Rupert Grint
2010. december 07. 17:55
Idézet (Dancsy @ 2010.12.07. 17:54)
Erről jut eszembe, mindjárt megtanulok, és akkor kicsit filmezni fogok. Megnézem majd végree a Wild Targetet angol felirattal, de előtte Odaátot nézek. Szal most aztán fogom halmozni az élvezeteket. 
Jó szórakozást
2010. december 07. 18:00
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 17:55)
Jó szórakozást 
Köszi.
2010. december 07. 18:13
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet
Erről jut eszembe, mindjárt megtanulok, és akkor kicsit filmezni fogok. Megnézem majd végree a Wild Targetet angol felirattal, de előtte Odaátot nézek. Szal most aztán fogom halmozni az élvezeteket.
Jó filmnézést!
Amúgy a Wild Targetnek van magyar felirata ha érdekel, de nem ellenzem az angol feliratot sem!
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 08. 15:49
Idézet (funny18 @ 2010.12.07. 18:13)
Jó filmnézést!
Amúgy a Wild Targetnek van magyar felirata ha érdekel, de nem ellenzem az angol feliratot sem!
Gondoltam... De ez gyakorlásnak is van, hogy ne csak a szöveget értsem meg, hanem a beszédet is. Ha nem értem, csak oda kell pillantani a feliratra.
2010. december 08. 16:13
Áhhh, nagyon jó volt, gyerekek.
A pinkre festett macska semmi se volt ahhoz képest, amikor bele akarták folytani Tony-t a vízbe. Hogy kapálózott, anyám..
Lehet, hogy én vagyok a gonosz, de én akkor szakadtam a legjobban.
Meg aztán az is nagy volt, ahogy odaszaladt Victorhoz a recepciónál: "He tried to kill me!! In the bathroom with the big gun!" De az a vékony hang, meg amilyen jól játszotta a rémültet, azt hittem, behalok.
De ez viszont nagyon édes volt..
"He frightened me, so I..."
Meg aztán az is nagy volt, ahogy odaszaladt Victorhoz a recepciónál: "He tried to kill me!! In the bathroom with the big gun!" De az a vékony hang, meg amilyen jól játszotta a rémültet, azt hittem, behalok.
2010. december 08. 16:41
Idézet (Dancsy @ 2010.12.08. 16:13)
Áhhh, nagyon jó volt, gyerekek.
A pinkre festett macska semmi se volt ahhoz képest, amikor bele akarták folytani Tony-t a vízbe. Hogy kapálózott, anyám..
Lehet, hogy én vagyok a gonosz, de én akkor szakadtam a legjobban.
"He frightened me, so I..."Újabb elégedett néző
Never mind Rupert, mit szóltál Emily Blunthoz és Bill Nighyhoz?
2010. december 08. 16:48
Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 16:41)
Újabb elégedett néző
Ők is nagyon jók voltak.
Bill Nighy meg tipikusan olyan karakterű férfi, akiről simán el tudnám képzelni, hogy a való életben is ilyen "karótnyelt" (főleg, hogy a HP 7-ben is ilyesmit kellett játszania). Jól állt neki a szerep.
Ja meg amit bírtam még a végén, hogy a kiskölyök kinyírta a macskát, aztán elásta.
Neked melyik rész tetszett a legjobban?
2010. december 08. 18:29
Idézet (Dancsy @ 2010.12.08. 16:48)
Ők is nagyon jók voltak.
Emily Bluntba beleszerettem, valami gyönyörű az a nő, és aranyos. Bírtam, hogy jó pár pasitól megkérdezte, hogy "What do you weigh?".
Bill Nighy meg tipikusan olyan karakterű férfi, akiről simán el tudnám képzelni, hogy a való életben is ilyen "karótnyelt" (főleg, hogy a HP 7-ben is ilyesmit kellett játszania). Jól állt neki a szerep.
Ja meg amit bírtam még a végén, hogy a kiskölyök kinyírta a macskát, aztán elásta.
Vajon kitől örökölhette a tehetségét...
Nekem a kard lengetős rész, a hotelből menekülős & amikor Tony visszaszólt a csókának, hogy van még jég és menjen el orvoshoz a lelőtt fülével. Volt benne még egy két poén, mintpl:
-ki festette ezt a képet?
-Rembrandt
*gondolkozó fej*
2010. december 08. 19:05
Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 18:29)
Nekem a kard lengetős rész, a hotelből menekülős & amikor Tony visszaszólt a csókának, hogy van még jég és menjen el orvoshoz a lelőtt fülével. Volt benne még egy két poén, mintpl:
-Rembrandt
*gondolkozó fej*

-Rembrandt
*gondolkozó fej*
Áhh nem is lehet kedvenc részt választani, mert mindegyik olyan vicces volt. De nekem az is tetszett, mikor Victor benyitott a fürdő Tony-hoz, azzal, hogy fontos, és nagy unalmas dolgokkal kezdte.
RoseAnn: bocsi a sok spoilerért, nem bírtam ki, hogy ne írjam ki magamból.
2010. december 08. 20:00
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.08. 19:05)
RoseAnn: bocsi a sok spoilerért, nem bírtam ki, hogy ne írjam ki magamból.
Semmi gond, úgy is más olvasni mint látni...
2010. december 08. 22:11
Én csak most olvastam hogy újraforgatják az utolsó film legutolsó jelenetét. Mi volt a gáz a kinézetükkel és az effektekkel? Túl öregnek tűntek? Jól értelmeztem a The Sun szennylap talán nem is igaz cikkét? Én csak a snitchseeker oldalra járok, de nekem az most nem jön be így nem tudom hogy most mi van
2010. december 08. 22:42
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 22:11)
Én csak most olvastam hogy újraforgatják az utolsó film legutolsó jelenetét. Mi volt a gáz a kinézetükkel és az effektekkel? Túl öregnek tűntek? Jól értelmeztem a The Sun szennylap talán nem is igaz cikkét? Én csak a snitchseeker oldalra járok, de nekem az most nem jön be így nem tudom hogy most mi van

Én is hallottam vhol ilyet... sajna már nem emlékszem, h hol...
Hmm szegények csak nem hagyják őket nyugton...
2010. december 08. 22:51
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.08. 22:42)
Én is hallottam vhol ilyet... sajna már nem emlékszem, h hol...
És Emma levágatta a haját
2010. december 09. 11:23
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 22:51)
És Emma levágatta a haját
Paróka, meg lehet oldani. Én azt nem értem, hogy erre a sminkesek nem gondoltak előbb? Vagy nem volt előrelátható? Gáz, nekem úgy tűnt Emma 'örül' a legjobban annak, hogy véget ért a HP és a forgatás.
Igen pont a haja kapcsán olvastam, h majd paróka lesz rajta, mert, h levágatta a haját... Szerintem maradhatott volna a rövid haj is, mert 19 év alatt levágathatta a haját.. Azt hiszem nincs a könyvben utalás arra milyen Hermione haja 19 évvel később... ( Amúgy is már megjegyezte 13 évesen, h "komolyan ilyen a hajam hátulról")
2010. december 09. 11:49
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Nem tudom egybe feltenni a két képet szal:
Találtam egy pár olyan képet ahol fejüket lefedve menekülnek, viszont mintha a ruhájuk más lenne... lehet, h ez új... hmm nem tudom...
Találtam egy pár olyan képet ahol fejüket lefedve menekülnek, viszont mintha a ruhájuk más lenne... lehet, h ez új... hmm nem tudom...
2010. december 09. 11:52
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.09. 11:44)
Mondjuk tényleg túlöregítették őket szal megértem, h újraveszik...

A kép láttán én is megértem. Borzalmasan néz ki Rupert. Szerintem nem is kicsit öregítették túl őket. Én nem ilyen öregnek képzeltem el a végén. Így nem is látszik, hogy jól néz ki. Iszonyatos
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.