Starity

Rupert Grint

59 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 03. 19:24 #841
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Idézet (kateblock @ 2011.03.03. 14:01)

rofl.gif  rofl.gif
Jól van Rupert, akkor is szeretünk  biggrin.gif

Most már azt is tudjuk róla, h tud biciklizni... : )
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. március 03. 19:29 #842
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
heart.gif
http://i1.imageban.ru/out/2011/03/03/b6c09b14b4602a98e537e312ac5faf50.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock
2011. március 03. 19:34 #843
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Idézet (funny18 @ 2011.03.03. 19:29)
heart.gif 

Remek animáció! wub.gif
2011. március 03. 19:36 #844
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (RoseAnn @ 2011.03.03. 19:34)
Remek animáció!  wub.gif

Már a BAFTA óta örzöm biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock
2011. március 03. 19:45 #845
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.03.03. 19:24)
Most már azt is tudjuk róla, h tud biciklizni... : )

Csak hogy ez nem az ő biciklije. Ez az egyik hugáé rohog.gif Ruperté fekete rózsaszín (Istenem, micsoda színpárosítás ez egy férfinél rolleyes.gif )

Idézet (funny18 @ 2011.03.03. 19:36)
Már a BAFTA óta örzöm biggrin.gif

Köszi az animációt. meghajolo.gif meghajolo.gif A BAFTA red carpet egyik legjobb jelenete. A nyuszifüles jelenetből nincs valahol animáció? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18
2011. március 03. 20:14 #846
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.03. 19:45)
A nyuszifüles jelenetből nincs valahol animáció?  unsure.gif

Sajnos eddig még nem találtam meg, de keresem smileeee.gif
Na jó feladom a keresést. Ha adsz róla videót én szívesen csinálok animációt!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 03. 20:35 #847
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.03. 20:14)
Sajnos eddig még nem találtam meg, de keresem smileeee.gif
Na jó feladom a keresést. Ha adsz róla videót én szívesen csinálok animációt!

Én nem tudok erről videót adni sad.gif Reménykedtem, hogy valaki felvette a BBC főoldalán az 1 órás live red carpet showt és csinált belőle animációt. Sajnos nem találom fent a neten sehol, letölteni meg nem tudom, mert a BBC oldalán nem tudsz nézni ilyeneket ha nem laksz az UK-n belül. dry.gif
2011. március 03. 21:47 #848
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.03.03. 20:35)
Én nem tudok erről videót adni  sad.gif Reménykedtem, hogy valaki felvette a BBC főoldalán az 1 órás live red carpet showt és csinált belőle animációt. Sajnos nem találom fent a neten sehol, letölteni meg nem tudom, mert a BBC oldalán nem tudsz nézni ilyeneket ha nem laksz az UK-n belül.  dry.gif

én az UK-n belül lakok, talán tudok segíteni? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 06. 23:33 #849
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cassidy23 @ 2011.03.03. 21:47)
én az UK-n belül lakok, talán tudok segíteni? smileeee.gif

Nem, de azért kösz. smileeee.gif

Láttárok mér ezt a videót? Szegény Rupert, ez az egész díjátadós dolog nem neki való laugh.gif Vörös szőnyeg, egyes szabály a férfiaknál, nem tartjunk így a kezünket. Rupert úgy néz ki, mintha J.K. Rowling testőre lenne inkább biggrin.gif ( már ha van neki unsure.gif )

2 felhasználónak tetszik: funny18, RoseAnn
2011. március 06. 23:40 #850
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.06. 23:33)
Nem, de azért kösz.  smileeee.gif 
Láttárok mér ezt a videót? Szegény Rupert, ez az egész díjátadós dolog nem neki való  laugh.gif Vörös szőnyeg, egyes szabály a férfiaknál, nem tartjunk így a kezünket. Rupert úgy néz ki, mintha J.K. Rowling testőre lenne inkább  biggrin.gif  ( már ha van neki  unsure.gif )

Ez tetszik rohog.gif Rupert milyen jól keresne Rowling testőreként laugh.gif Én láttam hasonló videókat és igen, Rupertnek nagyon nem való az ilyen felhajtás. Kicsit unta szegényke ezt az egészet, de mi örülünk, hogy láthattuk. Páran csináltak gifeket is a kézmozdulatából rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, RoseAnn
2011. március 06. 23:44 #851
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.06. 23:40)
Ez tetszik rohog.gif Rupert milyen jól keresne Rowling testőreként laugh.gif Én láttam hasonló videókat és igen, Rupertnek nagyon nem való az ilyen felhajtás. Kicsit unta szegényke ezt az egészet, de mi örülünk, hogy láthattuk. Páran csináltak gifeket is a kézmozdulatából rohog.gif

Rupert is elég rosszul érzi magát de nézzetek Emmára. Emma végig ideges volt, az ajkait harapdálta. Olyan feje volt, hogy már azt hittem, mindjárt sír de nem az örömtől. Ha megnézitek az Emmás BAFTA videókat simán 'lerí' a fejéről, hogy valami nem stimmel. Rupert jól próbálja leplezni, neki legalább megy ?? valamennyire unsure.gif
2011. március 06. 23:51 #852
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.06. 23:44)
Rupert is elég rosszul érzi magát de nézzetek Emmára. Emma végig ideges volt, az ajkait harapdálta. Olyan feje volt, hogy már azt hittem, mindjárt sír de nem az örömtől. Ha megnézitek az Emmás BAFTA videókat simán 'lerí' a fejéről, hogy valami nem stimmel. Rupert jól próbálja leplezni, neki legalább megy ?? valamennyire  unsure.gif

Emmán tényleg látszódik, hogy vagy azt gondolja, hogy mit keresek itt vagy azt, hogy haladjunk már mert kicsit unom és legyen már vége. De eddig nem csinált ilyeneket, de most miért kellett neki?! Elrontja az összhatást. Rupert jól leplezi akármit is akart. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2011. március 07. 00:00 #853
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.06. 23:51)
Emmán tényleg látszódik, hogy vagy azt gondolja, hogy mit keresek itt vagy azt, hogy haladjunk már mert kicsit unom és legyen már vége. De eddig nem csinált ilyeneket, de most miért kellett neki?! Elrontja az összhatást. Rupert jól leplezi akármit is akart. mellow.gif

Valamiért nagyon savanyú neki a szőlő .. unsure.gif
2011. március 10. 19:47 #854
- törölt felhasználó -    
Ha jól olvasom, az ICM szerint (nem megerősített), Rupert szerepel majd egy norvég comrade filmben.. Nem rossz döntés, Rupert thumbsup.gif biggrin.gif
Forgatás Március 28-tól blink.gif
2011. március 10. 20:20 #855
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 19:47)
Ha jól olvasom, az ICM szerint (nem megerősített), Rupert szerepel majd egy norvég comrade filmben.. Nem rossz döntés, Rupert  thumbsup.gif  biggrin.gif
Forgatás Március 28-tól  blink.gif

Reméljük a legjobbakat. Ha igaz a hír akkor végre nála is kezd beindulni a szekér. Örülök neki biggrin.gif Köszi meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2011. március 10. 20:35 #856
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.10. 20:20)
Reméljük a legjobbakat. Ha igaz a hír akkor végre nála is kezd beindulni a szekér. Örülök neki biggrin.gif Köszi meghajolo.gif

Óhhh nekem csak most esik le, jaj, Rupert de nagyon okos ember biggrin.gif Emlékszünk arra, hogy tavaly Rupert volt a norvégoknál, az ikrekkel, mikor golfoztak és a többiek is nyilatkozták az interjúkban, hogy Rupert így meg úgy. Kb 2 hónapja felrepül a hír, miszerint Rupert hajlandó levágatni a haját vagy kopasznak lenni, egy film kedvéért. A Comrade francia eredetű szó, régebben használták katonák és katonai benfentesek, árulók között. Ügyes vagy Rupert, nagyon okos thumbsup.gif
Ez azt jelenti, hogy a produkció valószínűleg katonákról fog szólni -és norvég film révén- kisírjuk rajta a szemünket. A norvégok messze földön híresek a katonai drámájukról, csak nem hallani róla, mert Amerikában csak azt becsülik ami amerikai, pedig a norvég filmek igazán szívszorítóak tudnak lenni.
Amúgy pedig nem rossz döntés. Más nagy sztár is (Tilda Swinton, Natalie Portman) is szerepel 'külföldi' alacsony költségvetésű filmekben, pont a skatulya elkerülése végett és azért mert nekik van szemük és látják, hogy nem csak az amerikai filmipar létezik. Igen is jó filmek készülnek Európában is, csak ezt sokan nem tudják. Megéri hogy kitörjön a skatulyából én azt mondom thumbsup.gif és végre nem amerikai produkció, annyira féltem, hogy felajánlanak valami abszolút nem neki való szerepet ő pedig a skatulya miatt elfogadja. Rupert, imádlak wub.gif wub.gif
2011. március 10. 20:46 #857
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 20:35)
Óhhh nekem csak most esik le, jaj, Rupert de nagyon okos ember  biggrin.gif Emlékszünk arra, hogy tavaly Rupert volt a norvégoknál, az ikrekkel, mikor golfoztak és a többiek is nyilatkozták az interjúkban, hogy Rupert így meg úgy. Kb 2 hónapja felrepül a hír, miszerint Rupert hajlandó levágatni a haját vagy kopasznak lenni, egy film kedvéért. A Comrade francia eredetű szó, régebben használták katonák és katonai benfentesek, árulók között. Ügyes vagy Rupert, nagyon okos  thumbsup.gif 
Ez azt jelenti, hogy a produkció valószínűleg katonákról fog szólni -és norvég film révén- kisírjuk rajta a szemünket. A norvégok messze földön híresek a katonai drámájukról, csak nem hallani róla, mert Amerikában csak azt becsülik ami amerikai, pedig a norvég filmek igazán szívszorítóak tudnak lenni. 
Amúgy pedig nem rossz döntés. Más nagy sztár is (Tilda Swinton, Natalie Portman) is szerepel 'külföldi' alacsony költségvetésű filmekben, pont a skatulya elkerülése végett és azért mert nekik van szemük és látják, hogy nem csak az amerikai filmipar létezik. Igen is jó filmek készülnek Európában is, csak ezt sokan nem tudják. Megéri hogy kitörjön a skatulyából én azt mondom  thumbsup.gif és végre nem amerikai produkció, annyira féltem, hogy felajánlanak valami abszolút nem neki való szerepet ő pedig a skatulya miatt elfogadja. Rupert, imádlak  wub.gif  wub.gif

Tényleg nagyon okos rohog.gif és vele együtt én is, hogy most ez tudom biggrin.gif Akkor ezért fog megváltoznia a haja. Ennek örülök, hogy egy film kedvérért én nem a saját egójáért smileeee.gif Nekem semmi bajom sincs az alacsony költségvetésű Európai filmekkel néha jobban szeretem mint az amerikai agyonpromotált társaikat. Hajrá Rupert csak így tovább és remélem láthatunk majd pár képet róla. Megint köszi a felvilágosítást biggrin.gif
2011. március 10. 20:55 #858
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.10. 20:46)
Tényleg nagyon okos rohog.gif és vele együtt én is, hogy most ez tudom biggrin.gif Akkor ezért fog megváltoznia a haja. Ennek örülök, hogy egy film kedvérért én nem a saját egójáért smileeee.gif Nekem semmi bajom sincs az alacsony költségvetésű Európai filmekkel néha jobban szeretem mint az amerikai agyonpromotált társaikat. Hajrá Rupert csak így tovább és remélem láthatunk majd pár képet róla. Megint köszi a felvilágosítást biggrin.gif

Én csak spekulálok, még semmi sem biztos. Nekem csak gyanús, aztán lehet, hogy nem is így van. Ha ez igaz, nemsokára láthatunk róla képet és kiderül, hogy milyen a haja. A skatulyából való kitörésért megéri. A haja visszanő és meg fog siratni mindenkit a vásznon. Végre látjuk Rupertet valami szívszorító drámában (vagy comedy, mint mondtam semmi sem biztos még) mindig is arra voltam kíváncsi, hogy egy olyanban hogy állná meg a helyét. Gyerünk Rupert, mutasd meg a csürhe bandának hogyan kell sírni és színészkedni thumbsup.gif thumbsup.gif
2011. március 10. 21:00 #859
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 20:55)
Én csak spekulálok, még semmi sem biztos. Nekem csak gyanús, aztán lehet, hogy nem is így van. Ha ez igaz, nemsokára láthatunk róla képet és kiderül, hogy milyen a haja. A skatulyából való kitörésért megéri. A haja visszanő és meg fog siratni mindenkit a vásznon. Végre látjuk Rupertet valami szívszorító drámában (vagy comedy, mint mondtam semmi sem biztos még) mindig is arra voltam kíváncsi, hogy egy olyanban hogy állná meg a helyét. Gyerünk Rupert, mutasd meg a csürhe bandának hogyan kell sírni és színészkedni  thumbsup.gif  thumbsup.gif

Igen igen igen laugh.gif Semmi bajom sincs a spekulációddal remélem bejön és tényleg sírhatunk és nevethetünk egyszerre Ruperten. Milyen jól állna neki a katonaszerkó bár kicsit gyúrnia kellene még hozzá rohog.gif Szurkolok, hogy sikerüljön kitörnie thumbsup.gif
2011. március 10. 21:12 #860
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.03.10. 21:00)
Igen igen igen laugh.gif  Semmi bajom sincs a spekulációddal remélem bejön és tényleg sírhatunk és nevethetünk egyszerre Ruperten. Milyen jól állna neki a katonaszerkó bár kicsit gyúrnia kellene még hozzá rohog.gif Szurkolok, hogy sikerüljön kitörnie thumbsup.gif

Nem muszáj ahhoz gyúrni. A film szólhat egy olyan fiatal férfiról, aki katona akar lenni de nem tud mert nincsenek meg hozzá a képességei, adottságai. biggrin.gif Látod, van erre is megoldás. Nesze nekem forgatókönyv, ingyen, bérmentve írok egy szívfacsarót csak Rupert legyen benne biggrin.gif
Csináltam egy kis kutatást és úgy tűnik, hogy a producernek eddig 2 nagyobb filmje jelent meg, az egyikben Josh Hartnett játszott, a másik filmjét pedig Oscarra jelölték 2001-ben csak of course nem nyert.
59 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok