de ki tudja. Ha van is barátnője akkor jól teszi ha titkolja. Nem hinném, hogy Norvégiában jól be lehetne csajozni
RoseAnn
2011. március 27. 21:07
Idézet (funny18 @ 2011.03.27. 20:56)
Nem tűnt fel akkor, de gyorsan megnéztem még egyszer a vidit és kicsit volt meglepett a feje. Bár olyan határozottan mondta, hogy ő single, de ki tudja. Ha van is barátnője akkor jól teszi ha titkolja. Nem hinném, hogy Norvégiában jól be lehetne csajozni 
Rupert egy nagyon is jó választ adott. Ügyes ez a gyerek, nagyon is. Azt nem mondja, hogy nem, mert abból az jönne le, hogy a norvég csajok csúnyák, azt sem mondja, hogy igen, mert akkor tuti rákérdeznek, hogy bejönnek-e neki a norvég nők vagy hogy mi tetszik neki bennük és abból lehetne az ügyet göngyölítgetni
Nagyon professzionális és udvarias válasz Rupert. Vannak még ilyen emberek a világon
2011. március 28. 17:35
Idézet (funny18 @ 2011.03.28. 17:30)

Megtaláltam a pólóját egy webshopban. Sőt, az egész szett, a szív mindsig más színű, a háttér is, de a forma mindig egyforma lol 89,99Ł
Találtam nektek egy új interjút, itt. Két amatőr riporter, azt kérdezik Ruperttől, hogy mit eszik reggelire (pizzát). Valaki csináljon már neki valami normális reggelit
Öcsém, micsoda kínlódás ez a két kis rövid kérdés.
2011. március 28. 19:41
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 17:35)
Megtaláltam a pólóját egy webshopban. Sőt, az egész szett, a szív mindsig más színű, a háttér is, de a forma mindig egyforma lol 89,99Ł
Találtam nektek egy új interjút, itt. Két amatőr riporter, azt kérdezik Ruperttől, hogy mit eszik reggelire (pizzát). Valaki csináljon már neki valami normális reggelit
Öcsém, micsoda kínlódás ez a két kis rövid kérdés.
Haláliak a válaszai! Nagyon poénos akart lenni
Nekem ez a póló annyira nem tetszik én a Bambisat szeretném
2011. március 28. 20:28
Idézet (funny18 @ 2011.03.28. 19:41)
Haláliak a válaszai! Nagyon poénos akart lenni
Nem tudom, nekem úgy tűnt, hogy a második kérdésnél inkább meg lehetett rémülve. Jó lett volna látni a fejét lol
funny18
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.