Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 22:22)
Én sem tudom elképzelni ebben a filmben. Azt hittem, csak én vagyok az egyetlen, aki nem látja Rupertet ebben a műfajban. Nem tudom, hogy milyen műfajban látom, ebben biztosan nem és nem tudom, hogy miért. Egy romantikus komédia amerikai módra .. Azt sem tudom, hogy kit játszott volna de szerintem nem főszereplőt. Rupert az Rupert, híres meg minden, de szerintem Amerikában ez úgy működik, hogy eyecandyket tesznek be főszereplő pasasnak hogy a tini lányok legalább miatta nézzék meg a filmet, és lássuk be, Rupert nem az a kifejezett 'álom pasi' eyecandy módra. Ez a Chad csóka magasnak tűnik, izmosnak semmi súlyfölösleggel, míg Ruperten van némi fölösleg. Nem mondom hogy Rupert nem néz ki jól, de nem hinném, hogy egy vörös hajú kis súlyfelesleggel rendelkező brit színészt szívesen betesznek főszereplőnek egy amerikai filmbe 
Igen ebben van valami. De Amerikában nehéz azért befutni egy angol színésznek. Sok időnek és még több filmnek kell lemennie ahhoz, hogy elfogadják az amerikaiak. DE remélem, hogy Rupert nem is akar amerikai tini filmekben szerepelni
Hoztam egy képet Rupert golfozásáról, nagyon laza

3 felhasználónak tetszik: