Starity

Rupert Grint

59 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 10. 21:40 #861
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 21:12)
Nem muszáj ahhoz gyúrni. A film szólhat egy olyan fiatal férfiról, aki katona akar lenni de nem tud mert nincsenek meg hozzá a képességei, adottságai.  biggrin.gif Látod, van erre is megoldás. Nesze nekem forgatókönyv, ingyen, bérmentve írok egy szívfacsarót csak Rupert legyen benne  biggrin.gif 
Csináltam egy kis kutatást és úgy tűnik, hogy a producernek eddig 2 nagyobb filmje jelent meg, az egyikben Josh Hartnett játszott, a másik filmjét pedig Oscarra jelölték 2001-ben csak of course nem nyert.

Megírod, elküldöd Rupertnek és rábeszéled, ő rábeszéli a rendezőt, hogy az alapján forgassák és nyert ügyed van biggrin.gif
Akkor nem kispályás, és van ízlése a szereplők terén. Josh Hartnett nem rossz színész, csak a Pearl Harborben nem szerettem bár nem ott nem ő a hibás. De én azért megnézném Rupertet egy kicsit szálkásabban cool.gif bár nekem megfelel úgy ahogy van de azért eljátszom a gondolattal spiteful.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2011. március 10. 22:06 #862
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.10. 21:40)
bár nekem megfelel úgy ahogy van de azért eljátszom a gondolattal spiteful.gif

Nincs is azzal gond biggrin.gif Lehet hogy edz, hónapok óta csak mi nem tudunk róla. Tiszta izom ember már akkor _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, RoseAnn
2011. március 11. 07:53 #863
- törölt felhasználó -    
A hír igaz és Rupert nagyon várja már a kezdést. A snitchseeker oldalról:

Rupert's reps have just confirmed to SnitchSeeker that he is indeed in talks to take part in the project, though nothing is confirmed yet. Filming for Comrade is scheduled to begin March 28, 2011 in Norway. A synopsis of the film is below.

Quote:
Comrade is an anti-war movie. High above the harsh Norwegian wilderness, English and German pilots shoot each other to the ground after a violent chance encounter. Isolated, they must fight to survive the brutal winter. Though war has made them enemies, antagonism is hard to maintain as days go by. Through mutual need, unlikely friendships bloom. Somehow, they become comrades. War, after all, is absurd.
Næss had this to say about Rupert's possible involvement in the project:

Quote:
"We met him in London, and this was something he would be in addition to many other projects he has going on. Grint thinks this is an interesting project," said Petter Naess to VG Nett.

"There are many talented young actors, but Rupert Grint is very right for the role. I can say so that he'll play a young, rebellious and redheaded rebel."

Tehát háborús dráma, és egy fiatal, vörös katonát fog játszani. Oké, nem lesz kopasz de talán a hajából vágnak. Mindegy is. Én annyira örülök ennek a döntésnek. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18
2011. március 11. 15:37 #864
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Mostanában nagyon el vagyok tűnve, mert pl tönkrement a tornacipőm és Rupertel ellentétben én lecserélem egy újra..
Valamint újra van barátom, ami szerencsére lefoglalja az időm egy részét...
Na de nem is ez a lényeg, hanem, h köszönöm a hírt Rupertről. Tényleg okos fiú ő és ez a szerep remek lesz neki. Legalábbis remélem, de szerintem ez jó kitörésnek tűnik úgyhogy már nagyon várom és kíváncsi vagyok milyen lesz... (Nem csak a haja hanem az alakítása is.)
2 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18
2011. március 11. 17:42 #865
- törölt felhasználó -    
Végeztem egy kis kutatást és szép eredményre jutottam. biggrin.gif A film norvég, angol és német nyelvű lesz (az komoly rohog.gif szeretem az olyan filmeket, amiben több nyelven beszélnek) vagy ezen a 3 nyelven adják ki, ezt még nem lehet tudni. Igazából 100 perces drámára tervezik. Igaz történeten alapuló sztori, 5 karakterrel, amiből 2 lenne brit Captain Richard Thomas Partdige (pilóta) egy olyan figura, aki a British Royal Air Force-nál dolgozik, és soha nem volt még éles helyzetben, a filmben jön rá, hogy ha nagyon muszáj, tud jó lenni minden téren. Van Private Robin Southey Smith aki katonaként dolgozik, egyenesen Liverpoolból megy bevetésre, a maradék 3 ember német és norvég ha jól esett le nekem, bízzunk az angol tudásomban rohog.gif
Ez egy nagyon komoly film lesz, yupeee, a rendező és producer nagyon elszántnak tűnik, külön kihangsúlyozza az érzelmeket, házon kívül forgatnak minden jelenetet, a szabadban, a lehető legkevesebb CGI munkával, megtalálva az egyensúlyt a tragédia és komédia együttes megjelenésében.
Óh és a film már évek óta tervbe volt véve, de az Európai Film Bizottság megvonta tőlük a támogatást, aminek egy töredékét most visszakapták. Ez nagyon alacsony költségvetésű movie lesz de nem baj, ilyen is kell rohog.gif

Milyen szépen fogalmaztam _nevet.gif Én azt mondom, hogy Rupert lesz a Richard Thomas. Szerintetek?
2011. március 11. 17:53 #866
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.11. 17:42)
Végeztem egy kis kutatást és szép eredményre jutottam.  biggrin.gif A film norvég, angol és német nyelvű lesz (az komoly  rohog.gif szeretem az olyan filmeket, amiben több nyelven beszélnek) vagy ezen a 3 nyelven adják ki, ezt még nem lehet tudni. Igazából 100 perces drámára tervezik. Igaz történeten alapuló sztori, 5 karakterrel, amiből 2 lenne brit Captain Richard Thomas Partdige (pilóta) egy olyan figura, aki a British Royal Air Force-nál dolgozik, és soha nem volt még éles helyzetben, a filmben jön rá, hogy ha nagyon muszáj, tud jó lenni minden téren. Van Private Robin Southey Smith aki katonaként dolgozik, egyenesen Liverpoolból megy bevetésre, a maradék 3 ember német és norvég ha jól esett le nekem, bízzunk az angol tudásomban  rohog.gif 
Ez egy nagyon komoly film lesz, yupeee, a rendező és producer nagyon elszántnak tűnik, külön kihangsúlyozza az érzelmeket, házon kívül forgatnak minden jelenetet, a szabadban, a lehető legkevesebb CGI munkával, megtalálva az egyensúlyt a tragédia és komédia együttes megjelenésében.
Óh és a film már évek óta tervbe volt véve, de az Európai Film Bizottság megvonta tőlük a támogatást, aminek egy töredékét most visszakapták. Ez nagyon alacsony költségvetésű movie lesz de nem baj, ilyen is kell  rohog.gif 
Milyen szépen fogalmaztam  _nevet.gif Én azt mondom, hogy Rupert lesz a Richard Thomas. Szerintetek?

Így első olvasásra én is Richard Thomast mondanám de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a kis újonc lesz. Majd kiderül. Nagyon várom, mert már vágyom egy kis drámára Rupertel az élen spiteful.gif Helyes, hogy nem akarnak alkalmazni annyi számítógépes technikát. Bárcsak ilyenek lennének az amerikaiak is. Néha elveszi a film varázsát a sok műiség dry.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, RoseAnn
2011. március 11. 18:09 #867
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.11. 17:53)
Így első olvasásra én is Richard Thomast mondanám de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a kis újonc lesz. Majd kiderül. Nagyon várom, mert már vágyom egy kis drámára Rupertel az élen spiteful.gif Helyes, hogy nem akarnak alkalmazni annyi számítógépes technikát. Bárcsak ilyenek lennének az amerikaiak is. Néha elveszi a film varázsát a sok műiség  dry.gif

Nem Rupert lesz a főszereplő. Mind az öten főszerepet játszanak. Végül is, a pisztoly is jól áll a kezében, láthattuk a Wild Targetben, ami ugye comedy de attól még nem áll nála rosszul a pisztoly. Vannak olyan színészek, akik kezében olyan hülyén mutat a pisztoly, nem tudom miért. Rupert nem szívesen lő, ezt mondta is, de nagyon félt a fegyvertől. Önbizalma nulla de jó színésznek ez is megy rohog.gif Én egyébként jobban örülnék, ha ő lenne a katona. A pisztoly sokat lendítene a róla alkotott képen, főleg ha a sztori végén megölne valakit vagy Úristen, egymást, hogy ne szenvedjenek tovább (no spoilers, nem tudom mi lesz a film vége). Erről írni kellene egy cikket a főoldalra, nem? biggrin.gif
2011. március 11. 18:14 #868
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.11. 18:09)
Erről írni kellene egy cikket a főoldalra, nem?  biggrin.gif

Szerintem írjál, mert legalább megismerik Rupertnek ezt az oldalát is, és nem csak Ronnal azononosítják! Ha írsz én hozzászólok laugh.gif
Amúgy tényleg jól áll Rupert kezében a pisztoly biggrin.gif
2011. március 11. 18:18 #869
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.11. 18:14)
Szerintem írjál, mert legalább megismerik Rupertnek ezt az oldalát is, és nem csak Ronnal azononosítják! Ha írsz én hozzászólok laugh.gif 
Amúgy tényleg jól áll Rupert kezében a pisztoly biggrin.gif

Én még nem írtam és bonyinak tűnik _nevet.gif _nevet.gif
2011. március 11. 18:32 #870
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.11. 18:18)
Én még nem írtam és bonyinak tűnik  _nevet.gif  _nevet.gif

Sajnos még én sem írtam mellow.gif Egyszer akartam csak nem sikerült smileeee.gif Annyira nem bonyolult csak egy csomó hivatkozást kér és az a macerás. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 11. 18:44 #871
- törölt felhasználó -    
Nekem egyébként meggyőződésem, hogy habár ez nem confirmed, már régen az. Már régen le van vajazva, hogy Rupert benne lesz-e a filmben vagy nem. Egy film előkészületei (közös felolvasás stb, próbák, ruhák varrása, készítése, vízum [ha kell]) sok időt vesznek igénybe és Rupert nem fogja ezt megerősíteni. Ami nem is baj, részemről, ha el is árulja, a dátum nem lesz előre tolva, ergo semmivel nem vagyunk előrébb. Ez egyébként egy tipkius, sajnos egyre kevesebb színész által alkalmazott technika. Az ügynökök felső utasításra kiszivárogtatnak egy kis infót, amivel megteremtik a film érdeklődési körét. Rupert nem erősíti még meg, hogy ne kerítsenek nagy feneket a filmnek, ami becsülendő dolog, hiszen egy filmnek nem úgy kellene a tudatba bekerülni, hogy a Dailymail és az MTZ a forgatáson a nyakukon lógott és tele nyomják a netet paparazzi képekkel. Nagyon klasszikus 'kerülgetem a forró kását' módszer, hiszen az infó is meg lett szellőztetve még sem fognak nagyon a film nyomában járni mert nem az a cél, a magánélete körül nem lesznek nagy botrányok így a film magával a sztorival marad a köztudatban nem pedig Rupert botrányos péntek esti bunyójától (mondtam valamit), nem mintha Norvégiában nagyon ismernék Rupertet. Okos, Rupert, nagyon okos és értelmes ember vagy te. A matek neked sem megy de azért több eszed van mint másnak biggrin.gif thumbsup.gif Én azt hittem, hogy csak idősödő földhöz ragadt, mindentől félő színészek alkalmazzák ezt a módszert de tévedtem. biggrin.gif
2011. március 12. 10:33 #872
- törölt felhasználó -    
Rupert Las Vegasban van, filmes ügyeket intéz. Egyúttal szerzett magának egy amerikai ügynökséget, ezáltal juthatott hozzá a Comrade projekthez. Nincs mese, több lábon kell állni a világban, egy amerikai ügynök még nem a világ vége biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18
2011. március 12. 13:38 #873
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Idézet (kateblock @ 2011.03.12. 10:33)
Rupert Las Vegasban van, filmes ügyeket intéz. Egyúttal szerzett magának egy amerikai ügynökséget, ezáltal juthatott hozzá a Comrade projekthez. Nincs mese, több lábon kell állni a világban, egy amerikai ügynök még nem a világ vége  biggrin.gif

Pontosan, de legalább próbálkozik és ennek nagyon örülök!
2011. március 12. 13:43 #874
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.03.12. 13:38)
Pontosan, de legalább próbálkozik és ennek nagyon örülök!

Én egyébként azt hittem, hogy volt neki régebben is, de akkor tévedtem. Kezdem érteni, hogy működik az ügynökösdi és mit jelent az, ha valaki nem az Államokból jön és amerikai ügynöke is van.
2011. március 12. 16:26 #875
- törölt felhasználó -    
Tudja valaki, hogy ez hol készült? blink.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_ld45nc02Oa1qzl5mno1_400.jpg
2011. március 12. 19:04 #876
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.12. 16:26)
Tudja valaki, hogy ez hol készült?  blink.gif 
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ld45nc02Oa1qzl5mno1_400.jpg

2010-ben készült az X-Factoron biggrin.gif
2011. március 12. 19:17 #877
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.12. 19:04)
2010-ben készült az X-Factoron biggrin.gif

Nekem rémlett az X-Factor de ez a csóka írja a Comic Relief sketch-et, amiben Rupert is benne lesz. Azt hittem, hogy egy megbeszélésen vagy próbán készült biggrin.gif
Kösz meghajolo.gif
2011. március 12. 19:37 #878
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.12. 19:17)
Nekem rémlett az X-Factor de ez a csóka írja a Comic Relief sketch-et, amiben Rupert is benne lesz. Azt hittem, hogy egy megbeszélésen vagy próbán készült  biggrin.gif 
Kösz  meghajolo.gif

Bízz az ösztöneidben, jót súgnak biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 12. 19:46 #879
- törölt felhasználó -    
Megpróbáltam cikket írni de nem sikerült. Nem vállalkozna véletlenül valaki a cikk megírására? A hajszínváltoztatós cikkre is sokan írtak és úgy tűnt sokan hajlandóak lettek volna megnézni Rupertet más filmben is ..
2011. március 12. 20:05 #880
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.12. 19:46)
Megpróbáltam cikket írni de nem sikerült. Nem vállalkozna véletlenül valaki a cikk megírására? A hajszínváltoztatós cikkre is sokan írtak és úgy tűnt sokan hajlandóak lettek volna megnézni Rupertet más filmben is ..

Szívesen elvállalnám de nekem se nagyon akarnak sikerülni ezek a cikkek smileeee.gif
59 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok